Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Coafor acreditate si atestate cu diploma recunoscuta international

 

Cursuri Coafor acreditate si atestate cu diploma recunoscuta international

Pret foarte convenabil si invatamant la distanta

Te-ai gandit vreodata ca poti lucra intr-un coafor? Ti-ar placea sa faci acest lucru? Acum ai ocazia perfecta. Cu ajutorul cursurilor noastre de coafor la pret incredibil de mic, vei putea extrem de usor sa obtii o diploma de calificare in acest domeniu si sa ajungi sa practici meseria intr-unul din saloanele in care doresti sa lucrezi. Intra pe site-ul nostru si inregistreaza-te la unul dintre aceste cursuri de coafor pentru un pret infim, in comparatie cu ceea ce vei castiga din aceasta meserie. Nu uita: poti urma fiecare curs online, la distanta, urmand sa vii la sediu doar pentru a sustine examenele finale.

 

Cursul de Coafura
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 4 luni si jumatate
 • Costul cursului este de 695 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul obligatoriu finalizat (10 clase dupa 2004)
 • Programul de incepere al cursurilor de Coafura este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

Importanta ingrijirii parului in complexul de elemente care constituie stilul unei persoane, a fost deseori afirmat. O coafura potrivita poate fi privita ca o incununare a personalitatii unei persoane. Ea poate conferi confort psihic si incredere in sine, conditii absolut necesare in societatea zilelor noastre. Coaforul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 

Curs de Coafura, Frizerie, Manichiura si Pedichiura
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 6 luni
 • Costul cursului este de 1260 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul obligatoriu finalizat (10 clase dupa 2004)
 • Programul de incepere al cursurilor de Coafura este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

Coaforul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale, carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Frizerul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, spalarea parului, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Pedichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate. Lectori cu experinta va pot initia in aceste frumoase si interesante meserii pline de satisfactii morale si financiare. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

Lectori cu experinta va pot initia in aceste frumoase si interesante meserii pline de satisfactii morale si financiare. Practica este asigurata in saloane de infrumusetare cu care Centrul nostru are contracte de colaborare.

 

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de cosmetica si de calificare autorizate

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va plati cursul.

Cum pot urma un curs la distanta?

cursuri coafor acreditate 3

cursuri coafor acreditate 3

Pentru pregatirea teoretica va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C. (Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a 2 ministere, respectiv M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T.(Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). De asemenea, certificatele sunt recunoscute national si international.

Cursuri coafor in Bucuresti

Vrei sa lucrezi intr-un salon din Bucuresti? Ai ocazia perfecta prin intermediul cursurilor noastre sa te califici in acest domeniu si sa te poti angaja. Urmeaza un curs de coafor in Bucuresti si angajeaza-te imediat ce ai obtinut diploma. Rata de angajare este extrem de mare, deoarece cursantii sunt pregatiti de profesiori cu experienta si recunoscuti la nivel national. La fel este si diploma pe care o vei obtine de la noi. Este atestata si recunoscuta la nivel national, oferindu-ti sansa sa te angajezi oriunde si oricand, in cel mai scurt timp dupa ce ai absolvit. Daca doresti sa afli mai multe detalii cu privire la cursuri de coafura in Bucuresti, suna-ne acum!

Cursuri de coafor in sector 1

Poti urma astfel de cursuri de coafor in sector 1 sau in orice alta zona din Bucuresti, cu ajutorul profesionistilor din centrul nostru de pregatire profesionala. In urma sustinerii acestor cursuri vei fi calificat in domeniul cosmetic si in domeniul coafurii, obtinand o diploma recunoscuta la nivel national. Poti sa urmezi cursurile de coafor nu doar in sector 1, ci si in alt oras din tara, deoarece cursurile sunt disponibile online. Vei vedea ca sansele de angajare dupa ce vei obtine aceasta diploma sunt mult mai ridicate. Incearca si tu sa iti construiesti o intreaga cariera in domeniu prin efectuarea unor cursuri de coafor in sector 1 sau intr-o alta zona din Bucuresti. Incearca sa sustii aceste cursuri chiar daca nu esti din Bucuresti, online, prin intermediul nostru. Contacteaza-ne pentru a te indruma pe mai departe!

