Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Transator acreditat si autorizat cu diploma recunoscuta intern si international

 

Curs transator autorizat si acreditat

Diploma recunoscuta intern si international

Iti doresti sa faci un curs de transator autorizat? Nimic mai simplu! Centrul nostru iti pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie si tot suportul din partea unor formatori profesionisti. Lucreaza cu noi si nu vei regreta. Cursurile noastre sunt atestate, iar diplomele sunt recunoscute la nivel national si international. Urmeaza un curs de transator autorizat si vei putea lucra, in tara si in afara, pe baza diplomei primite de la noi si pe baza experientei pe care o vei acumula. Poti face o rezervare pe site, sau la telefon, inscrierea fiind confirmata, cand vei semna contractul de formare profesionala.

 

Cursul de Transator Carne
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza doua luni si jumatate
 • Costul cursului este de 645 LEI (se poate plati si in rate)
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul minim obligatoriu
 • Programul de incepere al cursurilor de Transator Carne este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESCRIEREA CURSULUI

Ocupaţia de transator, cuprinde o sfera larga de activitati specifice transarii carnii provenite de la ungulate domestice (animale din speciile bovina, porcina, ovina si caprina, cabaline), pasari, cat si a prepararii produselor de carmangerie destinate consumului uman.
Activitati desfasurate: receptia carcaselor/semicarcaselor provenite din unitati autorizate sanitar veterinar, depozitarea, transarea, ciontolirea-dezosarea, fasonarea, portionarea, producerea produselor de carmangerie (carne tocata, carne preparata si/sau produse din carne, intr-o gama sortimentala restransa ), ambalarea si pregatirea pentru livrare, etc.
Igiena si siguranta alimentara au o importanta deosebita in activitatea transatorului, o atentie permanenta acordandu-se igienei produselor, a locului de munca, igienei individuale si a echipamentului de lucru, pe toata durata si in toate etapele procesului tehnologic in vederea realizarii produselor sigure si de buna calitate.

COMPETENTELE DOMANDITE IN URMA ABSOLVIRII CURSULUI

 • Aplicarea normelor de securitate si sanătate în munca
 • Aplicarea normelor de protectia mediului
 • Organizarea activitatii proprii
 • Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor
 • Intocmirea documentelor specifice
 • Aprovizionarea cu materii prime pentru transare
 • Transarea – Dezosarea
 • Finisarea cărnii
 • Prepararea produselor de carmangerie
 • Tranportul si depozitarea semifabricatelor, carnii si produselor de carmangerie
 • Pregatirea pentru comercializare

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de CPP Alexanders

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face online, pe email, prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa primiti toate informatiile.

curs transator macelar autorizat

curs transator macelar autorizat

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de nevoile dvs. vom hotari de comun acord in cate rate veti putea achita taxele de curs.

Cum pot urma un curs la distanta?

Puteti urma un curs si la distanta, dar trebuie sa urmam impreuna niste pasi. Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. Practica o puteti face in propriul oras, langa casa, iar la sfarsit, primiti o diploma de participare din partea scolii noastre. Daca doriti si  o diploma acreditata, atunci va trebui sa veniti la sediul nostru pentru un program intensiv de pregatire si sa sustineti un examen final, care consta in 3 probe: scris, oral si practic. Pentru mai multe detalii va rugam contactati secretariatul.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte informatii legate de cursurile transator oferite de CPP Alexanders

 

Curs transator cu diploma

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lucra pe postul de transator? mai ales ca este o messerie din ce in ce mai cautata in tara si mai ales in afara tarii. Daca urmezi un curs de transator la centrul nostru de calificare ai putea avea o sansa extrem de mare de angajare pe acest post, mai ales ca vei primi o diploma recunoscuta dupa curs. Nu ai nevoie de niciun fel de experienta pentru a putea sa te inscrii la acest curs. Vezi pe site-ul nostru care sunt conditiile, iar apoi inregistreaza-te direct pentru a putea urma si absolvi cursul de transator. Nu vei regreta alegerea facuta alaturi de noi.

