Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Cosmetica atestate cu diploma recunoscuta national si international

 

Cursuri de cosmetica – in Bucuresti, in principalele orase ale tarii si la distanta

Centrul de pregatire profesionala Alexanders va pune la dispozitie cele mai profesioniste cursuri de initiere in cosmetica in Bucuresti, in principalele orase din Romania si pe intreg teritoriul tarii prin cursurile la distanta. Puteti face acest curs de cosmetica pentru a va asigura un viitor in acest domeniu si o cariera in cosmetica. Inregistrati-va pe site-ul nostru si puteti beneficia de reduceri in functie de situatia in care va aflati. Puteti face aceste cursuri de cosmetica si daca nu sunteti din Bucuresti, deoarece puteti beneficia de partea teoretica online, iar partea practica o puteti face in orasul in care locuiti, urmand ca dupa terminarea perioadei de studiu sa veniti la sediul nostru unde veti face o pregatire intensiva inainte de examenul final.

 

Cursul de Cosmetica
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Durata: 6 saptamani
 • Cost curs: 855 LEI
 • Conditii de acces: Absolventii de studii medii
 • Programul de incepere al cursurilor este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465, 0768 102 944, sau 0741 039 165
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Alte cursuri similare cursului de Initiere in cosmetica

 

Curs Machiaj Makeup

Durata curs: 1.5 Luni | Conditii de inscriere: Absolvent 8 clase

La cursul de machiaj (make-up) veti capata competente privind executarea operatiilor pregatitoare pentru machiaj, de gestionare a resurselor materiale necesare pentru derularea activitatilor, mentinerea relatiilor cu clientii si fidelizarea acestora prin furnizarea de informatii corecte şi servicii de calitate, identificarea şi promovarea produselor şi serviciilor noi de machiaj

Cursul de machiaj (make-up) va ofera cunoștiinte despre toate tipurilor și tehnicile de machiaj (make-up): Analiza si diagnosticul tipului de ten, Cunoasterea produselor profesionale de machiaj, Baza de machiaj, Structura fetei si machiajul corector, Colorimetrie si teoria luminii, Machiaj de zi, Machiaj transparent(nude), Machiaj bronzant, Machiaj de seara, Machiaj glamour, Machiaj de mireasa, Machiaj pentru tenul matur, Machiaj pentru persoanele ce poarta ochelari, Machiaj de fotografie.

PRET CURS: 855 LEI


Curs Tehnician Cosmetician

Durata curs: 6 Luni | Conditii inscriere: invatamant liceal – filiera tehnologica si vocationala sau invatamant postliceal ori invatamant liceal si program de formare profesionala de specialitate in sistemul de formare profesionala a adultilor.

A fi frumoasa si sanatoasa inseamna a sti care sunt mijloacele cele mai eficiente prin intermediul carora puteti atinge acest deziderat. Cursul de Cosmetica ofera solutii eficiente de infrumusetare oricarei femei interesate de aspectul ei fizic. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns, fiindu-va oferite diverse sfaturi practice sau mici “ponturi”. Cursul de tehnician cosmetician este astfel structurat incat sa reprezinte un ghid util pentru orice femeie, fie ca este vorba despre propria frumusete sau despre transformarea acestei preocupari intr-o profesie.

Tratamentele prezentate vizeaza atat noile tehnici cosmetice, cat si retetele cosmetice traditionale. In cadrul cursului de tehnician cosmetician veti invata sa le folositi in asa fel incat sa devina parte integranta a existentei dumneavoastra si in acelasi timp, veti fi de ajutor celor din jur, in calitate de specialist in cosmetica. Meseria de cosmetician este una dintre cele mai frumoase si a-i reda unui om increderea in sine si pofta de viata ofera satisfactii neasemuite.  Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

PRET CURS: 1795 LEI

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465, 0768 102 944, sau 0741 039 165
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de cosmetica si de calificare autorizate

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465, 0768102944 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa primiti toate informatiile.

