Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Manichiura Pedichiura – atestare nationala si europeana si diploma

 

Cursuri manichiura pedichiura Bucuresti

Si in principalele orase din tara

Ti-ai dorit intotdeauna sa-ti poti face singura unghiile? Ai visat sa lucrezi intr-un salon de manichiura? Urmeaza cursurile noastre de manichiura-pedichiura din Bucuresti sau principalele orase din Romania si indeplineste-ti visul! Noi iti putem pune la dispozitie materialele online. Vei invata pas cu pas cum sa devii profesionist(a) in domeniu, urmand cursurile de manichiura si pedichiura din Bucuresti sau din toata tara. Inregistreaza-te pe site-ul nostru sau contacteaza-ne pentru a afla detalii diverse cu privire la cursuri si preturi, dar si discounturi pe care le poti obtine.

 

Cursul de formare Manichiurist – Pedichiurist
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 2 luni si jumatate
 • Costul cursului este de 580 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul obligatoriu finalizat
 • Programul de incepere al cursurilor de Manichiurist – Pedichiurist este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

Se spune ca o mana ingrijita este cartea de vizita a oricarei femei. O mana frumoasa, cu o manichiura sofisticata, extravaganta sau discreta va aduce mai multa incredere, mai multa delicata fermitate, mai mult respect din partea celor din jur.

Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 

Cursul Coafura, Frizerie, Manichiura si Pedichiura
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 6 luni
 • Costul cursului este de 1260 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul obligatoriu finalizat
 • Programul de incepere al cursurilor de Coafura, Frizerie, Manichiura si Pedichiura este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

Coaforul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Lectori cu experinta va pot initia in aceste frumoase si interesante meserii pline de satisfactii morale si financiare. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

Lectori cu experinta va pot initia in aceste frumoase si interesante meserii pline de satisfactii morale si financiare. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de cosmetica si de calificare autorizate

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), fostul C.N.F.P.A. , iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T.(Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Dimplomele sunt recunoscute national si international.

Cursuri manichiura-pedichiura sector 1 atestate de A.N.C si Ministerul Muncii

Cursuri Manichiura Pedichiura 1 unghii manichiura pedichiura

Cursuri Manichiura Pedichiura 1

Iti punem la dispozitie cursuri de manichiura-pedichiura in sector 1 sau in orice alta zona a Bucurestiului, dar si in tara. Poti sustine cursurile la noi la sediu sau online, iar diploma pe care o vei obtine va fi atestata de A.N.C. si recunoscuta la nivel national si international. Formatorii nostri sunt recunoscuti ca fiind profesionisti, oferind cursuri atestate de Ministerul Muncii si Educatiei, prin intermediul carora te vei angaja in cel mai scurt timp. Gaseste-ti rapid de munca prin intermediul centrului de pregatire profesionala Alexander’s! Suntem langa tine cu informatii si cu materiale utile si iti oferim suport de fiecare data.

Cursuri manichiura-pedichiura sector 2 – cum obtin o diploma de manichiurist?

Cu ajutorul centrului nostru de pregatire profesionala, Alexander’s, acest raspuns este extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul nostru si sa urmezi un anumit modul. Poti urma cursuri de manichiura-pedichiura, in sector 2 sau in alta zona a capitalei, dupa care te vom invita la noi, la sediul de pe Sos. Morarilor nr. 2b, iar aici vei sustine examenele si iti vei obtine diploma. Pe baza ei te vei putea angaja imediat. Diploma este recunoscuta la nivel national si international si este atestata de A.N.C. Prin intermediul acesteia vei putea sa ocupi orice post de manichiurist si pedichiurist. Urmeaza doar cursuri de manichiura-pedichiura profesioniste alaturi de noi!

Cursuri manichiura-pedichiura sector 3, Bucuresti pentru tehnicieni profesionisti

Daca iti doresti sa obtii o diploma in domeniul manichiurii si pedichiurii, acum ai ocazia perfecta. Urmeaza cursuri de manichiura-pedichiura in sector 3 sau in alta zona din Bucuresti si din intreaga tara, prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala. Obtine o diploma atestata de A.N.C. si recunoscuta la nivel national de catre ministere, pentru a putea profesa linistit meseria la care ai visat. Centrul nostru de pregatire profesionala iti pune la dispozitie mai multe module de cursuri de calificare. Urmeaza cursurile de manichiura-pedichiura in sector 3 sau in Bucuresti oferite de un centru de calificare profesionist.

