Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Infrumusetare prin tehnologie

Infrumusetare prin tehnologie

Noutatile din zona beauty ne uimesc si in acest moment, in continuare o sa va prezentam tehnogolii de ultima ore pe care merita sa le incercati pentru un nou look.

Stimularea Multi Micro Alveolara

Metoda vizeaza atat tonifierea pielii, cat si eliminarea depozitelor de grasime in exces, remodelarea conturului fetei ori a unor zone mai delicate precum ochii, bustul, gatul, bratele si coapsele interioare. Se utilizeaza si in tratarea situatiilor medicale care afecteaza tesutul mai profund, cum ar fi: fibroza, edemul, cicatricile si arsurile, prin stimularea circulatiei sanguine.

Datorita actiunii mecanice si aspiratiei fractionate generate de role, pielea primeste mii de microstimulatii pe centimetru patrat de piele. Micro-alveolele incorporate in vacuum stimuleaza vacuolele din tesut, asigurandu-se astfel un tratament uniform si precis.

Mezobotoxul

Daca pana acum stiati de mezoterapie si de injectiile cu toxina botulinica ce paralizau musculatura de expresie, esteticienii au reusit sa creeze o procedura mult mai interesanta si sigura din punct de vedere al evitarii efectelor nedorite. Pe langa cocteilul de agenti nutritivi, de hidratare a pielii, vitamine si minerale, se dilueaza si o cantitate mica de toxina botulinica, iar amestecul este introdus in pielea de la nivelul fetei, gatului, decolteului, dosului mainilor sau al altor zone afectate de prezenta ridurilor fine.

Se obtine simultan un efect de umplere si de reducere a ridurilor fine, superficiale, ce sunt cauzate de atasamentul unor mici fibre musculare la piele, care prin contractii fiziologice creeaza linii fine, ce nu pot fi tratate prin nici o alta metoda.
In plus, prin folosirea unei mici cantitati de toxina botulinica si diluarea in amestec se evita asa-numitul aspect inghetat al fetei, „frozen look”. Practic, se actioneaza doar asupra muschilor superficiali din piele, raspunzatori de aparitia ridurilor fine, pacientul putandu-si misca toti muschii fetei, fara nici o modificare de expresie.

Tratamentul presupune o cura de 4 pana la 6 tratamente, efectuate la interval de 2 saptamani, iar efectul obtinut se mentine intre 6 si 12 luni.