Cursuri de coafor in sector 2 – Unde le pot urma

Daca doresti sa faci cursuri de calificare, indiferent de zona, putem sa te ajutam noi. Centrul nostru de pregatire profesionala este capabil sa ofere cursuri de coafor in sector 2 sau in orice alta zona, deoarece putem sa oferim materialele online. Poti urma astfel cursuri de coafor din orice zona a tarii. La fel te vei si putea angaja dupa ce termini cursurile. Diploma noastra este recunoscuta la nivel national, iar noi suntem recunoscuti ca specialisti de catre A.N.C. si de catre Ministerul Muncii si Educatiei. Vei putea foarte usor sa te angajezi, prezentand o diploma recunoscuta de astfel de autoritati. Incearca sa te inscrii pe site-ul nostru la un curs de coafor in sector 2 Bucuresti sau in orice zona ai locui.

cursuri coafor acreditate 2

cursuri coafor acreditate 2

Cursuri de coafor in sector 3 – Unde le pot face?

Poti face cursuri de coafor oriunde in Bucuresti, nu doar in sector 3, iar cursurile noastre sunt disponibile pentru toti cei interesati chiar daca nu sunt din Bucuresti. Poti alege sa faci un curs de calificare oferit de noi prin intermediul internetului, online. Punem la dispozitie toate aceste materiale pe care trebuie sa le inveti si iti oferim tot suportul necesar pentru a studia si a practica meseriile in care te poti specializa cu ajutorul nostru. Poti sa faci cursuri de coafor sau orice alt curs de calificare, atat in sectorul 3 cat si in alta zona sau alt oras. De asemenea, poti lucra in orice oras cu diploma obtinuta, deoarece aceasta este recunoscuta la nivel national.

Cursuri de coafor in sector 4 – Daca exista si cum le pot urma

Exista o multime de centre de pregatire profesionala care ofera cursuri de calificare, insa centrul nostru este alegerea potrivita deoarece la noi beneficiati de o diploma recunoscuta 100% la nivel national si de cele mai mici preturi de pe piata. Un curs de coafor in sector 4 s-ar putea sa coste mai mult decat in orice alta zona, insa la noi gasiti aceste cursuri online, pe care le puteti realiza in cel mai scurt timp, de oriunde din tara, fara sa va deplasati in Bucuresti si, astfel, fara a cheltui bani in plus. De asemenea, centrul de pregatire profesionala Alexander’s lucreaza cu formatori profesionisti, recunoscuti la nivel national pentru profesionalism si pentru abilitati. Puteti sa faceti un curs de coafor in sectorul 4 din Bucuresti, in orice alta zona a orasului sau chiar in provincie. Avantajele vor fi aceleasi. Intrati pe pagina cursurilor si informati-va, apoi inregistrati-va la unul din cursurile noastre!

Cursuri de coafor in sector 5, Bucuresti

Puteti face cursuri de formare profesionala oriunde in tara. Singurul lucru care este cu adevarat important dupa aceste cursuri este rata de succes la angajare. Noi va asiguram o rata incredibil de mare, deoarece lucram cu traineri profesionisti si obtinem mereu rate de succes mari datorita seriozitatii. De asemenea, diploma emisa de noi este valabila la nivel national si international. Acest lucru conteaza extrem de mult cand vine vorba de calitatea centrului in care doriti sa urmati cursurile de calificare. Pentru a va angaja cat mai rapid urmariti doar centre de pregatire profesionala de incredere, cu recomandari bune si cu rata de succes mare la angajare.

Cursuri de coafor in sector 6. Cum procedez sa le urmez?

