Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Ingrijire Batrani – acreditare si autorizare cu diploma recunoscuta

 

Cursuri Ingrijire Batrani – acreditare si autorizare cu diploma recunoscuta intern si international

 

Cursuri ingrijire batrani – pret mic, plata in rate

Poti urma la noi cele mai ieftine cursuri de ingrijire batrani. Un pret mic, insa, trebuie sa reflecte calitate in acelasi timp. Nu vrei sa faci un curs care sa nu te ajute cu nimic. La noi poti face un curs de ingrijire batrani la pret mic si, dupa finalizarea lui, poti lucra in orasul in care stai sau in orice alt oras. Pentru a vedea despre ce este vorba, inregistreaza-te pe site. Daca doresti sa urmezi aceste cursuri de ingrijire batrani la un pret cat mai mic, centrul nostru de pregatire profesionala, Alexander’s, este solutia perfecta pentru tine. Incearca gama noastra de cursuri si beneficiaza chiar de reduceri de pana la 20% in functie de situatiile stipulate pe site.

 

Cursul de Ingrijitor Batrani
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 2 luni si jumatate
 • Costul cursului este de 445 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul minim obligatoriu absolvit
 • Programul de incepere al cursurilor de Unghii False este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
Ocupatia se aplica ingrijitorului la domiciliu batrani/copii si presupune o sfera larga de competente pentru desfasurarea activitatii de ingrijire. Desi sfera de competente este aceeasi pentru ingrijirea batranilor si a copiilor, cunostintele, deprinderile si aptitudinile ingrijitorului la domiciliu trebuie sa fie diferite.

ingrijitorul la domiciliu a batranilor necesita cunostinte medii din sfera medicala, rabdare, calm si abilitatea de combinare a programul zilnic de ingrijire, obligatoriu, cu alte activitati de relaxare pentru a asigura starea de confort a batranului asistat. Deoarece activitatile specifice se desfasoara in permanenta colaborare cu persoana asistata /familia/echipa medicala, comunicarea la locul de munca contribuie la buna desfasurare a activitatilor specifice.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de CPP Alexanders

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

cursuri ingrijire batrani calificare 3

cursuri ingrijire batrani calificare 3

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte informatii legate de cursurile de ingrijire batrani oferite de CPP Alexanders

 

Cursuri ingrijire batrani Bucuresti

Poti urma un curs de ingrijire batrani in Bucuresti, iar acesta te va ajuta mult si din punct de vedere personal si din punct de vedere profesional. Vei putea sa te axezi pe un job in acest domeniu sau vei putea deveni un real sprijin pentru parintii tai. Vei primi si o diploma dupa ce vei urma cursurile noastre. Te vom ajuta sa primesti materialele necesare, sa inveti si sa lucrezi in domeniu, daca iti doresti asta. Vom fi alaturi de tine cu formatori profesionisti si te vom indruma cu succes pentru a absolvi cursurile de ingrijire batrani in Bucuresti sau oriunde in alta parte in tara. Cursurile se pot tine si online, iar tu nu va trebui sa te deplasezi. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii.

Cursuri ingrijire batrani in Iasi – fii un real ajutor pentru cei aflati la nevoie

Trebuie sa te gandesti la un moment dat ca parintii tai vor avea nevoie de ajutor de la o varsta. Pentru acest lucru, dar si pentru posibilitatea de a urma o cariera ca asistent social sau ca asistent pentru batrani, iti oferim o oportunitate de neratat. Poti urma prin intermediul nostru anumite cursuri de ingrijire batrani in Iasi sau in toata tara. Poti face cursurile online si te poti bucura de cele mai multe oportunitati alaturi de cei dragi tie sau alaturi de profesionisti in domeniul acesta. Urmeaza cursurile de ingrijire batrani si gaseste-ti un job in Iasi sau oriunde in tara sau pur si simplu fii alaturi de ai tai atunci cand vor avea nevoie.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Cursuri ingrijire batrani Timisoara cu diploma de calificat

Daca doresti sa ai grija de batrani poti face asta si calificat. Exista centrul nostru de profesionalizare si de calificare, ce-ti ofera posibilitatea de a lucra si de a deveni expert in acest domeniu. Poti urma de exemplu cursuri de ingrijire batrani in Timisoara, dupa care vei beneficia de o diploma de muncitor calificat. Urmeaza cursurile si te poti angaja imediat dupa ce termini cursurile. Vei vedea ca aceste cursuri te vor ajuta si in ceea ce priveste formarea caracterului. Asta deoarece cursurile au si o parte practica. Poti face practica la tine acasa iar cursurile poti sa le faci online. Inregistreaza-te rapid pentru cursuri de ingrijire de batrani, urmeaza-le din Timisoara sau de oriunde altundeva din tara.