Cursuri manichiura-pedichiura sector 4, Bucuresti – unde pot sa realizez astfel de cursuri?

Indiferent ca sunteti din Bucuresti sau din alt oras, puteti urma cursurile noastre de manichiura-pedichiura online. Daca sunteti din Bucuresti, puteti urma cursurile din sector 4 sau din orice alta zona, la sediul nostru. Ne gasiti pe Sos. Morarilor nr. 2 b. Inregistrati-va direct online, pe site-ul nostru, daca nu sunteti din Bucuresti. Contactati-ne pentru mai multe detalii sau pentru nelamuriri, iar noi va vom acorda tot suportul necesar pentru a realiza cu succes toate etapele cursului si pentru a obtine diploma. Gasiti pe site si alte detalii cu privire la discounturile de care puteti beneficia.

Cursuri manichiura-pedichiura sector 5

Vrei sa faci cursuri de manichiura-pedichiura in sector 5 Bucuresti? Inregistreaza-te pe site-ul nostru! De asemenea, daca esti din Bucuresti poti veni direct la sediu, pe Soseaua Morarilor nr. 2b. Vom discuta despre alegerea ta, despre cum putem sa te ajutam si despre ce discounturi poti avea in diverse situatii. Daca esti din afara Bucurestiului, poti urma si asa cursurile, deoarece iti punem la dispozitie online toate materialele de care ai nevoie. Practica o poti face in orasul in care lucrezi, iar pe noi ne vei vizita cu ocazia examenului. Incearca acum, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi.

Cursuri Manichiura Pedichiura autorizate si cu diploma 3Cursuri manichiura-pedichiura sector 6 la un centru de calificare profesionist

Centrul nostru de calificare si de pregatire profesionala iti ofera sansa sa urmezi cursuri de manichiura si pedichiura in sector 6 sau in orice alta zona a Bucurestiului. De asemenea, poti sa urmezi cursurile noastre online, inregistrandu-te pe site. Acolo vei descoperi intreaga gama de cursuri si vei vedea si discounturile pe care le poti obtine. Afla mai multe detalii si contacteaza-ne daca ai nelamuriri sau inregistreaza-te direct si incepe cursurile de manichiura si pedichiura la un centru de calificare cu adevarat profesionist. Noi vom fi mereu langa tine si te vom sustine in tot ceea ce faci, ajuntandu-te sa-ti realizezi visul.

Cursuri manichiura-pedichiura Iasi  cu posibilitatea de angajare la un salon profesionist

Vrei sa lucrezi in Iasi intr-un salon profesionist de manichiura? Urmeaza cursurile noastre de manichiura-pedichiura in Iasi, prin intermediul internetului, iar apoi fa practica si sustine examenele, ajungand o manichiurista profesionista. Centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera oportunitatea de a obtine o diploma atestata si recunoscuta la nivel national. Vei putea lucra fara nicio problema in domeniu, pe baza diplomei recunoscute la nivel national de catre Agentia Nationala de Calificari. Inscrie-te acum pe site si beneficiaza de discounturi de pana la 20% in functie de diverse situatii stipulate la sectiunea de intrebari frecvente. Intra si acolo pentru a afla detalii!

Cursuri manichiura-pedichiura Timisoara

Vrei sa te angajezi imediat in Timisoara? Urmeaza un set de cursuri de manichiura si pedichiura in Timisoara, online, iar angajarea va fi ultima problema pentru care sa-ti faci griji. Cu ajutorul nostru te vei putea bucura de postul pe care ti l-ai dorit, bazandu-te pe o diploma recunoscuta si atestata national de A.N.C. si de inca doua ministere. Poti urma cursurile si la sediul nostru din Bucuresti. Ne gasesti pe Soseaua Morarilor, nr. 2b. Daca nu vrei sa te deplasezi, poti urma cursurile de acasa, din confortul locuintei tale, prin acces la internet. Iti punem la dispozitie toate materialele necesare pentru a invata si a profesa cu succes meseria de  tehnician in manichiura si pedichiura.

