Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Ingrijitoare Copii – acreditare si autorizare cu diploma recunoscuta intern si international

 

Curs Ingrijitoare Copii – acreditare si autorizare cu diploma recunoscuta intern si international

Curs ingrijitoare copii la un pret foarte avantajos

Cursurile de ingrijitoare copii la pret bun incep sa fie din ce in ce mai cautate. Aceasta nisa este din ce in e mai competitiva, iar acest lucru este unul pozitiv. Ar trebui sa fii motivat sa obtii mai mult. Iar noi iti dam ocazia. Poti urma un curs de ingrijitoare copii la cel mai bun pret de pe piata. Poti, pentru un pret extrem de bun, sa obtii o diploma de calificare. Considera acest lucru ca pe o sansca. Profita de sansa oferita de noi si inregistreaza-te la cursul de ingrijitoare copii la pret redus, beneficiind chiar si de reduceri in functie de anumite situatii. Vezi pe site despre ce anume este vorba si termina cursul de ingrijitoare copii la cel mai bun pret de pe piata. O sa vezi ca se merita.

 

Cursul de Ingrijire Copii
(baby-sitter, dadaca)
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 3 luni
 • Costul cursului este de 445 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul minim obligatoriu finalizat
 • Programul de incepere al cursurilor de Unghii False este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
Persoana angajata ca si baby sitter ofera servicii de ingrijire personala a copiilor, la domiciliul clientului care solicitata acest lucru pentru copii sai.

Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii in bune conditii si la standarde de pregatire ridicate a profesiei de baby sitter.

COMPETENTE DOBANDITE

 • Comunicarea eficienta cu copilul
 • Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
 • Completarea fisei de ingrijire a copilului asistat
 • Planificarea activitatii zilnice
 • Gestionarea resurselor alocate
 • Asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor
 • Formarea/ dezvoltarea deprinderilor la copilul asistat
 • Mobilizarea si transportul copilului asistat
 • Respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale
 • Supravegherea starii de sanatate a copilului asistat

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de CPP Alexanders

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email prin telefon (0722 359 465 sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

curs ingrijitoare copii acreditare

curs ingrijitoare copii acreditare 1

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. In functie de contractul care trebuie semnat, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata cursului.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. La terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C.(Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte informatii legate de cursurile ingrijire copii oferite de CPP Alexanders

 

Curs ingrijitoare copii Bucuresti

Centrul nostru de pregatire profesionala iti ofera oportunitatea de a lucra din Bucuresti sau de oriunde din tara, urmand un curs de ingrijitoare copii in Bucuresti, la sediul nostru sau in orice alta parte a tarii, online. Vei face acest curs si te vei putea angaja imediat. Insa te va ajuta mult si in ceea ce priveste dezvoltarea personala. A invata sa lucrezi cu copiii este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla. Iar noi te vom ajuta sa inveti acest lucru si sa-l faci sa fie si profitabile pentru tine. Urmeaza un curs de ingrijitoare copii in Bucuresti si nu vei regreta alegerea facuta. Vei colabora cu cei mai profesionisti oameni de pe piata.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Curs ingrijitoare copii Iasi

Poti urma un curs de ingrijitoare de copii in Iasi, pentru a te putea angaja imediat si pentru a lucra in unul din cele mai frumoase domenii de activitate. A munci cu copiii este unul din cele mai frumoase joburi. Iar pentru a face acest lucru nu ai nevoie doar de o diploma de calificare, pe care o poti obtine foarte usor de la noi, ci ai nevoie si de rabdare si de o multime de alte calitati. Acestea le vei putea deprinde din practica. Aceasta poti sa o faci in orasul tau, iar formatorii nostri se vor ocupa sa te ghideze sa poti absolvi examenele finale in urma acestui curs de ingrijitoare copii in Iasi sau oriunde in tara. Profita acum de oportunitatea oferita de noi si urmeaza cel mai frumos curs de calificare.  

Curs ingrijitoare copii Timisoara pentru un job frumos si pentru mai multa placere

Munca cu juniori este una dintre cele mai frumoase activitati pe care le poti face. Pentru a face acest lucru trebuie sa fii foarte empatic, dar ai nevoie si de studii in domeniu. Asadar, centrul nostru de pregatire profesionala iti sta la dispozitie cu un curs de ingrijitoare copii in Timisoara sau oriunde in tara. Poti face acest curs online, invatand si practicand si apoi venind la noi la sediu sa dai examenele si sa iti obtii diploma. Vei sti de la inceput daca poti face asta, deoarece examenele contin si o proba practica. Asadar, te asteptam cu cea mai mare bucurie. Pentru a incepe acest curs de ingrijitoare copii in Timisoara, inregistreaza-te pe site-ul nostru!

