Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Make Up cu diploma recunoscuta national si international

 

Cursuri Make-Up in Bucuresti si in tara

Diploma recunoscuta national si international

Daca doresti sa lucrezi la un salon de infrumusetare, trebuie sa ai cursuri absolvite in domeniu. Exista cursuri de make up in Bucuresti si in principalele orase din tara, pe care le poti urma la cel mai bun pret de pe piata.  Dupa ce vei realiza un astfel de curs de make up in Bucuresti sau oriunde in tara, vei putea lucra, pe baza diplomei pe care o vei obtine. Aceasta este recunoscuta la nivel national, asa incat angajarea nu va mai fi o problema pentru tine. Vei putea in sfarsit sa aplici la jobul visat in domeniul make up.

 

Cursul de Make-up (machiaj)
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza o luna si jumatate
 • Costul cursului este de 855 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti minim 8 clase absolvite
 • Programul de incepere al cursurilor de Make-up (machiaj) este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
La cursul de machiaj (make-up) veti capata competente privind executarea operatiilor pregatitoare pentru machiaj, de gestionare a resurselor materiale necesare pentru derularea activitatilor, mentinerea relatiilor cu clientii si fidelizarea acestora prin furnizarea de informatii corecte si servicii de calitate, identificarea si promovarea produselor si serviciilor noi de machiaj.

Cursul de machiaj (make-up) va ofera cunostiinte despre toate tipurilor si tehnicile de machiaj (make-up): Analiza si diagnosticul tipului de ten, Cunoasterea produselor profesionale de machiaj, Baza de machiaj, Structura fetei si machiajul corector, Colorimetrie si teoria luminii, Machiaj de zi, Machiaj transparent(nude), Machiaj bronzant, Machiaj de seara, Machiaj glamour, Machiaj de mireasa, Machiaj pentru tenul matur, Machiaj pentru persoanele ce poarta ochelari, Machiaj de fotografie.

 

Curs Tehnician Cosmetician
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 6 luni
 • Costul cursului este de 1795 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul liceal – filiera tehnologica si vocationala sau invatamant postliceal ori invatamant liceal si program de formare profesionala de specialitate in sistemul de formare profesionala a adultilor.
 • Programul de incepere al cursurilor de Unghii False este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
A fi frumoasa si sanatoasa inseamna a sti care sunt mijloacele cele mai eficiente prin intermediul carora puteti atinge acest deziderat. Cursul de Cosmetica ofera solutii eficiente de infrumusetare oricarei femei interesate de aspectul ei fizic. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns, fiindu-va oferite diverse sfaturi practice sau mici “ponturi”. Cursul de tehnician cosmetician este astfel structurat incat sa reprezinte un ghid util pentru orice femeie, fie ca este vorba despre propria frumusete sau despre transformarea acestei preocupari intr-o profesie.

Tratamentele prezentate vizeaza atat noile tehnici cosmetice, cat si retetele cosmetice traditionale. In cadrul cursului de tehnician cosmetician veti invata sa le folositi in asa fel incat sa devina parte integranta a existentei dumneavoastra si in acelasi timp, veti fi de ajutor celor din jur, in calitate de specialist in cosmetica. Meseria de cosmetician este una dintre cele mai frumoase si a-i reda unui om increderea in sine si pofta de viata ofera satisfactii neasemuite.

Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de noi

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cum pot urma un curs la distanta?

cursuri calificare make up

cursuri calificare make up

Pentru pregatirea teoretica va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte intrebari frecvente si informatii legate strict de cursurile de make-up oferite de noi

Cursuri make up Sector 1

Exista diverse posibilitati de a te angaja in Bucuresti. Un job foarte cautat este insa jobul de make up artist. Pentru a te putea angaja pe acest post trebuie sa ai cursuri de make up. Noi iti oferim posibilitatea sa faci aceste cursuri de make up in Sector 1 sau in orice alta zona, dar si in afara capitalei, prin intermediul  internetului. Iti vom pune la dispozitie toate materialele necesare, iar tu te vei asigura ca faci practica in orasul unde locuiesti, pentru a te putea inscrie mai apoi la examene. Dupa absolvirea examenelor vei primi o diploma recunoscuta la nivel national. In baza acesteia te vei putea angaja oriunde in domeniul make up. Urmeaza cursurile de make up din Bucuresti, sector 1 pentru a fi la curent cu cele mai noi oportunitati de angajare.

Cursuri make up Sector 2, recunoscute la nivel national

cursuri make up

cursuri make up

Pentru a face anumite cursuri de calificare ai nevoie de un centru de calificare profesionala cu adevarat bine vazut pe piata. Noi iti oferim aceasta sansa. Contacteaza-ne pentru a incepe un modul de cursuri make up in Sector 2 sau in orice alta parte a capitalei. Ne poti vizita, chiar, pe Soseaua Morarilor, nr. 2b. Daca nu esti din Bucuresti, poti face cursurile online. Examenele le vei da la noi la sediu, iar dupa te vei putea organiza si vei putea aplica la oferte de job din domeniu. Cu munca, rabdare si cu diploma noastra atestata si recunoscuta la nivel national, vei putea sa-ti gasesti foarte usor de munca oriunde in tara intr-un salon de make up. Ce zici? Iti place cum suna? Inregistreaza-te pentru mai multe bonusuri.

Cursuri make up sector 3, Bucuresti, la centrul de pregatire profesionala Alexander’s

Centrul nostru de pregatire profesionala este accesibil tuturor. Oferim cursuri de make up la cel mai mic pret de pe piata. Poti face cursuri make up din sector 3 sau de oriunde locuiesti, fiind disponibila chiar si varianta online. Tu intri pe site si te inregistrezi, iar noi iti trimitem toate detaliile, alaturi de suportul nostru permanent. Dupa ce inveti si iti iei examenul, poti practica linistit profesia de make up artist, aceasta fiind foarte banoasa in anumite zone. Daca te inregistrezi vei vedea ca exista si situatii in care poti obtine anumite bonusuri. Verifica pe site si observa despre ce este vorba!

Cursuri make up sector 4 pe internet

Daca vrei sa faci cursuri de make up si nu stii ce sa alegi, iti oferim solutia perfecta. Calitatea materialelor este garantata de formatori profesionisti, atestati de ministere si de Agentia Nationala de Calificari. Poti urma cursuri de make up in sector 4 sau in Bucuresti, la sediul nostru, pe Soseaua Morarilor, nr. 2b sau poti sa faci cursurile online, in orice alt oras al tarii. Vei da examenele la sediul nostru, iar apoi vei ridica diploma. Pe baza acestei diplome vei putea lucra oriunde in tara, deoarece este recunoscuta la nivel national. Intra pe site pentru a afla mai multe informatii si contacteaza-ne sau inregistreaza-te pentru a incepe cursurile de make up.

Cursuri make up sector 5 in Bucuresti

Nu esti sigur unde ai putea face cursuri de make up profesioniste in Bucuresti? Daca intri pe site-ul nostru si vezi sectiunea de cursuri te vei convinge ca suntem alegerea perfecta. Daca totusi mai ai nevoie de alte detalii ne poti contacta. Poti sa urmezi aceste cursuri de make up din sector 5, in Bucuresti sau in orice alt oras al tarii, deoarece ele sunt disponibile online, odata ce te-ai inregistrat. Ti le punem la dispozitie, iar tu vei putea sa inveti si sa dai examenele care-ti vor aduce si diploma de make up artist profesionist. Aceste cursuri de make up sunt recunoscute in intreaga tara. Asadar, poti urma cursurile de make up in sector 5 si poti lucra in orice alta zona sau alt oras din tara. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Cursuri make up Sector 6, Bucuresti, cu formatori profesionisti

Centrul nostru de pregatire profesionala asigura cursuri de calificare pe varii domenii. Spre exemplu, poti urma cursuri de make up in Bucuresti, in sector 6 sau in orice alta zona. Poti face aceste cursuri si daca nu esti din capitala. Va trebui sa te inregistrezi pe site-ul nostu, iar noi iti vom trimite materialele de care ai nevoie pentru a studia si pentru a putea pune in practica cele invatate. Etapa practica o poti face tot in orasul din care esti tu, iar pentru examene vei veni la Bucuresti, la sediul nostru din Soseaua Morarilor, nr. 2b. Dupa ce vei lua examenele, vei primi diploma de make up artist, recunoscuta la nivel national si atestata de Agentia Nationala de Calificari.

Cursuri make up Iasi – Lucreaza intr-un salon de make up profesionist!

cursuri make up trusa

cursuri make up trusa

Daca urmezi cursurile de make up ale centrului nostru vei avea ocazia de a lucra intr-un domeniu extrem de atractiv, la unul din saloanele cunoscute din bransa. De exemplu, daca urmezi aceste cursuri de make up in Iasi vei avea ocazia sa lucrezi in unul dintre zecile de saloane cosmetice profesioniste. Noi iti punem la dispozitie cursurile online, avand si posibilitatea de a face practica de acasa, din orasul tau, iar apoi te invitam la sediul nostru sa sustii examenele. Dupa ce vei lua examenele vei obtine si o diploma care sa-ti ateste experienta. Nu-i asa ca suna bine? Afla pe site si de ce reduceri poti beneficia si vei vedea ca aceste cursuri de make up de la centrul nostru sunt exact ceea ce ti-ai dorit.