Procedura este extrem de simpla. Fie ca doresti sa faci un curs de coafor in sector 6 sau un alt curs de formare profesionala in alta zona, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe site-ul nostru sau sa ne contactezi pentru a beneficia de materialele pe care trebuie sa le inveti si de indrumarea unui profesionist. Poti chiar sa beneficiezi si de anumite discount-uri, daca te incadrezi in anumiti parametri. Inregistreaza-te pe site sau intra pe paginile despre cursuri pentru a vedea despre ce este vorba si pentru a afla mai multe detalii despre acestea si despre oportunitatile de angajare de dupa.

Cursuri de coafor in Brasov. Cum pot sa le urmez?

Doresti sa te angajezi in Brasov pe postul de tehnician la un coafor? Ai oportunitatea perfecta daca urmezi cursurile noastre de coafor. Poti face cursuri de coafor in Brasov sau oriunde in alta parte, prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala. Cursurile noastre sunt disponibile online, prin faptul ca va punem la dispozitie toate materialele si tot suportul necesar, iar practica o puteti face in orasul dumneavoastra. Angajarea nu va mai fi niciodata o problema din momentul in care se vor urma aceste cursuri. Noi va stam la dispozitie din orice punct de vedere. Va oferim informatii si suport necesar. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a sustine acest curs de coafor in Brasov este sa va inregistrati pe site-ul nostru.

Cursuri de coafor in Iasi – cum te ajuta sa te poti angaja mai rapid in domeniul cosmetica!

cursuri coafor acreditate 1

cursuri coafor acreditate 1

Poti sustine un curs de coafor in Iasi pentru a te putea angaja la un salon din Iasi, iar cea mai rapida solutie pentru a realiza aceasta provocare este asocierea cu un centru de calificare profesionist. Poti invata sa devii tehnician la un coafor prin sustinerea unor cursuri de coafor in Iasi sau in orice alt oras, cu ajutorul centrului nostru de pregatire profesionala. Diploma pe care o poti obtine de la noi este una veridica, atestata si recunoscuta in intreaga tara si nu numai. De asemenea, noi suntem cea mai buna alegere pentru a urma un curs de calificare, datorita profesorilor si formatorilor 100% profesionisti. Daca doresti sa te angajezi rapid dupa ce urmezi un curs de coafor, fie in Iasi, fie in orice alt oras, alegerea perfecta pentru centrul de pregatire in care trebuie sa inveti este reprezentata de centrul profesional Alexander’s.

Cursurile de coafor din Constanta urmate prin intermediul centrului nostru te ajuta sa te angajezi mai usor la un salon

In momentul in care doresti sa te angajezi intr-un coafor, cea mai buna solutie este sa te apuci de un curs de coafor. Fie ca locuiesti in Constanta sau in orice alta parte a tarii, daca doresti un astfel de curs de coafor, poti alege centrul nostru de pregatire profesionala si esti ca si angajat. Invata chestiunile teoretice online, apoi fa practica in orasul tau si vino la Bucuresti pentru examene. Odata ce ai absolvit te poti intoarce in oras la tine pentru a te angaja. Rata de succes va fi una mult mai mare. Asadar, daca stai in Constanta poti face un curs de coafor prin intermediul nostru, incriindu-te online. Verifica sectiunea cursurilor si vezi si ce discounturi poti avea, la sectiunea de intrebari frecvente.

Cursuri de coafor in Timisoara

Urmeaza cursuri de coafor in Timisoara pentru a ajunge sa lucrezi intr-un coafor sau pentru a-ti deschide singur propria afacere. Ne bucuram sa-ti stam alaturi cu materialele teoretice si cu tot suportul necesar pentru a te invata si a te ajuta sa practici aceasta meserie. Poti urma cursurile de coafor fie in Timisoara. fie in Bucuresti, la sediul nostru sau in orice alta parte, deoarece cursurile sunt disponibile online si le poti accesa prin simpla inregistrare pe site-ul nostru. Vezi pe site despre ce este vorba la sectiunea cursuri sau intra la intrebari frecvente pentru nelamuriri, iar apoi contacteaza-ne sau inregistreaza-te direct!

