Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri de Calificare autorizate la nivel national si international

Cursuri gratuite de calificare recunoscute in strainatate

Exista din ce in ce mai multe institutii ce ofera cursuri de calificare in Romania, insa nu toate cursurile sunt recunoscute la nivel global si nu prin intermediul tuturor te vei putea angaja. Noi oferim cursuri de calificare recunoscute de A.N.C si de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Prin intermediul acestor cursuri va veti putea gasi cu siguranta locul de munca visat. Nu sunt cursuri de calificare gratuite, insa puteti obtine reduceri de 10 sau 20% daca respectati anumite criterii.


curs

Cele mai frecvente intrebari legate de cursurile de calificare autorizate


Oferiti cursuri de calificare la distanta? Si, daca da, cum le pot urma?

DA, oferim cursuri de calificare la distanta. Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dvs studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Suportul de curs va cuprinde: notiuni teoretice; ilustratii si figuri reprezentative; exemple/teme/teste; prezentari power point; cd-uri cu demonstatii video. Pregatirea practica pentru aprofundarea cursurilor de calificare si/sau de perfectionare o puteti efectua in orasul dumneavoastra, langa casa! Plata cursurilor de calificare si/sau de perfectionare o puteti face in rate, esalonat, dupa cum doriti, prin banca, prin posta, etc.

C.N.F.P.A. – Cursuri de calificare profesionala la cel mai inalt nivel

Cursurile noastre de calificare sunt acreditate de A.N.C. si Ministerul Muncii si al Educatiei, iar diplomele sunt recunoscute la nivel national si international. Poti sustine cursuri de calificare profesionala acreditate si de C.N.F.P.A in toata tara. Noi avem cursuri de calificare profesionala disponibile online, iar practica poti sa o faci in orasul in care locuiesti. La noi poti beneficia si de reduceri. Poti alege orice curs si poti beneficia de o reducere in functie de optiunea aleasa. Intra pe site si inregistreaza-te acum! Nu vei regreta si vei avea ocazia sa ocupi o pozitie la care ai visat intotdeauna, dupa absolvirea examenului final.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C. (Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a 2 ministere, respectiv M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului) si sunt recunoscute national si international.

Pot plati in rate?

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cele mai profesioniste cursuri de calificare in 2017

Exista extrem de multe firme ce ofera cursuri de calificare. Dumneavoastra trebuie sa urmariti centrele de calificare profesionala atestate ca fiind profesioniste. Trebuie sa fie recunoscute de A.N.C. si de ministere. Noi suntem recunoscuti la nivel national si suntem atestati de toate autoritatile competente, oferind cursuri de calificare profesioniste. Diplomele noastre sunt acreditate si iti ofera posibilitatea sa lucrezi si sa te specializezi in diverse domenii. Afla mai multe detalii despre cele mai profesioniste cursuri de calificare in 2017 pe site-ul nostru. Afla, de asemenea, ce reduceri poti avea la aceste cursuri de calificare in 2017, in functie de ce optiune alegi. Intra acum si vezi despre ce este vorba!

Cursuri de calificare online. Sunt de incredere sau nu?

Nu trebuie sa luati in calcul tot ceea ce vedeti online. Trebuie sa va uitati cu atentie dupa centre de calificare profesioniste, recunoscute si acreditate de autoritatile din domeniu. Centrul nostru de pregatire profesionala ofera cursuri de calificare online, insa acestea sunt acreditate de A.N.C. si de ministerul Muncii si Educatiei. Noi suntem un centru de calificare cu traditie si experienta, avand o echipa de profesionisti in spate. Intra pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii. Cauta sectiunea de intrebari frecvente si cauta apoi paginile fiecarui curs in parte. Poti sa te inscrii online si poti beneficia de reduceri in functie de ceea ce alegi. Afla mai multe acum! Vezi cum poti gasi cursuri de calificare online de incredere!

Ce acte imi sunt necesare la inscriere?