Curs ingrijitoare copii Constanta cu diploma

curs ingrijitoare copii acreditare 2

curs ingrijitoare copii acreditare 2

Urmeaza un curs de ingrijitoare copii in Constanta daca vrei un job frumos, cu activitati foarte interactive si foarte provocatoare, intr-un mediu placut si cu un salariu motivant. Poti lucra de oriunde din tara dupa ce ai primit diploma, deoarece aceasta este recunoscuta peste tot. Poti urma cursul de ingrijitoare copii din Constanta sau din orasul in care locuiesti, daca nu stai in Constanta. Acesta se poate urma online. Noi iti vom fi alaturi si te vom ajuta cu toate cele necesare pentru a putea trece examenele. Inscrie-te pe site si vezi cum decurge totul, apoi vino sa dai examenele si sa devii specialista in babysitting.

Curs ingrijitoare copii Cluj – cel mai frumos loc de munca din lume

Cel mai frumos loc de munca din lume este acela unde face ceea ce iti place. Iar copiii nu au cum sa nu-ti placa. Vei iubi sa lucrezi in domeniu si sa ai grija de acestia. Asadar, inscrie-te la un curs de ingrijitoare de copii in Cluj si acest lucru se va aranja de la sine. Vei invata cum sa lucrezi cu copiii si cum anume sa te porti, iar apoi vei face si practica si in final vei da examenele finale care te vor atesta ca specialista. Obtine diploma dupa un astfel de curs de ingrijire copii in Cluj sau in orice alt oras. Te asteptam in Bucuresti, la sediu, pentru a o ridica. Temina un curs de ingrijitoare copii in Cluj sau in alt oras si lucreaza in cel mai frumos loc de munca din lume.

 Curs ingrijitoare copii Sibiu

Atunci cand vrei sa lucrezi intr-un domeniu, ai nevoie de experienta si de calificare in acel domeniu. De aceea suntem noi pe piata. Centrul nostru de calificare si de pregatire profesionala iti ofera toate sansele sa te califici in domeniul in care iti place. Nu ai nevoie de studii superioare. Poti urma un curs de ingrijitoare copii in Sibiu, spre exemplu. Sau poti urma orice alt curs de calificare in orice oras. Rezultatele dupa aceste cursuri vor fi foarte multumitoare. Te vei putea angaja oriunde, datorita diplomei pe care o vei primi de la noi. Intra pe site si vezi despre ce este vorba. Inregistreaza-te pe site si urmeaza un curs de ingrijitoare de copii in Sibiu, cu cei mai profesionisti formatori!

curs ingrijitoare copii acreditare 3

curs ingrijitoare copii acreditare 3

Curs ingrijitoare copii in Brasov cu diploma, fara studii superioare

Pentru a creste un copil nu ai nevoie neaparat de studii superioare. Ai nevoie de caracter, empatie si foarte multa rabdare. Iar cu timpul vei capata experienta si vei reusi sa fii din ce in ce mai profesionista. Urmeaza un curs de ingrijitoare de copii in Brasov, un curs in urma caruia sa primesti o diploma atestata si recunoscuta la nivel national. Pentru acest curs nu ai nevoie de studii superioare, ci ai nevoie doar de vointa. Materialele le vei primi online, iar noi iti vom fi alaturi cu tot suportul si cu tot ce ai nevoie. Urmeaza acest curs si angajeaza-te rapid intr-o institutie de stat sau privata, unde sa ai grija de copii si sa le oferi tot ce ai mai bun, ca un adevarat ingrijitor de copii.

Curs ingrijitoare copii 2017

In ultimii ani meseria de dadaca este din ce in ce mai cautata. Daca ai avea un curs de ingrijitoare copii in 2017 ti-ai gasi extrem de rapid de munca in aceasta nisa. Poti lucra extrem de bine de oriunde, daca absolvi cursurile noastre de ingrijitoare de copii. Vei primi o diploma in domeniu, ceea ce te va diferentia de majoritatea celor ce doresc sa lucreze ca dadaca. Tu vei avea calificarea necesara si experienta practica, asa incat nu vei astepta foarte mult pana la primele oportunitati. Urmeaza cursul si te vei bucra de la inceput inca de cei mai buni formatori si cele mai profesioniste indrumari.

Curs ingrijitoare copii online la pret redus

Poti urma un curs de ingrijitoare copii online, prin intermediul centrului nostru, la cel mai bun pret de pe piata. Facem tot posibilul sa te ajutam si sa iti gasim oportunitati de angajare imediat dupa ce ai terminat cursurile. Fa un curs de ingrijitoare copii online la un pret redus si iti vei amortiza investitiile inca din prima luna. Poti lucra dupa acest curs oriunde, diploma fiind recunoscuta la nivel national. Bucura-te de aceasta oportunitate alaturi de centrul nostru de calificare si pregatire profesionala recunoscut de specialisti. Inregistreaza-te pe site pentru a incepe cursul de calificare.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro