Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Instalator Sanitar acreditat si autorizat cu diploma recunoscuta intern si international

 

Curs Instalator Sanitar acreditat si autorizat cu diploma recunoscuta intern si international

Daca urmezi un curs de instalator sanitar la centrul nostru de pregatire profesionala te vei bucura de o multime de oportunitati. In primul rand, vei putea beneficia de mai multe oferte de munca. Vei cunoaste un domeniu nou de activitate, oameni noi si meserii noi. In plus, vei fi atestat ca specialist intr-un anumit domeniu printr-o diploma recunoscuta la nivel national. Acest lucru inseamna vizibilitate si sansa in plus la angajare. Asadar, inscrie-te la un curs de instalator sanitar si lucreaza alaturi de oameni profesionisti pentru a absolvi si a-ti gasi jobul in cel mai scurt timp, oriunde in tara. Cursurile noastre sunt online, asa incat poti invata si practica meseria oriunde in Romania.

 

Cursul de Instalator tehnico sanitar si gaze
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 4 luni
 • Costul cursului este de 695 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul minim obligatoriu absolvit (10 clase dupa 2004)
 • Programul de incepere al cursurilor de Instalator tehnico sanitar si gaze este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar si gaze se desfasoara in echipa si de obicei in interiorul cladirilor, dar pot exista cazuri cand aceasta activitate se poate realiza si in exteriorul acestora, putand fi expus la frig, caldura si umiditate. Pentru realizearea activitatii sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze, se foloseste de echipamente specifice, respectiv: menghine, chei simple si reglabile, polizoare unghiulare, seturi filiera, clesti, patent, ciocan, compresor aer, masini de gaurit, etc. si utilaje: vase tampon, pompe, hidrofoare, apometre, debitmetre, armaturi, compresoare, rezervoare, etc.

In vederea indeplinirii sarcinilor sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze trebuie sa detina cunostinte de baza de matematica, hidraulica, mecanica, mecanica constructiilor, rezistenta materialelor folosite in lucrarile de instalatii, de interpretare a documentatiilor si schemelor tehnologice, tehnologii de imbinare, normative in domeniu si norme ISCIR, etc.

De asemenea, trebuie sa aiba o serie de aptitudini, cum ar fi: atentie, indemanare, putere de analiza si decizie, spirit de echipa, adaptibilitate la situatii noi, etc.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de CPP Alexanders

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

curs instalator sanitar autorizat 1

curs instalator autorizat 1

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte informatii legate de cursurile de electrician autorizat oferite de CPP Alexanders

 

Curs instalator gaze

Te-ai gandit vreodata ca vrei sa lucrezi ca instalator profesionist? Stii care este cea mai bine platita ramura in acest domeniu? Ei bine, este vorba despre instalatorii care lucreaza la gaze. Urmeaza si tu un curs de instalator gaze si devino specialist in domeniu, pentru a avea sansa la un job mai bun si cu un salariu mai mare. Centrul nostru de pregatire ofera cursuri de instalator gaze prin intermediul internetului. Poti urma online orice curs, iar dupa terminarea lui vii sa dai examenul la sediul nostru. Dupa aceasta etapa esti atestat ca specialist in domeniu, iar cu ajutorul practicii, vei putea chiar sa te si angajezi. Ce parere ai? Noi consideram ca merita din plin. Inscrie-te acum pe site-ul nostru pentru un curs de instalator gaze!

Curs instalator centrale termice

Ai probleme cu centrala sau ti-ai dori sa o poti instala singur? Ar trebui sa fii un instalator destul de bun pentru a face asta. Ce zici, ai putea deveni unul? Desigur! Daca urmezi un curs de instalator de centrale termice, la centrul nostru de pregatire profesionala, Alexander’s. Poti face cursul online si nu vei primi doar informatii noi si utile, ci vei fi si atestat ca specialist in domeniu, printr-o diploma atestata de A.N.C. si de catre Ministerul Muncii si al Educatiei. Astfel, vei fi un adevarat specialist si nu doar pentru a schimba centrala sau pentru a o regla. Vei putea chiar sa te angajezi pe acest post de instalator centrale termice undeva in orasul tau. Poti face cursul de instalator centrale termice in toata tara. Ai posibilitatea de a face aceste cursuri online. Inscrie-te pe site pentru mai multe detalii!

Curs instalator tehnico-sanitar cu diploma

Pentru a lucra in domeniul tehnico-sanitar vei avea nevoie mereu de diploma. Trebuie sa fii cu adevarat specialist sa ocupi un asa post. Noi, la centrul de pregatire profesionala Alexander’s, iti oferim posibilitatea sa te califici pe acest post prin urmarea unui curs de instalator tehnico-sanitar. Poti obtine si o diploma atestata si recunoscuta la nivel national daca urmezi aceste cursuri. Pentru salariul pe care il vei avea daca esti calificat si pentru oportunitatile care ti le deschid acest job, investitia in curs este minima. In plus, in cazul in care nu poti ajunge la sediul nostru, poti urma un curs de instalator tehnico-sanitar si online. Exista si aceasta optiune la centrul nostru. Pentru cei ce nu sunt din Bucuresti, aceasta este solutia ideala.

Curs instalator Bucuresti, cu posibilitate de angajare in alte orase

Daca vrei sa te angajezi, dar nu esti din Bucuresti, nu ar trebui sa ai o problema. Poti urma un curs de calificare online. Spre exemplu, centrul nostru de pregatire profesionala ofera un curs de instalator in Bucuresti, in urma caruia poti obtine o diploma atestata si recunoscuta la nivel national. Poti lucra in urma acestui curs in orice alt oras. De asemenea, poti face si cursul de instalator nu doar in Bucuresti, ci in orice alt oras, deoarece noi iti punem la dispozitie cursul online. Poti face practica in oras la tine si vii in Bucuresti doar pentru examene si diploma. Apoi te poti angaja pe postul de instalator oriunde in Romania.


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Curs instalator Iasi fara bacalaureat

Pentru a urma un curs de instalator in Iasi, prin intermediul centrului nostru de pregatire profesionala, nu ai nevoie de o diploma de bacalaureat. Pentru a fi instalator nu ai nevoie de o astfel de diploma. In plus, poti urma acest curs de instalator din Iasi sau de oriunde altundeva din tara, pentru ca am gandit o varianta online a cursului special pentru cei care nu sunt din Bucuresti si nu doresc sa se deplaseze pentru cursuri. Noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare online, iar tu te vei ocupa de practica in orasul in care locuiesti si lucrezi. Ai nevoie de aceasta diploma pentru a deveni un specialist atestat in domeniu. De asemenea, vei putea lucra prin intermediul acestei diplome oriunde in tara, deoarece este recunoscuta la nivel national. Vezi pe site-ul nosrtu de ce studii ai nevoie pentru a face cursul apoi inregistreaza-te!

Curs instalator Timisoara acreditat si recunoscut la nivel national

Daca doresti sa devii specialist intr-un domeniu, trebuie sa fii atestat printr-o diploma chiar in acel domeniu. Iar pentru a putea sa-ti gasesti fara probleme un job pe baza diplomei este necesar ca aceasta sa fie atestata si recunoscuta de autoritati nationale. Diploma oferita de centrul nostru de calificare profesionala, Alexander’s, este recunoscuta de autoritati atat la nive national, cat si international. Poti face un curs de instalator in Timisoara, online, iar apoi poti sa te angajezi oriunde in tara. Lucreaza ca un adevarat profesionit dupa ce absolvi un curs de instalator in Timisoara sau in orice alt oras din tara. Profita de oportunitatea aceasta prin intermediul centrului nostru de calificare profesionala. Afla mai multe detalii pe site, la sectiunea intrebarilor frecvente.