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de nevoile dvs. vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului, inainte de semnarea contractului de formare.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica va vom trimite atat suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumeavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, cu o pregatire intensiva in prealabil, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C. (Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere, respectiv M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Certificatele sunt recunoscute national si international.

cursuri de cosmetica 2

cursuri de cosmetica truse

Cursuri de cosmetica gratuite

Pana anul trecut prin intermediul unor proiecte europene, am putut organiza cursuri de cosmetica gratuite. Acum te poti inscrie la cursurile de cosmetica oferite de noi care nu mai sunt cursuri de cosmetica gratuite, dar pretul este unul extrem de bun raportat la notiunile pe care le poti invata si mai ales la oportunitatile pe care ti le ofera acest curs. Diploma este recunoscuta si cursurile sunt atestate de A.N.C. si Ministerul Muncii si Educatiei. In momentul in care ai absolvit cursurile si ai primit diploma, oportunitatile sunt nelimitate. Poti profesa ca si cometician si poti amortiza costurile cursurilor inca din prima luna. Afla detalii cu privire la program si la taxele de curs pe site-ul nostru.

Cursuri de cosmetica in Constanta – unde le pot face?

Puteti face cursuri de cosmetica in Constanta si oriunde in tara, inregistrandu-te pe site-ul nostru. Noi punem la dispozitie cursurile teoretice, si poti invata in linistea caminului, fara sa fii nevoit sa vii la sediul nostru, pentru a pierde timp. Poti face practica in orasul tau, iar dupa terminarea perioadei de studiu vei beneficia de o preagatire intensiva, la sediul nostru, inainte de examenul final. Vei putea profesa dupa obtinerea diplomei in tara si in strainatate. Vezi mai multe detalii pe site-ul nostru.

Cursuri de cosmetica in Bacau cu posibilitate de angajare imediat dupa absolvire

Centrul nostru de pregatire profesionala ofera tuturor posibilitatea de a absolvi cursuri de cosmetica, sau orice alte cursuri de initiere, perfectionare, calificare in toata tara. Poti, spre exemplu, sa urmezi cursul de cosmetica in Bacau, avand apoi ocazia sa profesezi in domeniu, oriunde in tara, sau in strainatate. Oferim posibilitatea de a urma cursurile la distanta, iar diploma obtinuta este recunoscuta la nivel national si international. Cursurile sunt acreditate, iar preturile lor sunt extrem de bune si exista anumite situatii in care puteti obtine si o reducere de 10 sau 20%. Verificati pe site detaliile! Veti gasi la sectiunea de intrebari frecvente destule informatii, iar apoi puteti rasfoi si pagina cursurilor si puteti completa formularul de inscriere.

Cursuri de cosmetica in Timisoara cu diploma atestata

Nu rata oportunitatile de angajare in domeniul cosmeticii! Incrie-te la CPPAlexanders la cursurile de cosmetica, sau la oricare din cursurile noastre de initiere, perfectionare sau calificare pe site-ul nostru sau vino la sediul din Bucuresti. Poti urma cursuri de cosmetica atestate de A.N.C. si recunoscute de Ministerul Muncii si Educatiei, iar pe baza lor poti sa-ti dezvolti abilitatile si sa devii un adevarat profesionist in cosmetica. Urmeaza cursuri de cosmetica in Timisoara sau oriunde altundeva, prin intermediul resurselor puse la dispozitie online de centrul nostru de pregatire profesionala. Realizeaza-ti etapa de practica in orasul in care locuiesti si apoi te asteptam la examenul final la sediul nostru, dupa o prealabila pregatire intensiva! In urma absolvirii examenelor vei deveni specialist in cosmetica si vei putea in sfarsit sa-ti dezvolti cariera, bazandu-te pe o diploma din domeniu.

cursuri de cosmetica 1

cursuri de cosmetica

Cursuri de cosmetica in Cluj – in ce conditii?

Iti oferim oportunitatea de a face cursuri de cosmetica in Cluj sau in orice alt oras. Poti face cursurile la distanta, fiindca iti punem la dispozitie toate resursele necesare prin internet, iar tu vei face practica in orasul in care locuiesti, fiind invitat apoi sa sustii examenul final la centrul nostru, dupa o prelabila si intensiva pregatire. Vei putea sa practici meseria de cosmetician oriunde in tara, bazandu-te pe o diploma si pe cursuri atestate de specialisti in domeniul educational. Urmeaza cursurile noastre de cosmetica in Cluj si practica apoi meseria la care ai visat dintotdeauna! Acceseaza formularul si inregistreaza-te acum!


