Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Cursuri Agent Paza – calificare, acreditare si autorizare cu diploma recunoscuta

 

Cursuri Agent Paza – calificare, acreditare si autorizare cu diploma recunoscuta intern si international

Poti urma anumite cursuri de calificare oriunde, insa nu peste tot vei obtine o diploma atestata si recunoscuta national. Si nu peste tot vei obtine acestea la un pret incredibil de competitiv. La noi poti urma cursuri de agent de paza fara calificare necesara si cu costuri foarte competitive. Poti urma aceste costuri online si poti realiza fara nicio problema practica in orasul in care locuiesti. La noi va trebui sa te deplasezi doar pentru examenele finale si pentru diploma. Vei obtine in sfarsit calificarea mult dorita urmand cursuri de agent de paza si putandu-te angaja in cel mai scurt timp, dupa cursurile facute la centrul nostru.

 

Cursul de Agent Securitate (Paza)
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 2 luni si jumatate
 • Costul cursului este de 445 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul minim obligatoriu absolvit
 • Programul de incepere al cursurilor de Agent Securitate (paza) este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
Ocupatia se refera la identificarea tuturor activitatilor de prevenire a oricaror fapte si evenimente care ar putea pune in pericol siguranta obiectivului, de mentinere a ordinii in cadrul acestuia si de interventie operativa in caz de necesitate.

COMPETENTE DOBANDITE

 • Completarea documentelor operative
 • Raportarea evenimentelor
 • Comunicarea la locul de munca
 • Pregatirea continua
 • Intretinerea echipamentelor, mijloacelor si a aparaturii din dotare
 • Utilizarea echipamentelor, mijloacelor si a aparaturii din dotare
 • Autorizarea accesului in obiectiv
 • Desfasurarea activitatii in echipa
 • Interventia pentru eliminarea evenimentelor
 • Mentinerea ordinii in obiectiv
 • Primirea / predarea serviciului
 • Supravegherea obiectivului in exterior

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de CPP Alexanders

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

cursuri agent paza calificare si autorizare 2

cursuri agent paza calificare si autorizare 2

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte informatii legate de cursurile de electrician autorizat oferite de CPP Alexanders

 

Cursuri agent paza Bucuresti – unde pot urma cursurile si cum primesc diploma?

Daca esti din Bucuresti, poti urma cursuri de agent de paza la sediul nostru, iar diploma o vei primi dupa ce vei da examenele, tot de la noi, prin ridicare personala. Poti urma cursuri de agent de paza in Bucuresti, dar la fel de bine le poti urma din toata tara, online, iar noi iti vom fi alaturi cu toate materialele necesare si cu tot suportul necesar. Poti sa faci practica oriunde in orasul in care locuiesti. De asemenea, poti lucra oriunde dupa ce ti-ai primit diploma, deoarece aceasta este atestata si recunoscuta la nivel national. Inregistreaza-te pe site pentru a incepe un curs de agent de paza in Bucuresti, in cel mai scurt timp.

Cursuri agent paza Iasi

Vrei sa urmezi un curs de agent de paza in Iasi? Acum ai ocazia perfecta. Poti urma cursuri de agent de paza in Iasi prin intermediul internetului. Noi iti punem la dispozitie materialele necesare, iar tu poti face practica in Iasi, iar daca esti din alt oras poti face asta in orice oras, tot online. Va trebui sa vii in Bucuresti doar pentru a da examenele si pentru a-ti primi diploma. Facem tot posibilul sa ne ajutam cursantii sa se poata angaja imediat dupa ce au terminat cursurile, asa incat oferim o diploma valabila la nivel national si atestata de specialisti. Urmeaza acum cursurile de agent de paza in Iasi sau in orice alt oras si angajeaza-te imediat dupa ce le termini!

