Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Frizerie Autorizate si Atestate, cu un pret redus

Cursuri frizerie autorizate – diploma atestata la un pret redus

Daca doresti sa devii un frizer profesionist, trebuie sa faci neaparat, pe langa practica, si cateva cursuri de frizerie. Gasesti cursuri de frizerie la pret redus in toata tara, in diversele programe de la centrele de calificare profesionala. Centrul nostru, spre exemplu, ofera tuturor celor interesati oportunitatea de a urma un astfel de curs de frizerie, la un pret extrem de atractiv. Diploma pe care o veti obtine in urma cursului va fi recunoscuta la nivel national si va fi atestata de A.N.C. Prin prisma acesteia vei putea sa lucrezi la orice frizerie, iar cu timpul vei ajunge fara probleme un frizer profesionist. Incearca acum cursurile noastre si devino frizer calificat, cu o investitie minima! Contacteaza-ne pentru detalii!

 

Cursul de Frizerie
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza doua luni si jumatate
 • Costul cursului este de 580 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti minim obligatoriu finalizat
 • Programul de incepere al cursurilor de Frizerie este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

Frizerii executa tunsori pentru barbati si femei, utilizand aparate electrice, foarfeci, trimmere sau brici, executa retusuri si pieptanaturi la cererea clientilor. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 

Cursul de Coafura, Frizerie, Manichiura si Pedichiura
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 6 luni
 • Costul cursului este de 1260 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti minim obligatoriu finalizat
 • Programul de incepere al cursurilor de Frizerie este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

Coaforul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Lectori cu experinta va pot initia in aceste frumoase si interesante meserii pline de satisfactii morale si financiare. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

Lectori cu experinta va pot initia in aceste frumoase si interesante meserii pline de satisfactii morale si financiare. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de cosmetica si de calificare autorizate

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

cursuri frizerie autorizate

cursuri frizerie autorizate

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

Cursuri frizerie Bucuresti – unde pot sa le sustin si cum ma angajez dupa?
Daca locuiesti in Bucuresti si esti in cautarea unui loc de munca, centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera sansa perfecta. Urmeaza cursurile noastre de frizerie in Bucuresti, dupa care te vei putea angaja in cel mai scurt timp. Poti urma cursurile la sediul nostru, sustinand si partea practica la un salon din Bucuresti, iar apoi vei da examenele si vei obtine o diploma atestata de Agentia Nationala de Calificari si recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei. Cu aceste cursuri de frizerie si cu diploma care sa le ateste, locul tau de munca este ca si asigurat. Incepe-ti acum cariera de frizer profesionist, alegand sa faci cele mai profesioniste cursuri de frizerie in Bucuresti, prin intermediul centrului Alexander’s.

Cursuri frizerie Pitesti – devino frizer calificat!

Centrul nostru de calificare si pregatire profesionala iti ofera o sansa pe care nu trebuie sa o ratezi. Inscrie-te acum la cele mai profesioniste cursuri de frizerie in Pitesti, pentru a obtine o diploma si pentru a putea avansa intr-o cariera de frizer profesionist. Meseria de frizer este una ce nu poate fi facuta de fiecare persoana, tocmai de aceea, cursurile noastre contin si o parte practica, asa incat tu sa poti sa te antrenezi si sa dobandesti abilitatile necesare exercitarii profesiei. Dupa ce inveti toata partea teoretica si te ocupi si de practica, vei veni la sediul nostru din Bucuresti pentru a sustine examenele finale si pentru a-ti obtine diploma. Dupa aceasta etapa vei putea sa devii un frizer calificat si sa-ti incepi adevarata cariera. Contacteaza-ne pentru detalii!