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465, 0768102944, sau 0741 039 165
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri de cosmetica in Iasi – fii profesionist in domeniul care-ti place!

Vrei sa fii un cosmetician profesionist? Inscrie-te la cursuri de cosmetica si implineste-ti visul. Poti urma cursurile noastre de cosmetica in Iasi si poti deveni profesionist in domeniu, practicand meseria la care ai visat. Oferim tuturor oportunitatea de a practica cursuri de cosmetica in Iasi, in Bucuresti, la sediul nostru sau la distanta, in toata tara. Fiecare va primi materialele noastre prin intermediul internetului, iar practica o vor face in orasele de unde sunt, urmand sa sustina la finalul cursurilor probele: scris, oral si practic, dupa o pregatire intensiva. Dupa absolvirea examenului vor primi o diploma atestata de A.N.C. si de doua dintre ministere, putand mai apoi sa-si desfasoare activitatea intr-un cadru profesionist, bazandu-se pe o diploma si pe cursuri de calificare care sunt recunoscute de profesionisti.

Cursuri de cosmetica in Sibiu

Esti din Sibiu si doresti sa practici meseria de cosmetician? Inscrie-te la cursurile noastre de cosmetica si vei avea aceasta oportunitate. Poti sustine cursurile de cosmetica din Sibiu, fara sa fii nevoit sa te deplasezi, deoarece aceste cursuri pot fi urmate si la distanta. Dupa ce te inregistrezi pe site-ul nostru vei primi toate materialele si vei putea invata de acasa, facand in acelasi timp practica, tot in orasul in care locuiesti. Apoi, la finalul programului, vei sustine un examen constand din 3 probe, dar dupa o pregatire intensiva in pralabil. Afla mai multe despre probe si despre examen pe site-ul nostru. Acolo vei vedea si costurile si vei observa ca poti beneficia de anumite reduceri. Urmeaza cursurile de cosmetica ale Centrului nostru si ai posibilitatea de a deveni un profesionist in domeniul in care ti-ai dorit!

Cursuri de cosmetica – exista un centru in Sector 1?

In Bucuresti exista mai multe centre de profesionalizare care ofera cursuri de cosmetica. Noi suntem insa un Centru de Pregatire Profesionala cu traditie, un Centru cu un colectiv de profesionisti, care ofera cursuri de cosmetica, punand la dispozitie informatiile pretioase tuturor celor interesati. Fie ca doresti sa faci cursuri de cosmetica in Sector 1, fie ca locuiesti in alta parte a Bucurestiului sau fie ca nu esti din Bucuresti, centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera oportunitatea de a face cursuri de cosmetica si cursuri din alte domenii. Inregistreaza-te pe site si incepe unul din cursurile noastre acum, pentru a avea mai multe sanse pe piata angajarilor!

Cursuri de cosmetica in Sector 2 – Bucuresti

Fie ca esti din Sector 2, din Bucuresti, fie ca locuiesti in alta parte, stim ca angajarea este o chestiune extrem de importanta in viata ta. In Romania angajarea tinde sa fie o problema uneori, iar lipsa de experienta este o problema des intalnita la interviuri. Insa lipsa unei diplome este o chestiune care iti va pune piedica mai mult decat experienta. Daca doresti sa te angajezi este bine sa iti alegi din oferta noastra de cursuri de calificare. Doresti sa devii un bun cosmetician? Urmeaza un curs de cosmetica profesionist, care iti va mari sansele de angajare. Centrul nostru pune la dispozitia ta cursuri de cosmetica in Bucuresti, fie ca este vorba de Sector 2 sau de oricare zona, deoarece poti urma aceste cursuri chiar si la distanta, daca nu doresti sa te deplasezi la sediu. Afla mai multe pe site-ul nostru!    

Cursuri de cosmetica in Sector 3 Bucuresti – unde le pot urma?