  • buletin de identitate (original si copie);
  • certificat de naștere (original si copie);
  • certificat de căsătorie, dacă este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie);
  • diploma de studii, sau foaie matricolă (original si copie);
  • adeverintă medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie;
  • dosar cu sina;

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Principalele locatii in care am organizat cursuri de calificare profesionala


Cursuri de calificare Braila

Exista deosebit de multe variante pentru a urma cursuri de calificare in Braila. Daca doriti sa colaborati cu noi, trebuie sa stiti ca noi oferim posibilitatea studierii de la distanta. Cursurile teoretice va sunt trimise prin email, iar partea practica o puteti sustine acasa, oriunde v-ati afla. Singura deplasare pe care va trebui sa o faceti va fi cea pentru examenul final. Acesta va fi sustinut la sediul nostru.  Plata se poate realiza prin posta sau prin banca. Va putem oferi o multime de variante pentru a urma cursuri de calificare de oriunde, in confortul locuintei dumneavoastra, fara a va mai deplasa.

Cursuri de calificare in Oradea

Puteti urma cursurile noastre de calificare de oriunde din tara. Puteti face aceste cursuri de calificare din Oradea sau din orice alt oras, deoarece noi punem la dispozitie intreaga baza de date de materiale teoretice online. Partea practica se poate realiza in orasul dumneavoastra, iar examenul final va fi sustinut la sediul nostru. Exista extrem de multe modalitati de a urma aceste cursuri de calificare din Oradea sau din orice alt oras in care locuiti. Contactati-ne pentru mai multe detalii si vom discuta cu dumneavoastra fiecare aspect. Noi oferim cursuri de calificare recunoscute si ne preocupa in mod constant rata de succes pe piata muncii in urma cursurilor urmate.

Cursuri de calificare Galati

Dumneavoastra puteti urma orice curs de calificare oferit de catre noi, de acasa, fara a fi nevoie sa va deplasati. Asadar, puteti urma acest curs de calificare din Galati sau de oriunde altundeva. Se vor preda materialele teoretice online, iar practica o veti putea face in orasul in care locuiti. Va vom chema la sediu pentru a sustine examenul final. Cursurile de calificare intreprinse de noi se pot plati prin posta si prin banca, asa incat nici acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o problema. Dorim sa va usuram cat mai mult procesul de invatare, pentru ca dumneavoastra sa va concentrati pe cursuri si nu pe alte probleme. Lasati restul in seama noastra!

Cursuri de calificare in Ploiesti

Cu ajutorul companiei noastre, va puteti bucura de cele mai calitative cursuri de calificare din Ploiesti si din toata tara. Cursurile noastre sunt recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, dar si de A.N.C. si sunt disponibile la nivel national, deoarece se pot face online. Veti primi cursurile online, iar partea practica o veti putea face in orasul unde locuiti. Va trebui sa veniti la sediu cu ocazia examenului. Astfel, va va fi usor sa urmati aceste cursuri de calificare din Ploiesti sau de oriunde altundeva locuiti. Nu mai asteptati si intrati pe site-ul nostru sau veniti la sediul firmei, daca aveti oportunitatea, pentru a va informa si a afla mai multe detalii!

Cursuri de calificare in Brasov

Avantajul cursurilor noastre este ca puteti sa le urmati de oriunde din tara. Veti primi suportul teoretic online, iar practica o puteti face in oras la dumneavoastra. Puteti urma in acest mod cursurile de calificare din Brasov sau din alte orase, fara a fi nevoiti neaparat sa veniti la sediul nostru. Veti putea veni la sediu doar pentru examenul final. Acesta va avea trei probe: oral, scris si practic. Daca doriti mai multe detalii cu privire la aceste cursuri ar trebui sa ne contactati. Puteti face cursuri de calificare din Brasov, asa incat nu mai trebuie sa asteptati. Incercati sa obtineti diploma pentru meseria pe care ati visat-o acum!

Cursuri de calificare in Timisoara

Exista posibilitatea ca unii oameni sa nu fie din capitala, dar sa doreasca sa urmeze cursurile noastre de calificare. Trebuie sa stiti ca puteti urma din orie oras aceste cursuri de calificare, deoarece veti primi online toate materialele si tot suportul necesar. Puteti face astfel cursuri de calificare in Timisoara sau in orice alt oras. Veti sustine pana si partea practica in orasul in care va aflati, iar la noi veti ajunge numai pentru sustinerea examenului final, care se da obligatoriu la sediul nostru. Va puteti obtine diploma pentru meseria mult visata de oriunde ati fi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la unul din programele noastre. Pentru mai multe detalii intrati pe site si uitati-va la fiecare curs sau contactati-ne!