Cursuri manichiura-pedichiura Constanta pentru un job bine platit intr-un oras dezvoltat 

Daca doresti sa lucrezi intr-un domeniu bine platit si intr-un oras dezvoltat, atunci ai facut alegerea perfecta cand ai intrat pe site-ul nostru. Centrul Alexander’s este exact ceea ce-ti doresti atunci cand vine vorba de cursuri de calificare. Poti urma la noi cursuri de manichiura si pedichiura din Constanta sau din orice alt oras, deoarece iti punem la dispozitie materialele onlin. Tu va trebui sa faci doar practica, pe care o vei face tot in orasul de unde esti. Daca vrei mai multe detalii, contacteaza-ne sau inregistreaza-te pe site! Suntem alaturi de tine si te ajutam cu tot ce ai nevoie, pentru a reusi sa treci de examene si sa poti profesa.

Cursuri manichiura-pedichiura Cluj pentru un look profesional

Daca doresti sa inveti si sa devii un tehnician profesionist in domeniul manichiurii si pedichiurii, urmeaza cursurile noastre de manichiura-pedichiura in Cluj sau oriunde altundeva in tara, prin intermediul internetului. Iti punem la dispozitie materialele teoretice online si practica o poti face in orasul unde locuiesti. Doar pentru examene te vei prezenta la sediul nostru din Bucuresti. Afla de pe site mai multe detalii despre cele trei probe: scris, oral si practic si fii atent si la discounturile pe care le poti obtine. Contacteaza-ne sau inregistreaza-te direct pe site, daca te-ai hotarat. Urmeaza cele mai profesioniste cursuri de manichiura si pedichiura in Cluj cu ajutorul centrului nostru de pregatire profesionala, Alexader’s.

Cursuri manichiura-pedichiura Sibiu la pret redus

Daca doresti sa urmezi anumite cursuri de manichiura pedichiura in Sibiu la pret redus, te invitam sa intri pe site si sa verifici disponibilitatea cursurilor, iar daca doresti mai multe detalii sa ne contactezi. Centrul nostru de calificare este orientat in totalitate spre clienti, oferind cursuri, materiale informative si suport peramenent pentru ca fiecare dintre cei interesanti sa poata absolvi cursurile si sa poata lucra apoi in domeniu. Asadar, urmeaza cursurile noastre de manichiura-pedichiura in Sibiu sau oriunde in alta parte si obtine diploma de technician manichiurist profesionist.  Aceasta este atestata si recunoscuta la nivel national si international.               

Cursuri manichiura pedichiura Brasov

Vrei sa urmezi cursuri de manichiura-pedichiura in Brasov? Intra pe site-ul nostru si informeaza-te cu privire la cursurile disponibile, apoi inregistreaza-te si noi iti punem la dispozitie toate materialele online, iar tu vei putea invata in liniste acasa, din confortul locuintei tale. Dupa ce ai trecut etapa teoretica si faci practica, aceasta putand fi facuta tot in orasul de unde esti, te asteptam in capitala pentru a trece examenele finale si pentru a-ti obtine diploma. Aceasta diploma este atestata de A.N.C. si este recunoscuta la nivel national si international. Astfel, te va ajuta sa lucrezi intr-un salon de manichiura si pedichiura in Brasov sau oriunde in alta parte. Urmeaza aceste cursuri de manichiura si pedichiura in Brasov, online, doar prin intermediul centrului nostru de calificare.

Cursuri manichiura-pedichiura Ploiesti cu diploma

Daca doresti sa fii profesionist in manichiura si pedichiura, trebuie sa ai o diploma in domeniu. Aceasta poate fi obtinuta doar prin realizarea unor cursuri de manichiura-pedichiura. Poti face aceste cursuri de manichiura si pedichiura in Ploiesti, online sau in Bucuresti, prin intermediul nostru. De asemenea, poti sustine de oriunde din tara aceste cursuri, deoarece iti punem la dispozitie toate materialele de care ai nevoie online. Diploma ce o vei primi dupa finalizarea examenelor este atestata si recunoscuta de autoritati la nivel national. Astfel, vei putea in sfarsit sa lucrezi intr-un salon profesional, ca tehnician calificat.

Cursuri manichiura-pedichiura Mures

Centrul nostru de calificare profesionala pune accent pe profesionalism si pe formarea cursantilor prin intermediul unor persoane specializate in acest lucru. Tocmai de aceea suntem varianta optima pentru a sustine cursuri de manichiura si pedichiura in Mures sau in toata tara. Vei avea la dispozitia ta toate materialele si tot sprijinul necesar pentru a putea absolvi si pentru a putea sa-ti incepi cariera in domeniu. Daca doresti sa urmezi aceste cursuri de manichiura si pedichiura, noi suntem varianta potrivita pentru tine. Inregistreaza-te pe site si vezi ce discounturi poti primi, iar daca mai ai nelamuriri, contacteaza-ne si noi te vom ajuta cu tot ce ai nevoie.