Cursuri ingrijire batrani Constanta

Ce crezi despre oportunitatea de a urma cursuri de ingrijire batrani in Constanta? Crezi ca ai gasi de lucru cu asa ceva? Noi iti spunem sigur. Poti lucra in domeniu dupa ce absolvi cursurile noastre. Este o sansa unica in viata sa faci un curs de ingrijire batrani in Constanta sau oriunde in tara, la acest pret. Avem cele mai bune preturi de pe piata si avem si posibilitatea de a-ti oferi cursurile online, prin intermediul internetului. Inscrie-te acum si beneficiaza de reduceri incredibile in functie de situatiile in care te afli. Te bucura sa auzi aceste lucruri? Inregistreaza-te pe site sa afli despre ce este vorba!

Curs ingrijire batrani Cluj pret mic cu diploma de absolvire

Poti urma un curs de ingrijire batrani in Cluj la cel mai mic pret si poti obtine si diploma de absolvire in urma cursului. Poti lucra cu siguranta dupa ce termini aceste cursuri, deoarece diploma noastra este atestata si recunoscuta la nivel national. Inregistreaza-te pe site si vezi despre ce este vorba. Urmeaza un curs de ingrijire batrani in Cluj pentru a vedea cum ti se imbunatatesc sansele de angajare, din zi in zi. Poti urma cursul online, asa ca nu ai nimic de pierdut, iar costul este unul incredibil de mic. Incearca acum. Contacteaza-ne daca doresti mai multe detalii sau inregistreaza-te direct pe site daca doresti sa incepi.

Cursuri ingrijire batrani Sibiu cu angajare

cursuri ingrijire batrani calificare 2

cursuri ingrijire batrani calificare 2

Vrei sa lucrezi in ingrijirea batranilor? Poti face cursuri de ingrijire batrani in Sibiu, online, prin intermediul centrului nostru de profesionalizare. Poti urma cursuri facute si predate de cei mai profesionisti formatori. Costurile sunt extrem de mici in comparatie cu ceea ce folosesti dupa acest curs. Vei primi o diploma si vei putea lucra imediat dupa ce ai trecut examenele noastre. Poti sa lucrezi si in timp ce urmezi cursurile, deoarece vei avea nevoie de practica. Iar pe langa lucru, poti sa te obisnuiesti cu batranii si vei putea fi de ajutor rudelor tale in varsta in momentele in care vor fi foarte batrani. Incearca acum cursurile noastre de ingrijire batrani in Sibiu.

Cursuri ingrijire batrani Brasov cu diploma atestata de Ministerul Muncii

Poti urma cursuri de ingrijire batrani si din Brasov prin intermediul centrului nostru de calificare. Noi iti punem la dispozitie toate materialele de care ai nevoie online, iar tu te vei ocupa sa le inveti si sa le aplici in perioada de practica. Dupa aceasta perioada poti veni la Bucuresti sa dai examenul final si sa-ti iei diploma. Daca totul merge bine, te poti angaja imediat. Centrul nostru de profesionalizare este unul cu traditie si format din oameni profesionisti, care iti pot asigura un curs de ingrijire batrani in Brasov sau oriunde altundeva, dupa care vei primi diploma atestata de Ministerul Muncii.

Cursuri ingrijire batrani Ploiesti la cel mai mic pret

Tu cat ai fi dispus sa platesti pentru un curs de ingrijire batrani in Ploiesti? Noi avem o veste foarte buna pentru tine. Avem cursuri de ingrijire batrani la cele mai bune preturi de pe piata si, mai mult, le poti urma din orice oras. Poti sa urmezi cursuri de ingrijire batrani in Ploiesti sau in orice alt oras, deoarece acestea sunt disponibile online, prin intermediul nostru. Centrul nostu este un centru de calificare cu traditie si format din profesori si formatori profesionisti. Ce crezi, vei putea sa lucrezi dupa acest curs? Noi te asiguram ca pe baza diplomei obtinute, poti sa lucrezi oriunde in tara, deoarece diploma obtinuta va fi valabila in toata tara.