Cursuri de coafor Cluj cu angajare imediata

Cat de rapid te poti angaja dupa ce termini un curs de calificare? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de multi factori, cum ar fi: diploma obtinuta, seriozitatea celor ce te-au asistat de-a lungul cursului, profesionalismul centrului unde ai facut cursul. Daca doresti sa te angajezi rapid, urmeaza un curs de coafor in Cluj, prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala, Alexander’s. Centrul este unul cu o mare experienta si cu oameni profesionisti ce activeaza ca formatori, diploma este atestata si recunoscuta, iar Clujul este orasul perfect in care iti poti incepe o cariera. Profita de faptul ca aceste cursuri pot fi urmate de oriunde, deoarece le punem la dispozitia ta online.

Cursuri de coafor in Sibiu pentru o cariera asigurata

Pentru un job sigur si o cariera banoasa trebuie sa alegi un domeniu care merge inca in Romania. Un astfel de domeniu este cosmetica. Poti face cursuri de coafor in Sibiu, iar jobul va fi ca si luat, din momentul in care vei absolvi un astfel de curs si vei avea diploma. Centrul nostru de calificare profesionala este unul cu o rata excelenta de angajare, deoarece ofera diplome recunoscute la nivel national si atestate de A.N.C. si de Ministerul Muncii si al Educatiei. Oferim cursuri de coafor si in Sibiu si in alte locatii ale tarii, deoarece putem colabora online. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul nostru.

Cursuri de coafor online – exista asa ceva?

Cu totii stim ca pe internet exista orice. Insa nu stim cat de calitative sunt unele lucruri pe care le gasim. Daca exista un curs de coafor online care sa fie de incredere si ieftin in acelasi timp, acela este cel oferit de noi. Cu o echipa de formatori profesionisti si cu ajutorul Asociatiei Nationale pentru Calificari si a Ministerului Muncii si al Educatiei, centrul nostru de pregatire profesionala este unul dintre cele mai bune la momentul actual in tara. Putem oferi cursuri de coafor online, dar nu numai. Putem oferi cursuri de calificare in vaste domenii, iar diplomele obtinute vor fi atestate si recunoscute la nivel national si international. Vizitati toate paginile noastre pentru a afla mai multe.

Cursuri de coafor in Targoviste – unde le pot urma

Poti urma cursuri de coafor in Targoviste si in orice alt oras, online, prin intermediul nostru. Poti face si tu un curs de cosmetica in Targoviste sau oriunde in tara, iar in momentul in care ai absolvit acest curs te poti angaja rapid in domeniu. Vei primi de la noi o diploma si poti beneficia chiar si de un discount in momentul in care te inscrii la curs. Consideri ca nu exista posibilitati de a te angaja in Targoviste? Nu e nicio problema. Poti face cursul in Targoviste, online, pentru a nu cheltui bani pe deplasari la Bucuresti, iar apoi poti veni sa lucrezi in Bucuresti, deoarece diploma va fi recunoscuta si la nivel national.

Cursuri de coafor in Ploiesti – exista un astfel de curs de coafor in Ploiesti?

Atata timp cat ai acces la un laptop si la internet, exista un curs de coafor in Ploiesti sau oriunde in alt oras in care doresti sa studiezi. Noi iti putem pune la dispozitie orice curs de calificare in forma online, pentru ca tu sa inveti fara sa cheltui bani pe transport in capitala. Ba mai mult, dupa ce termini cursul si iti iei diploma, ai posibilitatea angajarii in orice oras, pentru un salariu mai bun, deoarece diploma este atestata si recunoscuta la nivel national. De aceea, suntem alegerea perfecta atunci cand doresti sa faci un curs de coafor in Ploiesti sau in orice alt oras. Noi reprezentam cea mai buna alegere pentru cursanti si de aceeea multi doresc sa faca aceste cursuri de calificare alaturi de noi.


