Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Macelar

DESPRE CURS
Ocupatia de macelar se refera la activitatile de preluare si pregatire a animalelor pentru sacrificare, suprimare a vietii animalelor, prelucrare initiala si finala a carcaselor de carne, ambalare, etichetare transport si depozitare a produselor si valorificare componente provenite de la ungulate domestice (animale din speciile bovina, porcina, ovina si caprina, cabaline), pasari de curte, lagomorfe (iepuri), vanat salbatic, a caror carne este destinata consumului uman.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE
> buletin de identitate (original și copie);
> certificat de naștere (original și copie);
> certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie);
> diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
> adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
> dosar cu șină;

DURATA CURS: 2,5 Luni
Condiții de înscriere: Absolventi de invatamant obligatoriu
PRET CURS: 695 LEI

Info Contact
Program L-V: 09:00-17:00
Adresa: Bucuresti, Soseaua Morarilor, nr. 2 B
Email: contact@cursdecalificare.ro
Telefon: 0212550151, 0722359465, 0741039165, 0768102933
VEZI HARTA

COMPETENTE DOBANDITE
> Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca
> Aplicarea normelor de protectia mediului
> Organizarea activitatii proprii
> Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor
> Intocmirea documentelor specifice
> Preluarea animalelor pentru sacrificare
> Pregatirea animalelor pentru sacrificare
> Suprimarea vietii animalelor – prelucrarea initiala
> Prelucrarea finala a carcaselor de carne
> Ambalarea si etichetarea carnii si subproduselor de abator
> Transportul si depozitarea carnii si subproduselor de abator
> Valorificarea altor componente rezultate din prelucrarea finala