Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Viitorul mijloacelor de infrumusetare si ingrijire

Viitorul mijloacelor de infrumusetare si ingrijire

Specialistii in trucuri de infrumusetare din intreaga lume lucreaza intensiv la noi mijloace care sa faca lucrurile mai simple, mai eficiente si mai la indemana in aceasta privinta, mai ales ca preocuparea femeilor pentru a ramane cat mai tinere este din ce in ce mai extinsa.

Pentru par

Daca iti vopsesti parul pentru ca a inceput sa incarunteasca, urmatoarea informatie ti se va parea o salvare: oamenii de stiinta lucreaza la o pastila care sa previna aparitia firelor albe de par. Un medicament pentru leucemie ii face pe pacienti sa isi recapete culoarea parului, acesta fiind punct de pornire al tratamentului.

In plus, cercetatorii din acest domeniu vor sa obtina si o vopsea de par sensibila la caldura, care va fi activata de un foehn sau de o placa de intins parul.

Pentru riduri

In cativa ani s-ar putea sa poti elimina ridurile aproape la fel de usor cum iti stergi machiajul. Este vorba de un produs care contine toxina botulinica, aceeasi substanta care este folosita in injectiile Botox (dar nu este sub forma injectabila).

De asemenea, tot pentru riduri, s-ar putea ca un aparat prin care iti poti face saptamanal tratamente cu laser sa poata fi folosit si acasa, de orice persoana (si sa fie si la un pret relativ rezonabil).

Pentru spalare

In viitor s-ar putea sa fie posibil sa te speli fara sa folosesti apa! Aceasta metoda, care este utilizata in prezent pentru animale in unele tari, ar putea fi adaptata si pentru oameni. Desigur, modul clasic de a face baie nu va disparea, dar este posibil sa mai fie folosit doar pentru relaxare.

Pentru curatarea dintilor

Un dentist din New York lucreaza la un produs care sa actioneze ca o bariera la nivelul danturii, pentru a preveni ingalbenirea dintilor de la produse precum vinul rosu sau cafeaua.

Pentru protejarea pielii de razele solare

In aceasta privinta se lucreaza la o pastila care ar putea fi luata dimineata si care ar urma sa te protejeze pe tot parcursul zilei de efectele negative ale razelor solare. Oamenii o vor lua atunci cand vor sti ca urmeaza sa stea o perioada mai lunga la soare.

Pentru ingrijirea pielii

Un senzor care va putea fi atasat la oglinda va masura nivelul de hidratare al pielii tale, precum si pe cel al secretiei de sebum, dupa ce iti vei atinge pielea de o prelungire a lui. Iar in functie de ce va afisa acesta, iti vei putea adapta masurile de ingrijire: spre exemplu, daca acesta va arata ca pielea ta este prea uscata, vei folosi o crema mai hidratanta.

De asemenea, s-ar putea sa fie posibil ca o oglinda speciala sa iti arate cum ar fi schimbate trasaturile tale daca ai apela la ajutorul chirurgiei plastice.

Pentru epilare

In viitorul apropiat s-ar putea sa poti renunta la aparate de ras, creme de epilat, ceara sau aparate de epilat. Si asta deoarece se lucreaza la un dispozitiv cu laser ce va putea fi folosit in propria acasa. Acesta va taia parul si va omori foliculii, reducand numarul datilor in care te vei epila sau chiar indepartand permanent parul.