Cursuri frizerie Bacau – o noua oportunitate de angajare

In Bacau, locurile de munca sunt destul de greu de gasit, iar in ultima perioada, din ce in ce mai multa lume incearca sa faca anumite cursuri de calificare pentru a-si gasi o noua meserie. Poti urma si tu cursuri de frizerie in Bacau, cu ajutorul nostru. Noi oferim tuturor oportunitatea de a urma cursuri de frizerie online, prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala. Iti punem la dispozitie materialele pe care trebuie sa le inveti, tu te vei ocupa de practica in orasul tau, iar la final vei veni in Bucuresti pentru examene. Dupa ce vei absolvi cursul si vei finaliza examenele, vei primi o diploma atestata si recunoscuta la nivel national si international. Pe baza acestei diplome vei reusi sa-ti gasesti un loc de munca mult mai usor. Incearca si tu acum! Contacteaza-ne sau inregistreaza-te direct pe site!

Cursuri de frizerie Iasi

Poti face anumite cursuri de frizerie in Iasi pentru a reusi sa te angajezi mai rapid. Aceasta meserie este extrem de cautata in ultimul timp, datorita lipsei specialistilor si personalului calificat. Tu ai oportunitatea sa te califici pe acest post prin intermediul unor cursuri de calificare profesionala, intreprinse de centrul nostru de pregatire. Noi te asteptam in Bucuresti, la sediu, insa iti putem pune la dispozitie materialele si prin intermediul internetului, iar tu sa te ocupi de practica in orasul in care locuiesti. Poti incerca acum! Dupa ce termini aceste etape, poti sustine cu brio examenele si iti poti primi diploma care atesta ca ai absolvit cursurile de frizerie. Dupa, angajarea ta va fi mult mai usoara si cu mai mult succes. Contacteaza-ne daca ai nelamuriri!

Cursuri de frizerie Timisoara – un job simplu, bine platit

cursuri frizerie autorizate

cursuri frizerie autorizate

In Timisoara toate joburile sunt mai bine platite decat in restul tarii, iar acest lucru este un avantaj pentru tine. Daca doresti sa te angajezi pe un post fara foarte multe responsabilitati, dar care sa fie productiv financiar, poti alege cursurile de frizerie de la centrul nostru si devii frizer calificat in cel mai scurt timp. Trebuie doar sa inveti materialele teoretice si sa sustii etapa de practica, iar aceasta poti sa o faci chiar in orasul tau. Ulterior, va trebui sa vii in Bucuresti doar pentru examene. Dupa ce vei da examenele si vei absolvi, vei primi diploma de frizer. Acest lucru va conta foarte mult oriunde vei dori sa te angajezi, deoarece diploma este valabila la nivel national si international si este atestata de autoritati. Prin intermediul ei te vei angaja extrem de usor, oriunde in tara. Incearca aceste cursuri de frizerie din Timisoara si din toata tara, pentru un job simplu si bine platit, doar prin intermediul centrului de pregatire profesionala Alexander’s.

Cursuri de frizerie Brasov

Urmeaza cursurile noastre de frizerie in Brasov sau oriunde in tara, prin intermediul internetului. Iti punem la dispozitie online toate materialele de care ai nevoie pentru a parcurge etapa teoretica. Apoi va trebui sa parcurgi etapa practica, desfasurand activitati tot in orasul din care esti tu, iar mai apoi, pentru examene, va trebui sa ajungi la Bucuresti, la sediul nostru. Te poti inregistra direct pe site pentru unul din cursurile noastre. Poti urma un curs de frizerie sau cursuri de coafor sau orice alt modul de pe site. Informeaza-te si contacteaza-ne daca ai nelamuriri. Obtine rapid o diploma in cursuri de frizerie si profeseaza ca frizer calificat in Brasov si in intreaga tara, cu ajutorul diplomei recunoscute la nivel national si international.

Cursuri de frizerie Constanta – frizer la malul marii

Centrul nostru de pregatire profesionala va ofera posibilitatea de a va califica in diverse meserii si prin intermediul nostru puteti practica meseria dorita, avand o diploma atestata si cunoscuta la nivel national. Doriti sa urmati cursuri de frizerie in Constanta? Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site-ul nostru si sa va apucati de invatat. Daca aveti nevoie de ajutor vom fi mereu langa dumneavoastra. Oferim sfaturi, materiale necesare si suport online, pentru ca voi sa puteti trece cu brio etapa de teorie si sa reusiti sa aplicati practic ceea ce ati invatat, ajungand mai apoi un adevarat profesionist in domeniu. Incercati cursurile de frizerie ale centrului nostru de calificare profesionala acum!

