Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri de calificare acreditate

Cursuri de calificare acreditate

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s organizeaza cursuri de calificare acreditate pentru persoanele fizice care doresc sa se califice intr-un anumit domeniu si pentru angajatii carora le trebuie o calificare superioara. Organizam cursuri de calificare acreditate international.

In cei 16 ani de cand oferim cursuri de calificare acreditate in domeniu am reusit sa calificam peste 18.000 de oameni din care peste 85% i-am ajutat sa se angajeze in domeniu, sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes!

Cursurile de calificare, initiere si perfectionare pe care le punem la dispozitia dumneavostra se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare acreditat.

Diplomele eliberate dupa terminarea unui curs de calificare sunt acreditate international. Ne straduim sa ajutam cat mai multe persoane sa se integreze pe piata muncii, chiar din stadiu de practica la unul dintre partenerii nostri.

Cursuri de calificare sunt autorizate de C.N.F.P.A. (adultilor), care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a 2 ministere respective M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T.(Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului) si sunt recunoscute national si international.

Oferim o gama variata de cursuri de calificare predate de profesori cu experienta si profesionisti in domeniul lor.

In prezent avem peste 55 de cursuri acreditate de Ministerul muncii, Ministerul educatiei, A.N.C. La cerere ne putem autoriza pentru alte domenii de activitate in care aveti nevoie, iar in functie de numarul persoanelor propuse pentru formare, putem negocia taxele de curs. Meseriile pentru care avem autorizari sunt foarte variate.

Pentru mai multe detalii si informatii despre cursurile de calificare initiere si perfectionare oferite de CPP Alexanders trebuie doar sa ne contactati.