Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura

Curs Coafura, Frizerie, Manichiura, Pedichiura

Durata curs: 4,5 Luni | Conditii inscriere: cel puţin învăţământ obligatoriu (8 clase inainte de 2004 si 10 clase dupa 2004).

DESPRE CURS:  CPPAlexanders organizeaza cursul de calificare complet (4 in 1) Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist. La absolvirea cursului autorizat Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist veti obtine o diploma recunoscuta national si international si veti putea profesa in oricare dintre aceste meserii: frizerie, coafor, manichiura si pedichiura. Absolventii care obtin calificarea in toate aceste meserii, au sanse mai mari la angajare, in comparatie cu absolvenții cursurilor de fizerie, cursurilor de coafor sau cursurilor de manichiura – pedichiura.

Coaforul se ocupă cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunți, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulației permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii părului, spălarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor și instrumentelor, igienizarea locului de muncă, încasarea contravalorii serviciilor prestate. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru bărbați, executarea bărbieritului, executarea îngrijirilor faciale si capilare, spălarea părului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor și instrumentelor, igienizarea locului de munca, încasarea contravalorii serviciilor prestate. Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Lectori cu experintă vă pot iniția în aceste frumoase și interesante meserii pline de satisfactii morale și financiare. Practica este asigurată în saloane de înfrumusețare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare. Lectori cu experintă vă pot iniția în aceste frumoase și interesante meserii pline de satisfactii morale și financiare. Practica este asigurată în saloane de înfrumusețare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare, dar si in salile de curs.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE
> buletin de identitate (original și copie);
> certificat de naștere (original și copie);
> certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie);
> diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
> adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
> dosar cu șină;

PRET CURS: 1795 LEI

COMPETENTE DOBANDITE
> Comunicare și numerație;
> Utilizarea calculatorului și prelucrarea informației;
> Comunicare în limba modernă;
> Asigurarea calității;
> Dezvoltarea personală în scopul obținerii performanței;
> Igiena și securitatea muncii;
> Lucrul în echipă;
> Organizarea salonului de frizerie- coafură- manichiură- pedichiură;
> Inițierea unei afaceri proprii;
> Adaptarea lucrărilor la caracteristicile clientului;
> Relația cu clienții;
> Lucrări estetice și de îngrijire în manichiură și pedichiură;
> Lucrări estetice și de îngrijire în frizerie;
> Coafarea părului pe baza ondulațiilor;
> Decolorarea părului; Vopsirea părului.

INFO CONTACT
> Program L-V: 09:00-17:00
> Adresa: Bucuresti, Soseaua Morarilor, nr. 2 B
> Email: contact@cursdecalificare.ro
> Telefon: 0212550151, 0722359465, 0741039165, 0768102944
> VEZI HARTA