Curs instalator Constanta

curs instalator autorizat 2

curs instalator autorizat 2

Poti urma un curs de instalator in Constanta, iar apoi iti poti urma visul pe care l-ai avut dintotdeauna, o cariera de succes in domeniul instalatiilor. Poti lucra in orice oras, deoarece diploma noastra este recunoscuta la nivel national. Poti urma chiar si cursul in orice oras, deoarece punem la dispozitie cursurile online. Daca doresti sa te dezvoltati in acest sens, poti urma un curs de instalator la centrul nostru de pregatire profesionala, la sediul din Bucuresti sau poti urma cursul online, doar prin inregistrarea pe site. Obtine diploma de instalator atestat si reunoscut national si lucreaza ca instalator profesionist oriunde in tara.

Curs instalator Cluj online

Poti urma un curs de instalator din Cluj, online, prin intermediul centrului de pregatire profesionala Alexander’s. Daca nu stiai acest lucru, acum ai ocazia sa profiti de un curs profesionist, acreditat si atestat cu o diploma recunoscuta de A.N.C. si de Ministerul Muncii si Educatiei. In acelasi timp, in functie de anumite situatii, te poti bucura si de o reducere la taxa de inscriere, de 10 sau chiar 20%. Cauta pe site-ul nostru detaliile si inregistreaza-te pentru a urma un curs de instalator din Cluj sau de oriunde altundeva, online, fara nicio deplasare.

Curs instalator Sibiu cu diploma

Poti obtine o diploma foarte usor in ziua de azi. Insa pentru a te angaja pe baza ei trebuie ca aceasta sa fie profesionista. Ea trebuie sa fie recunoscuta la nivel national de catre autoritatile in domeniu si sa fie atestata. Noi iti oferim o astfel de diploma, dupa ce absolvi un curs de instalator in Sibiu sau oriunde in tara, prin intermediul centrului nostru de calificare. Urmeaza cursul de instalator in Sibiu, online, facand practica in orasul tau, fara sa fie nevoie sa te deplasezi si sa pleci din oras, apoi angajeaza-te oriunde in tara, acolo unde o sa gasesti oferta potrivita. Diploma este oricum recunoscuta la nivel national, dar si la nivel international.

Curs instalator Brasov cu diploma recunoscuta national si international

Poti urma un curs de instalator in Brasov si poti primi de la centrul nostru de calificare o diploma de instalator recunoscuta la nivel national si international, daca iei cu brio examenele de la curs. Poti face cursul online, deoarece doar in Bucuresti il poti face la sediu. Daca optezi pentru variata online, imediat ce te inregistrezi pe site vei primi toate materialele de care ai nevoie, iar noi vom fi langa tine intotdeauna cu suport si cu sfaturile de care ai nevoie. Lucreaza ca un adevarat profesionist, urmand cursul de instalator din Brasov sau din orasul in care locuiesti tu. Te putem ajuta prin centrul nostru de calificare, oferindu-ti sansa sa gasesti mult mai usor un job.

Curs instalator Ploiesti la pret redus

Cursurile de calificare sunt din ce in ce mai scumpe in ultimii ani. Insa noi dorim sa oferim oportunitatea tuturor celor ce doresc sa se angajeze sa poata urma un astfel de curs fara sacrificii financiare. Poti urma un curs de instalator in Ploiesti la cel mai bun pret de pe piata. Noi oferim cursuri de calificare la preturi foarte bune si la un nivel extrem de profesionist. Ne folosim de experienta vasta si de formatori profesionisti. La noi poti beneficia chiar si de reduceri, daca esti in una din situatiile specificate pe site-ul nostru. Intereseaza-te despre aceste situatii si inregistreaza-te la un curs de instalator in Ploiesti sau in orice alt oras.