Cursuri agent paza Timisoara fara bacalaureat

Poti urma la noi cursuri de agent de paza in Timisoara, chiar daca nu ai bacalaureatul luat. Cursurile se fac online, deoarece in format normal le poti face doar in Bucuresti, la sediu, insa noi iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a putea invata. Apoi vei face practica in orasul tau si vei veni in Bucuresti pentru a-ti lua diploma si pentru a da examenele finale. Fa aceste cursuri de agent de paza din Timisoara si angajeaza-te imediat dupa ce le termini ca muncitor calificat. Iti oferim oportunitatea de a profita direct, inregistrandu-te pe site-ul nostru. Aici vei vedea ca poti beneficia inclusiv de reduceri, daca te incadrezi in anumite conditii. Afla mai multe contactandu-ne!

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Cursuri agent paza Constanta, online

Poti urma un curs de agent de paza in Constanta prin intermediul internetului. Noi iti oferim oportunitatea de a invata si de a lucra in domeniu, bazandu-te pe o diploma si pe ceea ce inveti de la formatori profesionisti. Faci practica dupa ce inveti cursurile, tot in oras la tine, iar apoi ne vedem in Bucuresti, la sediul nostru, pentru a da examenele si pentru a primi diploma. Poti urma cursuri de agent de paza in Constanta sau in orice alt oras din tara, iar daca esti din Bucuresti poti sa urmezi aceste cursuri de calificare chiar la sediul nostru. Intra pe site si inregistreaza-te acum pentru a obtine mai multe detalii!

Cursuri agent paza Cluj cu diploma recunoscuta in toata tara

Vrei sa lucrezi in Cluj? Poti urma cursuri de agent de paza in Cluj prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala. Poti lucra imediat dupa ce ai absolvit cursul, deoarece primesti o diploma recunoscuta in toata tara. Bucura-te de aceasta oportunitate si urmeaza cursurile de agent de paza in Cluj, online. Iti punem la dispozitie toate materialele online si poti lua parte la un curs profesionist, facand apoi practica la tine in oras. Va trebui sa ajungi in Bucuresti doar pentru a da examenele finale si pentru a primi diploma. Noi te asteptam si ne bucuram ca iti putem oferi sansa sa faci aceste cursuri de agent de paza din Cluj, la cel mai bun pret de pe piata.

Cursuri agent paza Sibiu

Poti urma prin intermediul nostru cursuri de agent de paza in Sibiu, dar te poti angaja oriunde in tara dupa ce primesti diploma. Aceasta este recunoscuta national, iar acesta este un avantaj extrem de mare. De asemenea, un alt avantaj la cursurile de calificare oferite de noi este faptul ca poti urma cursul online. Asadar, poti face un curs de agent de paza din Sibiu sau de oriunde altundeva. Iar cel mai mare avantaj este ca poti urma aceste cursuri la cele mai bune preturi, beneficiind chiar si de o oferta de 10 sau 20%. Verifica pe site detaliile despre discount-uri, dupa care inregistreaza-te online si incepe cursurile.

cursuri agent paza calificare si autorizare

cursuri agent paza calificare si autorizare

Cursuri agent paza Brasov cu pret bun

Daca urmaresti sa te califici intr-un anumit domeniu, iti oferim ocazia perfecta de a lucra ca agent de paza. Poti urma cursuri de agent de paza in Brasov, la cel mai bun pret, iar apoi, pe baza diplomei obtinute, poti lucra in toata tara. Urmeaza cursurile noastre si vei fi un agent de paza calificat, cu o diploma recunoscuta la nivel national si cu experienta practica. Toate acestea le vei obtine cu ajutorul nostru. Inregistreaza-te pe site pentru a vedea mai multe detalii si pentru a incepe cursul de agent de paza. Poti face toate aceste lucruri online, vei veni in Bucuresti doar pentru examene si pentru diploma. Incearca si tu cursurile de agent de paza din Bucuresti sau de oriunde.

Cursuri agent paza Ploiesti

Urmeaza cursurile noastre de agent de paza in Ploiesti si angajeaza-te in cel mai scurt timp. Vei descoperi extrem de multe oportunitati dupa ce iei examenele si obtii diploma din partea noastra. Poti urma cursuri de agent de paza in Ploiesti, online, iar apoi vei veni in Bucuresti pentru a lua examenele si pentru a primi diploma. Iti punem la dispozitie toate materialele online si poti urma aceste cursuri, dupa care poti face practica chiar in orasul tau. Apoi treci prin Bucuresti sa iei examenele si dupa te poti angaja pe un post de agent de paza in Ploiesti sau in orice alt oras. Diploma primita este recunoscuta la nivel national.