Cursuri de frizerie Cluj – Unde pot sa urmez aceste cursuri?

Prin intermediul nostru puteti urma aceste cursuri oriunde, chiar si din confortul propriei locuinte. Inregistrati-va online pe site-ul nostru sau veniti la sediul din Bucuresti, pentru a primi materialele necesare inceperii modulului. Daca sunteti din Cluj si doriti sa urmati cursuri de frizerie in Cluj puteti accesa modulul online, iar daca doriti sa faceti practica aproape de casa, o puteti realiza tot in orasul in care locuiti. In Bucuresti va trebui sa ajungeti doar pentru a sustine examenele si pentru a va ridica diploma. Aceasta este recunoscuta la nivel national si international, fiind atestata de A.N.C. si de Ministerul Muncii. Pe baza acestei diplome veti putea sa va incepeti cariera in frizerie.

Cursuri de frizerie Sector 1 – Joburi de frizer in Bucuresti

Sunt nenumarate saloane de frizerie si coafor in Bucuresti, iar joburile in domeniu sunt in continua crestere. Pentru a te angaja ca frizer ai nevoie insa de un curs in domeniu si de o diploma care sa-ti sustina activitatea practica. Acest lucru este extrem de usor acum, prin intermediul centrului nostru de pregatire. Noi oferim oportunitatea tuturor sa participe la cursuri de frizerie in Sector 1 sau in alta zona din Bucuresti, dar chiar si in alt oras. Puteti urma cursurile noastre online sau la sediul nostru de pe Soseaua Morarilor nr. 2b. Pentru mai multe detalii si pentru a afla care sunt cursurile, ce preturi au si ce beneficii te asteapta dupa finalizarea lor, verifica pe site-ul nostru sau contacteaza-ne!

Cursuri de frizerie Sector 2 – Exista astfel de oportunitati in Bucuresti?

cursuri frizerie autorizate

cursuri frizerie autorizate

Exista foarte multe modalitati de a urma un curs de calificare in Bucuresti. Sunt foarte multe cursuri de frizerie, de exemplu. Insa nu toate centrele ce ofera astfel de cursuri sunt de incredere. Diplomele pe care le ofera centrul nostru de calificare si pregatire profesionala sunt atestate si recunoscute la nivel national. Asadar, centrul nostru este o alegere potrivita pentru a urma un curs de frizerie in Bucuresti. Puteti urma aceste cursuri de frizerie in sector 2 si in sector 3 sau orice alt sector, ba chiar si in alt oras. Ele sunt disponibile in varianta online, pentru fiecare om interesat. Tot ce va fi necesar este sa veniti in Bucuresti pentru examene, deoarece acestea se sustin la sediul nostru. Acolo va vom clarifica fiecare situatie si despre cum puteti intra in posesia diplomei. Pentru detalii contactati-ne sau inregistrati-va pe site!

Cursuri de frizerie sector 3, Bucuresti

Centrul de pregatire profesionala Alexander’s va ofera sansa de a urma cursuri de frizerie online, fara a fi necesar sa va deplasati la sediul nostru. Va puteti inregistra la un curs de frizerie pe site-ul nostru, beneficiind de o reducere in functie de anumite situatii. Gasiti toate detaliile despre reduceri si avantaje pe site. Studiati cu noi direct de acasa, prin intermediul internetului sau, daca sunteti din Bucuresti, puteti veni la sediu. Puteti urma cursuri de frizerie in sector 3 sau in orice zona locuiti, pentru ca mai apoi sa aveti jobul asigurat la salonul in care va doriti sa lucrati sau la frizeria unde intrati altadata doar din postura de client. Inregistrati-va direct online sau contactati-ne pentru detalii!