Curs instalator Mures pentru un job asigurat

curs instalator autorizat 3

curs instalator autorizat 3

Doresti sa lucrezi in domeniul tehnic? Nu ai studii in acest domeniu? Centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera sansa sa urmezi un curs de instalator in Mures si sa-ti poti urma visul de a lucra in acest domeniu. Poti obtine o diploma recunoscuta la nivel national si international, iar apoi iti poti cauta de munca linistit. Urmeaza cursurile noastre in mediul online, asigurandu-ti orice material, alaturi de suportul necesar, prin intermediul specialistilor nostri. Dupa ce te inscrii la cursul de instalator in Mures vei primi online toate documentele necesare pentru a invata si pentru a putea sustine examenul. Acesta se sustine la Bucuresti, dupa ce ai terminat partea teoretica si dupa ce te-ai ocupat si de practica.  Afla mai multe pe site-ul nostru!

Curs instalator Arad fara deplasare, prin intermediul internetului

Urmeaza un curs de instalator la Arad, online, prin intermediul internetului si foloseste-te de informatiile acumulate pentru a face practica si pentru a deveni specialist in domeniu, apoi vino la Bucuresti la sediul nostru si da examenele in urma carora vei primi o diploma. Cu aceasta diploma te poti angaja oriunde in tara. Poti urma un curs de instalator la Arad, apoi poti urmari un job mult mai bine platit in alt oras sau chiar in capitala. Diploma pe care o vei primi va fi recunoscuta la nivel national si international, asa incat vei putea sa lucrezi oriunde. Centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera aceasta sansa si la un pret extrem de bun. Vezi despre ce este vorba pe site-ul nostru.

Curs instalator Valcea

Cursul de instalator din Valcea se poate face online. La sediul nostru din Bucuresti poti urma cursurile in format fizic, insa acestea sunt disponibile si in restul oraselor, prin internet. Urmeaza, asadar, un astfel de curs de instalator din Valcea sau din orice alt oras si capata experienta in acest domeniu pentru a te putea angaja pe un post mai bine platit sau pentru a putea promova. Un centru de calificare profesionist va avea intotdeauna grija ca rata de angajare sa fie una extrem de ridicata dupa absolvirea cursului. Noi suntem un astfel de centru care se preocupa de starea celor ce au terminat cursurile noastre. De aceea, vei avea din partea noastra toate sfaturile si tot suportul necesar.

Curs instalator 2017, intr-unul dintre cele mai profesioniste centre de calificare profesionala

Pentru a deveni un om de cariera este nevoie, in ziua de azi, sa fii o persoana capabila in diverse activitati, iar o recalificare nu strica niciodata. Urmeaza un curs de instalator in 2017 la unul dintre cele mai bune centre de calificare profesionala din Romania. Centrul nostru, Alexander’s, ofera tuturor celor interesati oportunitatea de a urma un curs de calificare online, din orice oras din Romania. Poti urma acest curs de instalator in 2017 in orice oras, dupa care poti lua diploma si pe baza ei te poti angaja in intreaga tara. Incearca sa obtii un astfel de avantaj extrem de competitiv pe piata prin absolvirea unui curs din gama de cursuri de recalificare Alexander’s.

Curs instalator online profesionist si la pret redus

Poti urma un curs de instalator online si profesionist, dar si la un pret accesibil. Acest lucru se poate intampla daca te inscrii la cursurile oferite de centrul nostru de calificare, Alexander’s. Aici poti gasi formatori profesionisti si preturi bune la fiecare curs de calificare. Poti urma un curs de instalator online, din orice oras sau poti veni si la sediul nostru din Bucuresti pentru un curs tinut de formatorii nostri. Alege varianta care te avantajeaza mai mult si incepe sa inveti pentru o cariera si pentru un job mai bine platit. Ia-ti diploma si poti lucra ca instalator profesionist in orice oras, deoarece diploma noastra este recunoscuta la nivel national si international.