Cursuri make up Timisoara – investitii inteligente

Daca doresti sa investesti si sa-ti deschizi o afacere, make up-ul este un domeniu din ce in ce mai cautat pe piata. Ar trebui sa te interesezi despre ce poti face in acest domeniu, deoarece centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera o sansa pe care nu o poti rata. Iti oferim posibilitatea de a urma cursuri de make up in Timisoara sau in orice alt oras, online, fara a fi nevoit sa te deplasezi. Te inregistrezi pe site-ul nostru si beneficiezi de toate materialele si de suportul nostru  pentru a putea deveni profesionist in domeniu. Contacteaza-ne sau inregistreaza-te direct pe site pentru a incepe cursurile de make up.

Cursuri make up Constanta cu diploma recunoscuta

Daca doresti sa realizezi un curs de makeup in Constanta si daca doresti sa ai si o diploma recunoscuta care sa te ajute sa lucrezi in domeniu, centrul nostru de pregatire profesionala este alegerea perfecta. Oferim cursuri de make up in Constanta si in toata tara, prin intermediul unor materiale ce ajung la tine online. Poti invata toata teoria si poti face practica tot in orasul in care locuiesti, apoi ajungi la noi in Bucuresti pentru a-ti da examenele si a-ti lua diploma. Dupa aceasta etapa poti lucra ca make up artist oriunde in tara, deoarece diploma oferita de centrul Alexander’s este valabila in toata tara, fiind atestata de A.N.C si de ministere.

Cursuri make up Cluj la preturi bune

Poti urma cateva cursuri de make up la Cluj, la preturi absolut incredibile, daca intri in contact cu centrul nostru de pregatire profesionala. Centrul de calificare Alexander’s iti ofera oportunitatea de a lucra ca make up artist prin intermediul absolvirii unor cursuri de make up profesionale in Cluj sau in toata tara. Poti face cursurile online, dupa care sustii examenele la sediul nostru din Bucuresti, de pe Soseaua Morarilor, nr 2b. Dupa ce obtii diploma de la acest curs poti lucra ca make up artist in orice salon din tara. Diploma este atestata de autoritati pentru competente in domeniul formarii profesionale si este recunoscuta la nivel national.


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri make up in Sibiu – obtine un loc de munca bine platit cu investitii minime

Poti face acum cateva cursuri de make up in Sibiu, pentru a obtine un loc de munca bine platit si foarte frumos, intr-un cadru igienic, cu o echipa creativa. Centrul de pregatire profesionala Alexander’s ofera aceasta posibilitate prin cursuri de make up in Sibiu sau in toata tara. Vei face cursurile si etapa practica in orasul tau, invatand online. Iar apoi poti veni la Bucuresti pentru a sustine examenul si pentru a obtine diploma care te va avantaja pe piata competitiva la angajare. Diploma este recunoscuta la nivel national, iar angajarea nu va mai fi o problema dupa ce faci aceste cursuri de make up in Sibiu, prin intermediul nostru.

Cursuri make up Brasov – vrei sa fii mai bine platit? Alege cursurile Alexander’s

Atunci cand doresti sa lucrezi intr-un loc in care sa fii mai bine platit, ai nevoie de un curs de calificare si de o diploma care sa ateste experienta ta in domeniul in care te angajezi. Centrul nostru de pregatire profesionala, Alexander’s, ofera o astfel de oportunitate. Poti urma prin intermediul nostru cursuri de make up in Brasov sau oriunde in tara, invatand totul online. Poti face si practica in orasul de unde esti, iar apoi te asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru a sustine examenele finale. Vei obtine o diploma recunoscuta la nivel national si vei putea sa te angajezi in Brasov sau oriunde in tara, prin urmarea unor simple cursuri de make up in Brasov sau in orasul unde locuiesti.

Cursuri make up Ploiesti – ma pot angaja cu o astfel de diploma?

In momentul in care urmezi cursuri de calificare, trebuie sa te interesezi daca diploma iti va permite sa te angajezi in domeniul in care ai studiat. Centrul nostru de pregatire profesionala ofera o diploma atestata de A.N.C si de Ministerul Muncii si Educatiei, asa incat tu sa poti lucra in domeniul make up fara nicio problema. Urmeaza cursurile de make up in Ploiesti si apoi obtine-ti diploma pentru a putea practica meseria de make up artist. Poti face cursuri de make up in Ploiesti, dar si in alt oras, deoarece oferim posibilitatea de a sustine toate cursurile online. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii! Sau inscrie-te direct pe site-ul nostru la unul din cursurile de make up.