Cursuri de transator la cel mai bun pret

Urmeaza cursurile noastre de transator si te poti angaja in cel mai scurt timp. Poti fii bun in meserie daca ai experienta, insa ai nevoie si de cursul de calificare ca sa poti sa devii un adevarat profesionist. Noi iti oferim oportunitatea de a lucra pe baza unei diplome recunoscute la nivel national si international. Urmeaza cursurile la noi, la cel mai bun pret de pe piata si vei gasi cei mai buni lectori, cel mai bun loc de practica, cele mai bune conditii de studiu, iar apoi te vom ajuta sa te si angajezi imediat dupa ce termini. 

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Curs transator Bucuresti

Poti urma prin intermediul centrului Alexander’s cel mai bun curs de transator in Bucuresti, dupa care vei avea cu siguranta oportunitatea de a te angaja pe postul de transator. Poti urma cursul alaturi de cei mai buni formatori, la sediul nostru din Bucuresti, de pe Soseaua Morarilor, nr. 2b. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si pentru a vedea cum poti ajunge sa te inscrii la cursul de transator in Bucuresti. Sau inregistreaza-te direct online, avem si optiunea aceasta. Poti intra pe site si te poti informa despre detalii, iar apoi te poti inregistra direct online, prin completarea unui formular.

Curs transator Iasi cu diploma recunoscuta in tara si in afara

Vrei sa faci un curs de transator in Iasi cu diploma recunoscuta in toata tara si in afara? Contacteaza specialistii in formare de la centrul nostru de calificare profesionala, Alexander’s. Cu ajutorul nostru poti urma un curs de transator in Iasi, online si te poti angaja in cel mai scurt timp dupa absolvirea lui. Vei primi o diploma care iti va atesta experienta si care iti va oferi sansa sa lucrezi oriunde in tara, fiind atestata si recunoscuta la nivel national si international. In doar cateva luni cariera ta poate avea o schimbare radicala, care iti va oferi oportunitati de avansare profesionala incredibile. Contacteaza-ne si iti vom oferi toate informatiile necesare.

Curs transator Timisoara fara experienta

curs transator macelar autorizat

curs transator macelar autorizat

Pentru a finaliza un curs de transator in Timisoara, nu ai nevoie de nici un fel de experienta. Prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala poti colabora cu cei mai buni formatori si te poti bucura de cele mai profesioniste cursuri de transator din tara la cele mai mici preturi de pe piata. Dupa ce faci cursul si dai examenele vei vedea cat de rapid poti sa te angajezi pe un post de transator. Ce parere ai? Ti-ai dori sa profiti de o asemenea oportunitate? Poti sa te inregistrezi online, direct pe site-ul nostru, sau la telefon.

Curs transator Constanta

In Constanta inca se gasesc foarte multe locuri de munca. Poti sa te angajezi oricand daca ai o diploma si putina experienta, iar noi iti oferim tocmai aceste avantaje competitive pe piata muncii. Poti urma la noi un curs de transator din Constanta sau de oriunde altundeva. Noi iti trimitem toate materialele pentru pregatirea teoretica, iar tu poti face practica in orasul in care locuiesti. Dupa aceea vii in Bucuresti sa dai examenele, dupa care ti se elibereaza diploma prin intermediul careia te poti angaja oriunde in tara. Profita de aceste oportunitati si foloseste-ti timpul inteligent. Vei putea sa te angajezi dupa acest curs de transator in Constanta sau in alt oras, iar centrul nostru de pregatire profesionala te va ajuta cu tot ce ai nevoie.

Curs transator Cluj fara bacalaureal si fara studii superioare

Clujul este un oras in continua dezvoltare, iar locurile de munca sunt din ce in ce mai atractive aici. Poti sa te angajezi si tu, cu siguranta, daca urmezi un curs de transator in Cluj, prin intermediul centrului nostru de calificare profesionala. Urmeaza acest curs cu cei mai profesionisti formatori din centrul nostru. Este incredibil de usor sa faci acest curs, deoarece cursul se poate urma online, nefiind din Bucuresti. Te rugam suna-ne pentru mai multe detalii. Poti sa te inregistrezi direct pe site pentru a face o rezervare la acest curs. Dupa ce intri pe site verifica si sectiunea de intrebari frecvente. Acolo vei putea vedea conditiile de inscriere, actele necesare si poti gasi si reducerile aplicabile la cursurile noastre.