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri manichiura si pedichiura Arad prin intermediul unui centru de pregatire profesionala 

Doresti sa faci cursuri de manichiura si pedichiura in Arad si vrei sa stii prin intermediul carui centru ai putea beneficia de cea mai buna oferta? Noi suntem alegerea perfecta! Centrul de pregatire profesionala Alexander’s ofera cursuri de manichiura si pedichiura la un nivel profesionist si la cel mai bun pret de pe piata, raportat la calitatea materialelor si a formatorilor ce va vor indruma si asista de-a lungul timpului. Daca doresti sa te convingi de profesionalismul echipei noastre, intra pe site si contacteaza-ne sau inscrie-te direct la curs daca stii deja ce curs vrei sa urmezi. Poti sa obtii si anumite reduceri in functie de situatia in care te afli la momentul inscriererii. Afla de pe site despre ce este vorba!

Cursuri manichiura-pedichiura Valcea 

Daca fac cursuri de manichiura si pedichiura in Valcea am vreo sansa sa ma angajez in urma absolvirii? Aceasta este probabil intrebarea a foarte multi dintre voi. Centrul Alexander’s a avut intotdeauna cel mai bun raspuns la aceasta intrebare. Noi va putem pune la dispozitie cursuri profesioniste de manichiura si pedichiura, nu doar in Valcea, ci in toata tara. Prin intermediul acestor cursuri nu numai ca va veti putea angaja, insa veti avea si o diploma atestata de A.N.C. si de Ministerul Muncii si Educatiei, recunoscuta la nivel national. Angajarea nu va mai fi niciodata o problema in urma absolvirii cursurilor de manichiura si pedichiura de la centrul nostru de pregatire profesionala.

Cursuri manichiura-pedichiura 2017 – un nou trend pe piata din Romania

Din ce in ce mai multe saloane profesionale de manichiura duc lipsa de personal calificat. Astfel, cursurile de manichiura-pedichiura au inceput sa devina un trend in ultimii ani. In 2017 acestea au depasit orice limita. Noi suntem aici sa te ajutam sa depasesti si tu limitele unei cariere monotone. Inregistreaza-te pe site si beneficiaza de cursurile noastre de manichiura si pedichiura in 2017, pentru un viitor mai bun si un job mai bine platit. Contacteaza-ne daca mai ai nelamuriri sau daca a nevoie de detalii cu privirea la orice aspect legat de curs. Vezi pe site reducerile pe care le poti obtine si modulele de cursuri la care te poti inscrie!

Cursuri Manichiura Pedichiura autorizateCursuri manichiura-pedichiura online, fara deplasari

Atunci cand confortul predomina, insa vrei in acelasi timp sa inveti ceva, cursurile noastre online reprezinta solutia perfecta. Centrul nostru de pregatire profesionala ofera cursuri de manichiura si pedichiura online, fara niciun fel de deplasare, pentru ca tu sa poti urma aceste cursuri din confortul propriei locuinte. Va trebui sa vii la Bucuresti doar pentru examene si diploma. Diploma este atestata si recunoscuta la nivel national si international, iar cresterea ta, in urma acestor cursuri, va fi indubitabila. Incearca acum! Inscrie-te pe site si afla mai multe detalii, apoi contacteaza-ne si incepe cursul pe care il doresti. Poti face acest lucru de oriunde. Cursurile noastre de manichiura-pedichiura sunt online.

Cursuri manichiura-pedichiura pret mic

La centrul nostru de pregatire profesionala vei gasi cele mai ieftine cursuri de manichiura-pedichiura, raportat la nivelul de calitate a materialelor. Doar prin intermediul nostru poti face cursuri de calificare ieftine, dar profesioniste in acelasi timp.  Urmeaza cursurile de manichiura-pedichiura la pret redus prin intermediul nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa te informezi, sa ne contactezi sau sa te inregistrezi direct, cu un singur click. Gandeste-te ca esti la un singur click de cariera vietii tale sau de locul unde ti-ai dorit mereu sa lucrezi. Incearca acum cursurile de manichiura si pedichiura la pret redus, oferite de noi, centrul de calificare Alexander’s!