Cursuri make up Mures

Poti face cursuri de make up in Mures si in intreaga tara, prin intermediul centrului nostru de calificare. Punem la dispozitia tuturor celor interesati cursuri de make up online, bazate pe o diploma atestata si recunoscuta la nivel national. Urmeaza cursurile noastre de make up in Mures si obtine rapid diploma care te va ajuta sa-ti gasesti jobul mult visat de make up artist. Lucreaza de acasa si castiga o multime de bani. Centrul nostru de pregatire profesionala iti garanteaza succesul prin faptul ca vei fi instruit doar de profesionisti in domeniu. Obtine rapid diploma in urma unor cursuri de make up facute la centrul nostru de pregatire profesionala, Alexander’s.

Cursuri make up Arad – unde pot obtine o diploma de make up artist?

Urmeaza modulul nostru de cursuri de make up in Arad pentru a obtine diploma de make up artist si pentru a putea lucra in intreaga tara ca make up artist atestat si recunoscut. Poti face cursuri de make up in toata tara, deoarece punem la dispozitia celor interesati de o cariera cursuri online pe absolut orice domeniu de interes la momentul actual. Poti intra pe site si poti privi toate sectiunile pentru mai multe detalii iar, daca te-ai hotarât deja, poti sa te inscrii direct la unul din cursurile noastre. Cauta oportunitati pe piata investind in tine si in performanta ta. Fa cursuri de make up in Arad, doar prin intermediul celui mai profesional centru de pregatire si de calificare.

Cursuri make up Valcea la pret bun

trusa farduri cursuri make up

trusa farduri cursuri make up

Daca doresti sa faci cursuri de make up in Valcea la pret extrem de atractiv, centrul de calificare Alexander’s este solutia perfecta pentru tine. Oferim cursuri de make up in Valcea si in toata tara, online. De altfel, cursuri de make up poti face oriunde in tara prin intermediul nostru. Poti invata tot ceea ce-ti doresti pe net, prin materiaelele pe care ti le punem la dispozitie. Dupa, vei putea face practica in oras la tine si ulterior, vei putea da examenele in Bucuresti la sediul nostru. Dupa ce vei trece examenele vei putea lucra si tu in toata tara. Obtine mai multe detalii de pe site-ul nostru si apoi inscrie-te la unul dintre cursurile de make up oferite de centrul nostru.

Cursuri make up 2017 cu diploma si oportunitati de angajare imediata

Daca doresti sa lucrezi ca make up artist, poti urma un curs de make up in 2017 si poti incepe sa lucrezi in cel mai scurt timp. Verifica pe site toate detaliile despre cursurile noastre, iar apoi inscrie-te la un curs de make up. Nu mai astepta! Inscrie-te la cursuri de make up in 2017 pentru a incepe o cariera extrem de frumoasa in acest domeniu. Iti oferim oportunitatea de a obtine o diploma in domeniu si de a te angaja imediat, prin intermediul cursurilor de make up oferite de centrul nostru de calificare, Alexander’s.

Cursuri make up online, de acasa

Stiai ca la centrul nostru poti urma un curs de make up online, de acasa, fara sa te deplasezi la sediul unei scoli sau al unui centru? Centrul nostru ofera tuturor celor interesati oportunitatea sa practice si sa invete lucruri utile despre acest domeniu, dupa care sa poti lucra in orice salon din intreaga tara. Descopera cursurile noastre si inregistreaza-te la un curs de make up online. Apoi urmeaza partea practica tot din oras de la tine si te invitam la Bucuresti sa dai examenele si sa iti obtii diploma. Poti lucra apoi ca make up artist in intreaga tara. Incearca si tu o cariera frumoasa si bine platita, pornind de la un simplu curs de make up online.

Cursuri make up la pret imbatabil

Ai intrat pe site-ul nostru? Ai vazut cursurile pe care le punem la dispozitia ta? Centrul de pregatire profesionala Alexander’s ofera oportunitatea de a realiza cursuri de make up la pret mic pentru toti cei care sunt interesati. Iti oferim materialele online, odata ce te inregistrezi pe site. Poti invata totul de la noi, apoi vei gasi un loc in care sa faci practica, tot in orasul tau, iar noi te invitam la Bucuresti sa obtii diploma care iti va schimba parcursul in cariera. Incearca acum un curs de make up la pret bun, doar prin intermediul centrului de calificare si pregatire profesionala, Alexander’s.