 Curs transator Sibiu pentru angajare

In ziua de azi, pentru angajare ai nevoie de un curs si de o diploma care sa-ti ateste experienta. Noi iti oferim aceasta sansa daca urmezi cursul de transator oferit de centrul nostru. Poti face un curs de transator in Sibiu sau oriunde altundeva. Poti urma cursurile noastre online sau poti veni direct la sediul din Bucuresti pentru a lua parte la sedintele de curs alaturi de cei mai profesionisti formatori din Romania. Centrul nostru este unul dintre cele mai vechi sin tara si este recunoscut pentru profesionalismul si daruirea lectorilor. Diplomele oferite de noi sunt recunoscute de catre Ministerul Muncii si Educatiei si atestate de catre A.N.C.

Curs transator Brasov. Ce posturi disponibile sunt?

curs transator macelar autorizat

curs transator macelar autorizat

In momentul in care urmezi un curs de transator in Brasov vei gasi foarte multe posturi libere pe acest job. Nu neaparat in Brasov, insa acesta este un avantaj. Diploma noastra este recunoscuta la nivel national si international. Asadar, tu poti face cursul de transator in Brasov sau unde locuiesti, iar apoi te poti angaja oriunde in tara unde vei gasi un post liber de transator. Urmeaza cursul, ia examenul si apoi vino dupa diploma si totul este ca si rezolvat. Vei gasi jobul imediat ce vei absolvi acest curs, deoarece ai si parte practica si parte teoretica in cadrul cursului, iar experienta te va avantaja pe piata.

Curs transator Ploiesti

Urmeaza un curs de transator in Ploiesti si vei avea sansa sa te angajezi imediat dupa ce absolvi acel curs. Poti sa te angajezi pe postul de macelar sau transator oriunde in tara, deoarece cursul se poate face online fara niciun efort. Poti urma astfel cursul din orice oras, la fel cum poti si lucra din orice oras, datorita diplomei recunoscute la nivel national si atestate de autoritatile competente in domeniu. Noi iti stam la dispozitie cu tot ce ai nevoie pentru a invata si pentru a lua examenele, iar tu va trebui sa faci practica si sa iei examenele. Incearca acum un curs de transator in Ploiesti pentru sanse mai mari de angajare.

Curs transator 2017

Urmeaza un curs de transator in 2017 si te poti angaja imediat dupa ce l-ai terminat. Lucrezi in orice oras pe postul de transator si urmezi cursul in mediul online, asa incat nu vei fi niciodata nevoit sa faci cheltuieli suplimentare fata de taxa cursului. Si aceasta taxa este una extrem de mica. La noi poti urma un curs de transator in 2017 la cel mai mic pret si te poti bucura si de reduceri de la 10 la 20%. In cel mai scurt timp dupa e ai terminat cursul vei amortiza si cheltuielile si iti vei face rampa de lansare in cariera sa se ridice la un nivel din ce in ce mai mare. Inregistreaza-te pe site-ul nostru pentru mai multe detalii!

 Curs transator online cu angajare imediata

Poti urma cursuri de calificare si online, iar acest lucru se poate realiza si intr-un mod profesionist. Poti face acest lucru prin intermediul nostru. Centrul nostru de pregatire profesionala poate sa-ti ofere un curs de transator online cu angajare imediata, dupa ce ai terminat. Poti lucra dupa acest curs in orice oras, deoarece diploma este recunoscuta online. Poti vedea despre ce este vorba pe site-ul nostru. Daca esti din Bucuresti poti chiar sa ne vizitezi la sediu. Pentru a afla mai multe detalii acceseaza sectiunea de intrebari frecvente pe site sau contacteaza-ne! Daca vrei sa incepi direct un curs de transator online, inregistreaza-te!

Curs transator pret mic

Urmeaza un curs de transator la pret extrem de mic prin centrul nostru de calificare, Alexander’s. Suntem un centru cu traditie, format din profesori si formatori profesionisti, care te pot ajuta cu sfaturi si cu tot felul de materiale pentru ca tu sa inveti si sa devii mai bun. Cursurile se pot face online, din orice oras din tara sau la sediul nostru in Bucuresti, Soseaua Morarilor nr. 2b. Poti sa te inscrii direct pe site sau ne poti contacta. Afla mai multe despre cursuri si despre pret, dar si despre discounturile aplicabile pe sectiunea de intrebari frecvente de pe site. Intra si vezi cum poti urma un curs de transator la pret mic acum!

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro