Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Bucatar

Curs Bucatar

Durata curs: 4,5 Luni | Conditii inscriere: cel puţin învăţământ obligatoriu (8 clase inainte de 2004 si 10 clase dupa 2004).

DESPRE CURS
Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care doresc sa lucreze in industria HORECA. La cursurile de bucatar, veti invata sa realizati preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. La cursul de bucatar va veti ocupa de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. La cursurile de bucatar veti invata sa folositi cantitãtile necesare, care se amestecã progresiv conform retetei, se pun la dospit, fermentat, copt sau fiert. Tot la cursul de bucata invatati  cum sa impãrtiti în portii preparatele culinare. La cursurile de bucatar veti invata ca bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare.

Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.Practica este asigurată în unitati de alimentatie publica si hoteluri cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE
buletin de identitate (original și copie);
certificat de naștere (original și copie);
certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie);
diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
dosar cu șină;

PRET CURS: 845 LEI

COMPETENTE DOBANDITE
> Comunicarea la locul de muncã;
> Desfãsurarea muncii în echipã;
> Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de muncã;
> Asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
> Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitãtii sectiei;
> Prevenirea poluãrii mediului;
> Întocmirea documentelor specifice;
> Pregãtirea antreurilor calde si reci;
> Pregãtirea fripturilor;
> Pregãtirea gustãrilor calde si reci;
> Pregãtirea mâncãrurilor din legume,orez,ouã, paste fãinoase; carne;
> Pregãtirea preparatelor lichide;
> Prepararea dulciurilor (deserturilor);
> Prepararea fondurilor glace;
> Prepararea mâncãrurilor din peste si fructe de mare;
> Realizarea actiunilor de supervizare si control;
> Realizarea aluaturilor de bazã; salatelor; sosurilor.

INFO CONTACT
 Program L-V: 09:00-17:00
 Adresa: Bucuresti, Soseaua Morarilor, nr. 2 B
 Email: contact@cursdecalificare.ro
 Telefon: 0212550151, 0722359465, 0741039165, 0768102944
 VEZI HARTA