Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Intrebari frecvente

Unde va gasesc?

Sediul nostru este in Bucuresti, pe Sos. Morarilor nr. 2b, intre Sos. Pantelimon si Bd. Basarabia. Se poate ajunge foarte usor de la metroul Costin Georgenia, autobuzele 102;104,152;253/  troleibuzele: 70, 79 / tramvaiele: 5, 46. Pe pagina de Contact o sa gasiti si o harta, care va ajuta sa gasiti traseul catre noi.

Cum ma inscriu?

Rezervarea se poate face online, folosind formularul de inscriere, prin mail, la telefon, sau direct la sediul nostru unde o sa primiti toate informatiile. Sunteti considerati inscrisi, doar dupa ce aduceti actele solicitate, semnati contractul de formare si platiti cel putin inscrierea.

Ce acte imi sunt necesare la inscriere?

 • buletin de identitate (original și copie);
 • certificat de naștere (original și copie);
 • certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie);
 • diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
 • adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
 • dosar cu șină;

Actele originale va sunt returnate dupa inscriere. Daca nu veniti cu actele originale ar trebui sa veniti cu copiile legalizate, ceea ce ar fii o cheltuiala in plus, de care noi dorim sa va scutim!

Pot plati in rate?

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de nevoile dvs., vom hotara de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Care este programul orelor de curs?

Suntem constienti de vremurile alerte in care traim, iar timpul este de cele mai multe ori un lux pe care nu toti ni-l putem permite, insa impreuna, vom realiza un program flrxibil al orelor de curs in functie de programul dvs., dar si de cel al profesorului.

De ce reduceri pot beneficia?

 • 10% reducere pentru fiecare cursant recomandat de dumneavoastra.
 • 10% reducere si in cazul in care membrii ai aceleasi familii sunt cursantii nostrii.
 • 10% reducere pentru someri.
 • 10% reducere pentru elevii si studentii care studiaza la zi.
 • 10% reducere pentru cei care lucreaza in domeniu si nu au calificare.
 • 20% reducere pentru plata integrala a cursului, la momentul inscrierii;

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dvs. studiati in cnfortul propriului camin, in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti obtine o diploma de participare din partea scolii noastre, iar daca doriti si o diploma recunoscuta intern si international, la sediul nostru veti sustine un program scurt, dar intensiv de pregatire si apoi veti sustine examenul final, care va consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Suportul de curs va cuprinde: notiuni teoretice; ilustratii si figuri reprezentative; exemple/teme/teste; prezentari power point; cd-uri cu demonstatii video;

Pregatirea practica pentru aprofundarea cursurilor de calificare si/sau de perfectionare o puteti efectua in orasul dumneavoastra, langa casa!

Plata cursurilor de calificare si/sau de perfectionare o puteti face in rate, esalonat, dupa cum doriti, prin banca, prin posta, etc.

Ce studii trebuie sa am ca sa ma pot inscrie la curs?

Pentru cursurile de nivel I: sunt necesare 8 clase terminate.

Pentru cele de nivel II: absolvenți de înățământ obligatoriu.

Pentru nivelul III: absolventii de invatamant liceal (nu este necesar sa aveti bacalaureatul luat).

Cum aflu cand incep cursurile?

Noi actualizam regulat tabelul cu inceperea cursurilor din care dvs. va puteti alege cursul dorit. Puteti sa va rezervati un loc online prin formularul de la pagina, prin mai, sau telefon. Aplica Online si in cel mai scurt timp veti fii sunat de noi.

Datele de incepere sunt estimative. Cursurile pot incepe mai devreme sau mai tarziu in functie de numarul cursantilor inscrisi!

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A. (Consiliul National de Formare a adultilor), care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a 2 ministere respective M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T.(Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului) si sunt recunoscute national si international.

In ce consta examenul final?

Examenul final va consta in 3 probe: scris, oral si practic.

In cat timp pot ridica diploma?

Termenul legal de eliberare a diplomeloreste de 45 de zile de la examenul final.

Poate ridica altcineva diploma in locul meu?

La eliberare trebuie sa veniti personal cu buletinul, sau puteti face altcuiva o procura notariala.