Cursuri de calificare in Cluj

Cursurile noastre de calificare au ajutat si ajuta in continuare multa lume. Pentru a se incadra pe piata muncii, un cursant nu are nevoie decat de diploma finala, obtinuta in urma examenului, deoarece aceasta este recunoscuta de autoritati competente in domeniu. Avantajele sunt nelimitate. Puteti urma aceste cursuri de calificare din Cluj sau din orice alt oras. Ele sunt disponibile online, iar partea paractica o puteti face in orasul in care va aveti resedinta, fara a fi obligati sa veniti la noi la sediu. Noi va vom fi alaturi cu suport si veti putea urma cursurile de calificare de oriunde. Veti ajunge la noi doar pentru sustinerea probelor finale. Contacatati-ne pentru mai multe detalii!

Cursuri de calificare in Iasi

Exista un raspuns extrem de simplu la aceasta intrebare, care ar multumi pe toata lumea. Poti face cursurile noastre de calificare si in Iasi, chiar de acasa. Aceste cursuri sunt oferite de catre noi prin intermediul mediului online, iar partea practica o poti realiza in orasul tau. Astfel, le poti urma de oriunde. Poti face cursuri de calificare in Iasi si in orice alt oras. Vei putea invata online partea teoretica si in urma aplicarii ei te vei prezenta la biroul nostru pentru sustinerea examenului final. Te vei putea bucura de meseria pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Trebuie sa ai perseverenta si dorinta de invatare. De restul ne ocupam noi. Contacteaza-ne!

Cursuri de calificare in Constanta

Exista o multime de cursuri de calificare, iar unele dintre ele chiar iti ofera posibilitatea de a-ti lansa o cariera. Trebuie sa urmaresti cursurile de calificare atestate de A.N.C. si Ministerul Muncii. Cursurile noastre au obtinut atestare din partea acestor institutii si din partea Ministerului de Educatie si pot fi sustinute de oriunde. Daca locuiesti in Constanta poti urma aceste cursuri de calificare din Constata, sustinand si partea practica tot in orasul tau. Noi iti asiguram cursurile teoretice online si suntem alaturi de tine cu suport. Partea practica o realizezi acasa, iar la noi vii doar pentru a sustine examenul final. Inscrie-te acum!


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri de calificare in Bucuresti

Suntem o firma profesionista ce ofera cursuri de calificare in Bucuresti si in toata tara. Avem cursuri pentru diverse calificari, iar prin intermediul nostru veti putea sa aplicati la meseriile ce vi le doreati de atata timp. Va asteptam la sediul nostru din Soseaua Morarilor, nr. 2b, pentru a obtine detalii si pentru a vedea care sunt ofertele noastre. De asemenea, puteti rasfoi paginile site-ului pentru a vedea aceste detalii si pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de calificare. Contactati-ne daca doriti sa aflati mai multe! Noi vom fi alaturi de voi si va vom oferi sanse reale de a aplica la o competitie pentru a va obtine locul de munca perfect pentru dumneavoastra, in functie de optiunile alese.

Cursuri de calificare in Zalau

Centrul nostru de pregatire profesionala va ofera oportunitatea de a sustine cursurile noastre de calificare din toata tara. Puteti face aceste cursuri de calificare din Zalau, fara nicio problema. Noi va vom pune la dispozitie materialele teoretice online, iar practica o puteti face din orasul in care locuiti. Va veti prezenta mai apoi la noi pentru sustinerea examenului final. Acesta contine trei proble. Una este teoretica – scris, una practica si una este orala. In urma cursurilor de calificare sustinute si dupa absolvirea acestui examen, puteti practica linistit meseria la care ati visat. Cursurile noastre de calificare sunt recunoscute la nivel national de A.N.C. si de Ministerul Muncii si al Educatiei. Inscrieti-va acum si sustineti aceste cursuri de calificare chiar si din Zalau!

Cursuri de calificare in Bistrita?

Daca sunteti din provincie, indiferent de oras, puteti sustine cursurile noastre de calificare online. Va punem la dispozitie cursurile online, pentru partea teoretica, iar partea practica puteti sa o faceti oriunde, chiar si in orasul de unde sunteti. Puteti astfel sa sustineti aceste cursuri de calificare si din Bistrita. Apoi va veti prezenta la sediul nostru din Sos. Morarilor , nr.2  pentru sustinerea examenelor finale. Vor fi 3 probe. Una din probe este scrisa, una orala, iar una este practica. Dupa ce veti absolve examenul, veti fi certificati si veti putea sa aplicati pentru un loc de munca pe care l-ati visat mereu. Va puteti inscrie pe site-ul nostru, iar pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

Vreau sa fac cursuri de calificare in Hunedoara. Se poate?