Cursuri ingrijire batrani 2017

Poti incepe acest an cu o noua provocare. Poti urma la centrul nostru cursuri de ingrijire batrani si sa incepi 2017 cu o noua oportunitate financiara si profesionala. Poti urma cursuri de ingrijire batrani in 2017 si sa iti gasesti un nou loc de munca sau sa incerci pur si simplu altceva. Diploma pe care o vei obtine de la noi iti va atesta cunostintele in acest domeniu si te vor ajuta sa iti gasesti un job. Exista foarte multe locuri de munca in acest domeniu si foarte putini oameni specializati. Preturile noastre sunt extrem de mici, in comparatie cu serviciile de calitate pe care le ofera centrul nostru de calificare. Pentru a afla mai multe, inregistreaza-te acum pe site!

Cursuri ingrijire batrani online din toata tara

cursuri ingrijire batrani calificare 1

cursuri ingrijire batrani calificare 1

Romanii nu au foarte multi oameni specializati in ingrijirea batranilor. Poti urma un curs de ingrijire batrani online, de oriunde, din orice oras. In toata tara exista posibilitatea de a colabora cu noi, deoarece oferim posibilitatea de a invata online. Iti punem la dispozitie toate materialele necesare si tot suportul pentru ca tu sa iei examenul si sa obtii diploma atestata si recunoscuta. Pe baza acestei diplome vei putea sa-ti gasesti si de munca foarte usor. Inregistreaza-te pe site pentru a incepe cele mai ieftine cursuri de ingrijire batrani online, indiferent de locul in care locuiesti. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Cursuri ingrijire batrani Resita

Lucreza in Resita pentru un salariu extrem de bun, urmand cursurile de ingrijire batrani in Resita sau in orice alt oras. Poti sa urmezi cursurile noastre online sau direct la sediul nostru din Bucuresti, la Soseaua Morarilor nr. 2b. Ne gasesti acolo sau ne gasesti online, pe site. Poti sa te inregistrezi direct pe site pentru a urma un astfel de curs de ingrijire batrani in Resita sau din orasul unde locuiesti tu. Tot in orasul in care locuiesti poti face si practica, iar dupa aceea vii in Bucuresti direct pentru examene si diploma. Daca vrei mai multe detalii, contacteaza-ne! Vei face alegerea potrivita pentru tine si cariera ta.

Cursuri ingrijire batrani Oradea cu diploma atestata, fara bacalaureat

Pentru a face cursurile noastre de ingrijire batrani in Oradea nu ai nevoie de bacalaureat. Vei obtine de la noi o diploma care sa ateste ca esti expert in domeniu si ca poti lucra peste tot. Nu ai nevoie de studii pentru a face aceste cursuri, insa va fi nevoie sa inveti, sa poti trece cursurile si sa poti lua examenele finale. Apoi vei primi diploma, iar in baza acesteia vei putea sa lucrezi oriunde in tara. Ea este cunoscuta la nivel national si poti lucra cu ea in orice oras, nu doar in Oradea. Urmeaza acest curs de ingrijire batrani in Oradea si lucreaza oriunde dupa ce primesti diploma de absolvent al acestui curs. Poti face aceste cursuri de ingrijire batrani in Oradea pentru cele mai mici preturi.

Cursuri ingrijire batrani Arad pentru un loc de munca mai bun

Ca sa poti lucra de oriunde din tara de cele mai multe ori ai nevoie de o diploma pentru jobul pe care urmezi sa-l accepti. Daca nu ai studii, este nevoie sa ai o diploma atestata, recunoscuta. Pentru a lucra in orice oras ai nevoie sa ai o diploma recunoscuta la nivel national. Iar noi iti oferim oportunitatea de a urma cursuri de ingrijire batrani in Arad pentru un loc mai bun de munca. Te ajutam sa iti gasesti un job mai bun si un salariu mai mare, prin intermediul cursurilor noastre de calificare. Poti urma orice curs vrei din gama oferita de noi. Urmeaza un curs de ingrijire batrani in Arad iar problema angajarii nu va mai persista.