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri de coafor pentru un hair stilist profesionist

Daca doresti cu adevarat sa devii un hair stilist profesionist, este necesar sa faci anumite cursuri de calificare. Poti face un astfel de curs cu ajutorul nostru. Centrul nostru de pregatire profesionala iti pune la dispozitie un curs de coafor pentru un hair stilist profesionist, pe care il poti face online si cu ajutorul caruia vei reusi sa te califici pentru cele mai bine platite pozitii din acest domeniu. Poti ocupa un post de coafor sau hair stilist profesionist imediat dupa ce termini cursul, deoarece acesta presupune si o parte paractica si un examen practic. Astfel tu vei fi deja destul de bine pregatit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul nostru. Intra acum pe site pentru a vedea despre ce este vorba.

Cursuri de coafor in Suceava

Pentru a deveni un stilist profesionist, ai nevoie de anumite cursuri de calificare pe care le poti urma prin intermediul nostru. Poti sa faci un curs de coafor in Suceava, fara a fi nevoit sa mai pleci in Bucuresti de fiecare data, deoarece iti oferim toate materialele online. Faci practica tot in Suceava, urmand mai apoi sa vii in Bucuresti doar pentru a da examenele finale. In urma acestui curs vei fi perceput ca un profesionist in domeniu, deoarece vei primi o diploma atestata si recunoscuta la nivel national si international. Nu trebuie decat sa te inscrii pe site, iar costul este unul destul de mic in comparatie cu ceea ce ai de castigat. Incearca acum!

Cursuri de coafor in Arad cu diploma recunoscuta

Exista tot felul de centre de pregatire profesionala care ofera cursuri de calificare peste tot in tara, insa sansa de angajare de dupa este una mica, deoarece nu sunt profesioniste cu adevarat. Noi putem oferi cursuri de coafor si in Arad si in intreaga tara, iar sansa de angajare va fi sporita, deoarece diploma noastra este recunoscuta la nivel national si international. Astfel, daca nu vei reusi sa iti gasesti locul in orasul tau, vei putea oricand sa te muti in functie de orasul unde vei gasi de munca. Diploma va fi recunoscuta peste tot, iar tu vei putea sa lucrezi oriunde, chiar daca ai facut un curs de coafor in Arad. Aceasta este una dintre cele mai mari oportunitati pe care ti le putem oferi daca te inregistrezi la cursurile noastre. De asemenea, exista si alte surprize, pe care le vei descoperi dupa ce intri pe site la sectiunea intrebari frecvente.

Cursuri de coafor in Oradea – unde le gasesc

Poti realiza cursuri de coafor in Oradea, in fata laptopului tau, in confortul locuintei tale, invatand in liniste fara sa te deplasezi de fiecare data spre centrul unde ti se predau cursurile. Aceasta este oportunitatea pe care ti-o oferim noi prin intermediul cursurilor de coafor online. Poti face aceste cursuri de coafor in Oradea, fara nicio grija, pentru ca mai apoi sa te poti angaja oriunde in tara. Diploma pe care o vei obtine de la noi este una atestata si recunoscuta in toata tara si nu numai. Angajarea nu va mai fi niciodata o problema dupa ce te vei apuca de cursurile noastre. Cu partea practica terminata si cu o diploma care sa-ti ateste pregatirea si experienta, jobul este ca si castigat. Incearca acum prin simpla inscriere pe site!

Cursuri de coafor in 2017 – cum ma ajuta in cariera

Aceste cursuri de coafor, la fel ca orice alte cursuri de calificare, te pot ajuta sa te angajezi mult mai rapid pe domeniul in care ai studiat. Aceste domenii sunt tehnice, iar facultatile nu prea acopera aceasta plaja de profesii, iar fara un studiu in prealabil sau fara experienta nu prea te vei putea angaja pe un asemenea post in 2017. Astfel, poti urma un curs de coafor in 2017 pentru a te angaja mai rapid sau poti sa urmezi orice alt curs de calificare de la centrul nostru. Iti punem la dispozitie materialele online, iar tu vei putea invata acasa, fara nicio grija. Urmeaza cele mai profesioniste cursuri de coafor in 2017 si pune-ti cariera pe picioare!