Exista foarte multe centre de educatie ce ofera cursuri de calificare in Bucuresti. Daca doresti insa un Centru care sa-ti asigure succesul si suportul unor oameni profesionisti in domeniile de expertiza, alege Centrul nostru. Putem sa iti punem la dispozitie cursuri de calificare pe diverse domenii. Spre exemplu, poti urma cursuri de cosmetica in Bucuresti, in sector 3 sau in orice alta zona sau chiar intr-un alt oras. Iti punem la dispozitie materialele online, dupa ce te inregistrezi pe site. Afli acolo mai multe detalii cu privire la domenii de activitate, cursuri oferite, preturi si reduceri. Verifica acum aceste informatii pe site! Vei vedea ca sansele tale de angajare vor creste simtitior.  

Cursuri de cosmetica in Sector 4 – ce oportunitati am?

cursuri de cosmetica pensule

cursuri de cosmetica pensule

Locuiesti in sector 4 Bucuresti si exista un  salon de cosmetica in apropiere ta, unde ti-ai dori sa lucrezi? Ai nevoie de o diploma pentru a profesa? Avem pentru tine ocazia perfecta. Urmeaza cursurile de cosmetica profesioniste organizate de Centrul nostru inregistrandu-te pe site-ul nostru. Poti beneficia si de o reducere, daca te incadrezi in unele din situatiile stipulate pe site. Intra sa vezi despre ce este vorba. Te poti inregistra pentru aceste cursuri de cosmetica si daca nu locuiesti in Bucuresti, deoarece le vei putea urma la distanta. Dorim sa oferim cat mai multor oameni sansa de a practica meseria pe care si-o doresc, bazandu-se pe o diploma atestata de autoritati. Tocmai de aceea, gasesti cursurile noastre si la distanta, dupa ce te inregistrezi pe site. Ti le vom trimite noi, iar tu te vei asigura ca le vei invata si vei putea sustine examenul final, dupa o intensiva pregatire in prealabil. Dupa aceea poti sa-ti pregatesti CV-ul, iar angajarea nu va mai fi o problema.

Cursuri de cosmetica in sector 5 Bucuresti

Daca doresti sa lucrezi in domeniul cosmeticii in Bucuresti, acum ai ocazia. Consulta site-ul nostru pentru a vedea detaliile. Reprezentam un Centru de Pregatire Profesionala care ofera cursuri de cosmetica in sector 5 si in orice alta zona a Bucurestiului, dar si in alte orase. Punem la dispozitia tuturor celor interesati materiale educationale online si le oferim sansa sa faca practica in orasul in care locuiesc, urmand sa vina la noi la sediu pentru examen. Daca doresti sa urmezi cursuri de cosmetica in Bucuresti poti veni la noi la sediu si te poti inscrie. Fie ca doresti sa lucrezi dupa ce urmezi aceste cursuri de cosmetica, in sector 5 sau oriunde in alta parte, vei avea oportunitatea perfecta. O diploma si un curs profesionist vor sta mereu drept dovada vointei tale.

Cursuri de cosmetica in sector 6

Fie ca este vorba de sector 6, fie ca este vorba de alt sector sau chiar de alt oras, reusim sa-ti oferim oportunitatea de a urma cateva cursuri de calificare profesionala care sa-ti ofere o sansa mai mare la angajare. Urmeaza prin intermediul nostru cursuri de cosmetica in sectorul 6 sau in alta zona a Bucurestiului sau intra pe site si inregistreaza-te pentru a urma cursuri de cosmetica la distanta, din orice zona a tarii. Iti punem la dispozitie toate informatiile necesare, iar tu vei putea face practica in orasul tau. Ulterior, poti sa sustii examenul final la sediul nostru din Bucuresti. Dupa absolvirea examenului, vei avea o diploma care sa iti sustina activitatea si sa poti lucra ca un adevarat profesionist.