Cursuri agent paza 2017 cu angajare imediata si cu diploma

Cursuri de agent de paza in 2017 poti urma peste tot, insa la centrul nostru de pregatire profesionala ai oportunitatea de a te bucura de cele mai bune cursuri si cele mai mici preturi de pe piata. Urmeaza cursurile de agent paza in 2017 si te poti angaja pe postul de agent de paza, in orice oras si in orice circumstanta, odata ce ai absolvit cursurile. Urmeaza aceste cursuri online, din orice oras, chiar de la tine de acasa. Poti face practica in orasul tau si poti veni apoi in Bucuresti pentru examene. Ce crezi? Este o oportunitate de care trebuie sa profiti? Inregistreaza-te acum pe site-ul nostru pentru a te bucura si pentru a primi si reducerile aferente.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Cursuri agent paza online cu diploma

cursuri agent paza calificare si autorizare 3

cursuri agent paza calificare si autorizare

Cursuri de agent de paza online in cadrul centrului nostru poti urma din orice oras. Daca esti din Bucuresti poti urma chiar la centru cursurile noastre, iar daca esti din alt oras poti face cursurile online. Urmeaza cursuri de agent de paza online si obtine o diploma atestata de Agentia Nationala de Calificari si de Ministerul Muncii si Educatiei, iar apoi angajeaza-te in cel mai scurt timp. Fa aceste cursuri si te vei bucura de foarte multe oportunitati in ceea ce priveste viata ta profesionala si cariera ta. Inscrie-te pe site pentru mai multe detalii si vezi despre ce este vorba si ce alte cursuri exista. Poti sa gasesti si cateva reduceri, in cazul in care te intereseaza.

Cursuri agent paza pret mic si sansa garantata de angajare

La centrul nostru de pregatire profesionala poti urma cursuri de agent de paza la pret mic si vei avea o sansa enorma de angajare dupa ce vei obtine diploma noastra. Aceasta este cea mai buna oportunitate. Cursurile noastre le poti gasi la cele mai mici preturi de pe piata. Poti urma cursuri de agent de paza la pret mic doar la centrul nostru profesional, deoarece acestea iti garanteaza si calitatea si oportunitatea de a te angaja dupa. Incearca sa vezi despre ce este vorba, contactandu-ne sau inregistreaza-te direct pe site pentru a incepe un curs de agent de paza online, la pret mic. Vei vedea ca este o investitie foarte buna pe termen lung si nu vei regreta banii pe care ii dai.

Curs agent paza Suceava

Daca doresti sa urmezi un curs de agent de paza la Suceava, poti face acest lucru online, prin intermediul centrului nostru, Alexander’s. Poti urma cursuri la cel mai mic pret si te poti angaja cu ajutorul lor fara nicio problema. Daca doresti sa afli detalii poti intra pe site si poti citi informatiile, apoi dupa ce te informezi poti sa ne contactezi si sa te inregistrezi direct pe site. Exista si unele situatii in care te poti bucura de anumite reduceri. Daca vrei sa vezi despre ce este vorba intra la sectiunea de intrebari frecvente. Vei vedea acolo reducerile si intreaga gama de cursuri. Fa acum un curs de agent de paza in Suceava si angajeaza-te!

 Cursuri agent de paza Craiova fara studii necesare

Centrul nostru de calificare iti ofera sansa sa lucrezi chiar daca scoala nu a fost punctul tau forte. Iti putem pune la dispozitie un curs de agent de paza in Craiova fara studii necesare si fara foarte mult efort. Poti sa te inscrii la curs online si il vei putea urma de acasa, la fel si perioada de practica. Apoi vei veni in Bucuresti pentru a da examenele si pentru a-ti lua diploma. Imediat dupa ce vei obtine diploma vei putea sa te angajezi in acest domeniu. Poti sa lucrezi in oras la tine, deoarece diploma este valabila in toata tara. Urmeaza cursul de agent de paza din Craiova si angajeaza-te oriunde in tara, prin intermediul nostru.