Cauta informatii

 • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Electrician acreditat si autorizat cu diploma recunoscuta intern si international

 

Curs electrician autorizat – calificare plus diploma recunoscuta intern si international

Nu orice curs de calificare iti ofera sansa sa lucrezi dupa absolvire. Pentru ca un curs sa fie profesionist si sa iti mareasca sansele la angajare, centrul de calificare care ti-l ofera trebuie sa fie recunoscut, iar profesionistii trebuie sa iti ofere o diploma care sa ateste ceea ce ai studiat.  Centrul nostru de calificare ofera posibilitatea urmarii unui curs de electrician cu o calificare rapida, atestata prin diploma si cu posibilitatea de angajare imediat dupa absolvire. Rata de succes este destul de mare, deoarece diploma noastra este recunoscuta peste tot in tara si in afara acesteia. Poti face un curs de electrician cu o calificare in orice oras, chiar si la distanta, dupa care te poti angaja in orice alt oras in baza aceleiasi diplome.

 

Cursul de Electrician pentru tensiune medie si joasa
Pret – Durata – Data incepere – Acte necesare

 • Cursul dureaza 4,5 luni
 • Costul cursului este de 895 LEI
 • Conditia necesara este sa aveti invatamantul minim obligatoriu (10 clase dupa 2004)
 • Programul de incepere al cursurilor de Electricieni este specificat aici>
 • Acte necesare la inscriere:
  • buletin de identitate (original si copie)
  • certificat de nastere (original si copie)
  • certificat de casatorie, daca este cazul si doar pentru cei care si-au schimbat numele (original si copie)
  • diploma de studii, sau foaie matricola (original si copie)
  • adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie
  • dosar cu sina

 

DESPRE CURS
Electricianul realizeaza intreaga gama de lucrari electrice de joasa si medie tensiune in instalatii industriale, civile, de uz casnic si gospadaresc. Electricianul se ocupa cu pozarea si conexarea cablurilor de tensiune precum si a celor de comanda, control, semnalizare si a cablurilor de instrumentatie, pe trasee de cablu (paturi de cabluri, scari de cabluri, in tevi de protectie sau pozate aparent sau ingropat), montajul echipamentelor electrice parte din instalatiile mentionate mai sus, realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor in doze si la echipamentele electrice, verifica si pune in functiune instalatiile electrice realizate.

Electricianul desfasoara o serie de activitati in procesul realizarii unei instalatii electrice dupa cum urmeaza: 1. Analizeaza informatiile: incercand sa obtina toate datele necesare pentru a putea realiza lucrarile electrice in conditii optime tehnice si calitative. 2. Identificarea locurilor de montaj pentru echipamentele electrice in conformitate cu planurile de executie. 3. Concepe solutii: va alege si va aplica solutiile optime pentru situatia existenta, in limita competentelor sale; 4. Realizeaza necesarul de materiale de montaj pentru lucrarile de instalatii electrice pe care il comunica maistrului sau sefului de punct de lucru.

 


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465, 0741 039 165, sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


 

Intrebari frecvente si informatii legate de cursurile de calificare autorizate oferite de CPP Alexanders

 

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face si online, pe email, prin telefon (0722 359 465, 0768102944, sau 0741 039 165) sau direct la sediul nostru unde o sa fiti indrumati.

curs electrician autorizat 2

curs electrician autorizat

Pot plati in rate? 

Am implementat si un program flexibil de plata in rate. La semnarea contractului de formare profesionala, vom hotari de comun acord in cate rate se va percepe plata taxei de curs.

Cum pot urma un curs la distanta?

Pentru pregatirea teoretica noi va vom trimite suportul de curs, pe module, conform programei, cat si testele periodice, iar dumneavoastra studiati in functie de timpul disponibil. Practica o puteti face in orasul dvs., iar la terminarea perioadei de studiu veti sustine examenul final la sediul nostru, care consta in 3 probe: scris, oral si practic, dupa o pregatire intensiva, in prealabil.

Cursurile sunt autorizate?

Suntem autorizati de C.N.F.P.A., care mai nou s-a transformat in A.N.C. (Agentia Nationala pentru Calificari), iar certificatele poarta antetul a doua ministere si anume: M.M.F.E.S. (Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse) si M.E.C.T. (Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului). Diplomele sunt recunoscute la nivel national si international.