Cursuri de frizerie Sector 4 care iti asigura o diploma atestata si recunoscuta national

Doresti sa lucrezi intr-o frizerie sau vrei sa-ti incerci sansa vietii tale in business cu propriul salon de frizerie profesionist? Urmeaza un curs de frizerie in sector 4 sau oriunde in Bucuresti, pentru a iesi pe piata cu o diploma de practician profesionist, care sa-ti ateste meseria si sa-ti ofere o sansa in plus la angajare. Centrul nostru de pregatire profesionala te poate ajuta sa obtii aceasta diploma prin urmarea unor cursuri de frizerie in sector 4 sau in zona in care locuiesti tu, dar si in alt oras, prin intermediul internetului. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul nostru. Incearca acum! 

Cursuri de frizerie sector 5, Bucuresti

Exista destule saloane de frizerie in Bucuresti in care ai putea lucra. Dar pentru a lucra ca frizer, ai nevoie de cursuri de frizerie. Poti face aceste cursuri de frizerie in sector 5, in orice alta zona a Bucurestiului sau in toata Romania. Cea mai buna oportunitate in acest sens este reprezentata de centrul nostru de pregatire profesionala. Acest curs iti va oferi o diploma atestata si recunoscuta la nivel national si international, dupa care iti va deschide usile tuturor frizeriilor profesioniste. Angajarea va fi un proces mult mai usor in urma acestui curs de frizerie. Inregistreaza-te pe site-ul nostru pentru cursuri de frizerie in sector 5 sau oriunde in Bucuresti si in tara!

Cursuri de frizerie sector 6

Cand discutam despre cursuri de frizerie, fie ca esti din sector 6, Bucuresti, fie ca esti din alta zona sau poate chiar din alt oras, cel mai sigur raspuns este unul singur: centrul de pregatire profesionala Alexander’s. Centrul nostru este unul dintre cele mai profesioniste centre de pregatire profesionala, cu rezultate recunoscute la nivel national. Cu ajutorul nostru vei reusi sa te califici pe postul de frizer profesionist si sa obtii o diploma care sa te ajute in cariera. Ne poti contacta sa discutam mai multe detalii sau te poti inregistra in mod direct.


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri de frizerie Roman cu posibilitate de angajare

Cele mai multe cursuri pe care le faci nu iti ofera neaparat o posibilitate concreta de angajare dupa. Centrul nostru este recunoscut pentru rata mare de succes in angajarea absolventilor, datorita oamenilor 100% profesionisti si datorita suportului pe care il oferim cursantilor. Te poti convinge prin urmarea unui curs de frizerie, chiar din Roman. Poti urma, de asemenea, cursuri de frizerie din orice alt oras, deoarece acestea sunt disponibile online, odata ce te-ai inregistrat pe site-ul nostru. Fa practica, invata notiuni noi si profeseaza meseria de frizer de oriunde din tara, prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala!

Cursuri de frizerie 2017 – un nou trend pe piata modei

Cursurile de frizerie incep sa fie un nou trend in 2017, iar preturile lor incep sa urce treptat, deoarece acestea sunt extrem de valoroase in conditiile in care saloanele de coafura si frizeriile duc lipsa de personal calificat. Poti urma si tu cursuri de frizerie in 2017, cu un pret extrem de mic si cu rata mare de angajare dupa, cu o diploma recunoscuta si atestata de catre A.N.C. Incearca si tu o cariera in domeniu, prin inregistrarea la cursurile noastre de frizerie. Inregistreaza-te la unul din cursuri, pentru a incepe o cariera in domeniul dorit!

Cursuri de frizerie Mures

Cursurile de frizerie cu adevarat profesioniste nu se gasesc la tot pasul. Este vorba de centre de pregatire profesionala care investesc in materialele educationale si in formatori profesionisti care sa predea aceste cursuri. In acest caz costul unor cursuri de frizerie s-ar putea sa depaseasca cu mult asteptarile. Noi avem oportunitatea de a-ti oferi cursuri de frizerie in Mures sau in orice alt oras la un pret minim, raportat la calitatea pe care o oferim. Verifica pe site-ul nostru si vezi cum poti urma un curs de frizerie in Mures, care este costul si care sunt toate procedurile de inregistrare!