Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Despre noi

Alexander`s Centrul de Pregatire Profesionala este in momentrul de fata printre cele mai cunoscute si apreciate centre de pregatire profesionala din Romania. Cu o experienta vasta, de peste 18 ani, in organizarea de cursuri de calificare initiere si perfectionare, dar cu o echipa mereu tanara si inimoasa este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru cresterea nivelului de calificare, dar si dezvoltarea competitiva pe piata muncii. Alexanders C.P.P. a fost fondat in anul 1999 cu capital 100% autohton, targetul nostru fiind de la inceput, formarea continua a adultilor si dezvoltarea resurselor umane.

Alexanders C.P.P. este o institutie autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii si dispune de metode si mijloace moderne de pregatire, sali de curs bine dotate. Practica este asigurata in laboratoarele si atelierele colaboratorilor nostrii. La Alexander’s C.P.P. gasiti specialisti in domeniul lor cu vasta experienta, ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor.

In cei 18 ani de cand activam in domeniu am reusit sa calificam peste 30.000 de oameni din care peste 85% i-am ajutat sa se angajeze in domeniu, sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes! Cursurile de calificare, initiere si perfectionare pe care le punem la dispozitia dumneavostra se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare.

Printre partenerii care au ales sa colaboreze cu C.P.P. Alexander’s se numara atat institutii publice ( AMOFM Bucuresti, AJOFM Ilfov, Comisia Nationala de Acreditarea a Spitalelor, AJOFM Tulcea, AJOFM Vslui, AJOFM Arad, etc.), cat si parteneri din mediul privat ( Rompetrol Downstreet SA, OMV Petrom SA, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale, OSCAR Downstream S.R.L, Lindab SRL, Rin Grand Hotel, Ibis Hotel, Ramada Hotel, Epoque Hotel, etc. restaurant Burebista, Delea Veche, Bolta Rece, Casa Anghel, Casa Morarilor, Decebal, Dines, etc.) si fundatii / ONG uri ( CNSLR Fratia, CRCR Cluj, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia ATELIERE FARA FRONTIERE, Fundatia APEL, Asociatia Romilor, ARAS – Asociatia Romana Anti SIDA, etc. ).