 

Alte informatii legate de cursurile de electrician autorizat oferite de CPP Alexander’s

 

Curs electrician auto la centrul de pregatire profesionala Alexander’s

La centrul nostru de pregatire profesionala poti urma un curs de electrician auto, online, cu un pret foarte bun si cu o mare sansa de angajare dupa. Oferim cursuri de electrician auto cu diploma atestata si recunoscuta la nivel national. Pentru mai multe detalii despre programa, poti consulta site-ul, iar la sectiunea de intrebari frecvente poti descoperi si sistemul de reduceri aplicabil de centrul nostru de calificare. Poti urma un curs de electrician auto de oriunde din tara, beneficiind de anumite oferte, daca te incadrezi in situatiile stipulate de noi. Merita sa incerci acum acest curs si sa te bucuri de beneficiile sale in ceea ce priveste lansarea carierei tale pe termen lung.

Curs electrician autorizat de Ministere si de A.N.C.

curs electrician autorizat 4

curs electrician autorizat si atestat

Ca sa urmezi un curs de electrician autorizat ai nevoie de recunoastere din partea autoritatilor competente in domeniu. Diploma pe care o poti obtine de la centrul nostru de pregatire profesionala este recunoscuta national si este atestata de A.N.C. (Agentia Nationala de Calificari), asa incat imediat dupa absolvirea cursului esti un electrician autorizat. Poti urma acest curs de electrician autorizat de oriunde, online, la un pret cu adevarat atractiv. Poti lucra mai apoi de oriunde pe acest post.

Curs electrician Bucuresti – Ce pot face cu diploma obtinuta?

Daca doresti sa urmezi un curs de electrician in Bucuresti, centrul nostru de pregatire profesionala este alegerea potrivita. Suntem un centru de calificare ce ofera o diploma atestata si recunoscuta nationezati in orice loc, pe postul de electrician. Poti urma cursul din Bucuresti, direct de la sediul nostru. Daca esti din alt oras, insa, poti urma cursul online, deoarece punem la dispozitie toate materialele prin internet tuturor celor care sunt interesati. Practica o poti face in orasul in care locuiesti, dupa care te poti angaja in orice alt oras.

Curs electrician Iasi cu job asigurat si salariu motivant

Daca vrei un salariu bun in Romania, trebuie sa-ti alegi cu atentie jobul. Un curs de electrician la Iasi te-ar ajuta din start sa obtii un job bun si cu un salariu motivant. Acum ai aceasta oportunitate. Poti urma cursul de electrician de la centrul nostru de calificare, insa il poti face in Iasi. Este disponibil online, imediat dupa ce te inregistrezi pe site-ul nostru. Noi iti oferim toate materialele necesare si te ajutam, fiind aproape de tine cu suportul necesar. Tu te vei ocupa de practica in orasul in care doresti, iar apoi urmeaza examenele. Chiar daca faci acest curs de electrician in Iasi, online, examenele va trebui sa le dai la noi la sediu. Vei lua apoi diploma si te vei putea introarce la Iasi pentru a lucra sau oriunde in tara. Diploma este atestata si recunoscuta national, iar jobul si salariul ce te asteapta te vor uimi.

Curs electrician Timisoara cu angajare imediata

Timisoara este un oras destul de dezvoltat, iar cu ajutorul unui curs de electrician in Timisoara veti putea lucra imediat dupa absolvire. Urmati cursul nostru online, faceti practica in orasul din care sunteti, apoi prezentati-va la sediul nostru din Soseaua Morarilor, nr. 2b in Bucuresti, pentru a sustine examenele. Dupa ce absolviti veti primi o diploma ce este recunoscuta la nivel national, iar pe baza acestei diplome va veti putea angaja imediat, in orice oras din tara. Alaturati-va celor care s-au inscris online si urmati un curs de electrician in Timisoara, pentru a deveni cu adevarat profesionist in domeniu.

