Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri de calificare, perfectionare, initiere

Cursuri de calificare, perfectionare, initiere

Centru de Pregatire Profesionala Alexander’s ofera cursuri de calificare, perfectionare, initiere acreditate international din 1999, pentru plasarea de piata muncii a cursantilor nostrii. Cursurile de calificare oferite sunt aceditate international, cu practica asigurata.

Alexanders C.P.P. este o institutie autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii pentru organizarea de de cursuri de calificare, pefectionare, initere acreditate.

Din 1999, Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s ofera cursuri de calificare, perfectionare si initere si ne mandrim cu peste 30.000 de absolventi care au ales sa se califice si sa se angajeze cu ajutorul nostru in domeniul dorit, sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes!

Cursurile de calificare, initiere si perfectionare pe care le punem la dispozitia dumneavostra se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare.

Cursurile oferite de Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s, se finalizeaza cu o diploma recunoscuta national si international.