Bineinteles ca se poate sa sustineti aceste cursuri de calificare din Hunedoara. Puteti oricand sa aplicati la cursurile noastre online si sa sustineti practica  in orasele din care sunteti. Apoi veti fi nevoiti sa ajungeti la sediul nostru din Bucuresti pentru a sustine examenele finale. Puteti sa intrati pe site si sa aflati mai multe detalii si puteti apoi sa va inscrieti la cursuri. Veti beneficia de cate o reducere in functie de ce alegeti. Puteti sustine cursurile de oriunde din tara. Aflati mai multe detalii de pe site-ul nostru! Intrati acum si rezervati-va locul spre o cariera de succes! Veti putea sa lucrati apoi in domeniul studiat si sa aveti meseria pe care v-ati dorit-o mereu.

Cursuri de calificare in Targu Jiu

Asociatia noastra de pregatire profesionala ofera posibilitatea tuturor celor interesati de a sustine anumite cursuri de calificare din intreaga tara. Puteti sa va inregistrati pe site si sa aflati detalii despre cursuri si despre intreaga noastra activitate. Puteti afla despre ce cursuri este vorba, care sunt diplomele si cum sunt ele acreditate si recunoscute de catre profesionisti in domeniu. Puteti sustine aceste cursuri de calificare in Targu Jiu si in orice alt oras, deoarece ele sunt puse la dispozitia dumneavoastra online. Apoi practica poate fi facuta in acelasi oras, iar examenele pot fi sustinute doar la sediul nostru, in Bucuresti. Inregistrati-va acum si veti beneficia de tot suportul nostru pentru o cariera de succes!

Cursuri de calificare in Alba Iulia – oportunitati de angajare in cel mai scurt timp

Acum aveti ocazia de a lucra de oriunde si oricand, prin intermediul mediului online. La fel puteti sustine si cursurile noastre de calificare. Puteti face cursuri de calificare in Alba Iulia, practica fiind facuta in acelasi oras, iar examenul fiind sustinut la Bucuresti. Cursurile noastre de calificare va vor oferi oportunitatea sa aplicati apoi la joburile dorite in domeniul in care ati obtinut diploma. Puteti face acesta cursuri din toata tara si va puteti apoi realiza visul de a lucra pe pozitia dorita. Aflati mai multe detalii pe site-ul nostru, acolo unde va puteti inscrie si la cursuri, beneficiind de cate o oferta, in functie de ceea ce ati ales. Aflati toate detaliile la sectiunea de intrebari frecvente!

Cursuri de calificare in Alexandria

Centrul nostru de pregatire profesionala ofera posibilitatea de a face cursuri de calificare profesionala in intreaga tara. Sunteti din Alexandria? Nu este nicio problema. Puteti face cursuri de calificare in Alexandria, obtinand materialele noastre prin intermediul internetului. Puteti comunica online cu noi si in timp ce invatati notiunile teoretice puteti face si practica in orasul dumneavoastra fara niciun efort. Apoi veti fi chemat la Bucuresti pentru a sustine examenul si a primi diploma. Aceasta este recunoscuta la nivel national si international, fiind acreditata de A.N.C. si de Ministerul Muncii si Educatiei. Veti putea, prin intermediul acestor cursuri de calificare, sa lucrati si sa va construiti cariera la care ati visat mereu. Aflati detaliile necesare pe site-ul nostru!

 Cum poti face cursuri de calificare in Focsani?

Poti sustine cursuri de calificare in Focsani sau in orice alt oras, prin intermediul nostru. Iti punem la dispozitie toate cursurile noastre teoretice online, iar practica o poti face in orasul tau. Vei avea de suportat o singura calatorie spre Bucuresti, atunci cand va trebui sa dai examenele. Dupa aceea iti va sosi diploma si va trebui sa te deplasezi cu buletinul pentru a o ridica, iar din acel moment vei fi atestat ca fiind specialist in cursul absolvit. Vei putea sa-ti desfasori activitatea, fiind recunoscut de A.N.C. si de Ministerul Muncii si Educatiei. Afla aceste detalii si multe altele, printre care si ce oferte poti avea, pe site-ul nostru. Acolo te poti inscrie si la cursuri. Intra acum si vezi cea mai buna oportunitate de a face cursuri de calificare in Focsani, prin intermediul internetului.