Cursuri de cosmetica in 2017 – unde pot gasi cursuri profesioniste

Daca doresti sa lucrezi ca un adevarat profesionist in domeniul cosmeticii, in 2017 ai ocazia sa faci acest lucru prin intermediul nostru. Centrul nostru de calificare iti pune la dispozitie cele mai profesioniste cursuri de cosmetica in 2017, cu o rata de succes incredibil de ridicata de angajare dupa absolvire. Poti sa afli mai multe detalii despre aceste cursuri pe site-ul nostru sau la sediul nostru din Bucuresti, Soseaua Morarilor, nr. 2b. Te poti inregistra si online la aceste cursuri de cosmetica sustinute in 2017 si le poti sustine de oriunde din tara. Noi iti punem la dispozitie materialele teoretice, iar tu vei face practica in orasul in care locuiesti. Verifica acum site-ul pentru mai multe detalii.

Cursuri de cosmetica – le pot sustine din Ploiesti?

Poti sustine cursurile noastre de cosmetica de oriunde. Te inregistrezi pe site-ul nostru, apoi noi iti trimitem documentele online si poti face practica in orasul unde locuiesti. Poti lucra apoi ca un profesionist si te poti bucura de o adevarata cariera in domeniul in care ai absolvit. Urmeaza cursurile de cosmetica din Ploiesti si incearca sa devii un profesionist in acest domeniu. Preturile cursurilor oferite de noi nu sunt mari si se pot achita si in rate. Trebuie sa fii atent si la calitate in momentul in care doresti sa sustii astfel de cursuri. Noi suntem un Centru de calificare profesionala care ofera cursuri de calificare profesioniste. Vezi mai multe informatii si ai sa te convingi!


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465, 0768 102 944, sau 0741 039 165
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri de cosmetica la UCECOM – pareri

Exista diverse moduri in care te poti recalifica si poti profesa ceea ce ti-ai dorit. Cursurile de recalificare sunt una dintre cele mai usoare modalitati de a face acest lucru. Exista diverse centre care pot oferi aceste cursuri, insa nu toate vor fi la fel de profesioniste si nu-ti vor asigura un succes la fel de ridicat in angajare. Poti urma cursuri de cosmetica la UCECOM, insa la centrul nostru, vei invata strict ceea ce te intereseaza, iar diplomele eliberate de noi sunt recunoscute la nivel national si international. Lucram ca parteneri recunoscuti de A.N.C. si de Ministerul Muncii si, spre deosebire de un colegiu care ofera curusuri de calificare, noi suntem o intreaga societate care se axeaza pe acest lucru. Centrul de pregatire profesionala Alexander’s este asadar alegerea perfecta atunci cand doresti sa urmezi cursuri de calificare. Poti urma aici cursuri de cosmetica sau cursuri de calificare in alte domenii, iar succesul iti este garantat.

Cursuri de cosmetica in Bucuresti, recunoscute la nivel national si international

Daca doresti sa faci cursuri de cosmetica in Bucuresti, cursuri care sa fie cunoscute la nivel national, alegerea este clara. Centrul nostru de pregatire profesionala ofera cursuri de cosmetica recunoscute la nivel national si international. Diplomele si cursurile de cosmetica obtinute prin Centrul nostru sunt recunoscute de A.N.C. si de Ministerul Muncii si Educatiei, oferindu-va astfel o rata de succes mult mai mare la angajare si fiind in acelasi timp mai de incredere decat alte cursuri urmate. Verifica pe site-ul nostru sau vino la sediu daca doresti mai multe detalii despre centru si despre cursurile oferite. Poti beneficia si de anumite reduceri. Vezi pe site despre ce este vorba!

Cursuri de cosmetica recunoscute la nivel national

Puteti sa urmati anumite cursuri de cosmetica recunoscute la nivel national, daca doriti sa lucrati in domeniu ca un adevarat profesionist. Centrul nostru de pregatire profesionala va pune la dispozitie o intreaga gama de cursuri, printre care puteti gasi si cursuri de cosmetica recunoscute si atestate de catre autoritati. Puteti face aceste cursuri, iar apoi va puteti angaja. Veti fi mult mai bine privit la interviu daca veti avea experienta si daca veti avea si o diploma care sa va sustina activitatea din punct de vedere teoretic si practic. Vedeti mai multe detalii despre cursuri si preturi pe site-ul nostru.