Curs electrician Constanta

Un curs de electrician in Constanta te-ar ajuta extrem de mult pe piata locala de joburi. Constanta este un oras in care inca poti gasi de munca foarte bine platit, iar noi iti oferim oportunitatea perfecta. Urmeaza cursul de electrician oferit de centrul nostru de calificare si angajeaza-te oriunde in tara, pe baza unei diplome de electrician autorizat. Iti oferim cursuri profesionale, suport si asistenta din partea unor lectori profesionisti si o diploma atestata si recunoscuta la nivel national. Poti lucra imediat daca urmezi un astfel de curs de electrician in Constanta sau in orice alt oras. Cursul se poate face online, prin inregistrare pe site-ul nostru.


icons-1831923_960_720Ai nevoie de informatii suplimentare?
Vrei sa te inscrii?

Suntem gata sa iti raspundem la orice intrebare.
Suna-ne la Tel: 0722 359 465 sau 0741 039 165 sau 0768 102 944
Sau pe Email la contact@cursdecalificare.ro


Curs electrician Cluj – un job bun intr-un oras aflat in continua dezvoltare

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa lucrezi in Cluj? Ei bine, acum ai ocazia. Oferim oportunitatea de a absolvi un curs de electrician in Cluj si de a prinde imediat un job bine platit in acest oras dezvoltat. Putem sa-ti oferim aceasta oportunitate online. Tu trebuie doar sa te inscrii pe site si noi iti punem la dispozitie toate materialele de care ai nevoie si tot suportul necesar pentru a absolvi un curs de recalificare. Poti urma acest curs de electrician si din Cluj si din orice alt oras. Daca esti din Bucuresti, poti urma cursul chiar in capitala, la sediul nostru. Despre posibilitati, dar si despre oferte, cauta informatii pe site-ul nostru!

Curs electrician Sibiu pentru o cariera tehnica si de succes

Ai fost intotdeauna o persoana tehnica? Ti-a placut fizica si ai fost interesat intotdeauna de inventii si de detalii tehnice? Urmeaza acest curs de electrician in Sibiu si toate acestea se vor materializa intr-un job frumos. O cariera de succes in domeniul tehnic te asteapta. Poti urma cursul de electrician in Sibiu online, deoarece noi suntem in Bucuresti. Insa iti punem la dispozitie varianta de a urmari online toate cursurile, iar examenele le vei sustine la sediul nostru. Daca vei urma acest curs la centrul nostru de calificare, Alexander’s, posibilitatile sa-ti gasesti un job cresc exponential. Inregistreaza-te, uita-de dupa aceste informatii si urmeaza cursul de electrician acum!

Curs electrician Brasov cu diploma recunoscuta A.N.C.

Urmeaza un curs de electrician in Brasov si obtine o diploma atestata de Agentia Nationala de Calificari si recunoscuta de Ministere la nivel national. Astfel, te vei putea bucura de o sansa de angajare in cel mai scurt timp. Centrul nostru iti pune la dispozitie cursul de electrician online, iar tu va trebui sa ajungi la Bucuresti doar pentru a sustine examenele si pentru a-ti ridica diploma. Este incredibil cat de usor iti poti gasi azi locul de munca preferat, in urma absolvirii unui curs de recalificare profesionala, cu ajutorul prefesionistilor de la Alexander’s. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site, sa ne contactezi si sa incepem cursul.

Curs electrician Ploiesti – ma pot angaja dupa ce termin acest curs?

Daca urmati un curs de electrician in Ploiesti, prin intermediul centrului nostru de calificare profesionala, Alexander’s, nu doar ca va puteti angaja in Ploiesti, dar va puteti gasi un loc de munca extrem de bine platit in toata tara. Acest lucru se poate deoarece diploma pe care o obtineti de la noi in urma absolvirii cursului de electrician din Ploiesti este atestata si recunoscuta la nivel national. Puteti beneficia de un curs de electrician in Ploiesti sau oriunde, deoarece acest curs poate fi facut online, la un pret extrem de mic si la o oferta speciala. Vedeti pe site-ul nostru despre ce este vorba. Inregistrati-va si haideti sa urmati alaturi de noi cei mai importanti pasi spre cariera!

Curs electrician Mures

curs electrician autorizat 3

curs electrician autorizat 3

Ce parere aveti de un curs de electrician in Mures? Puteti face acest curs online, fara sa fie nevoie de transport, costuri de chirie si alte cheltuieli. Puteti face cursul de oriunde din tara si va puteti indrepta spre orice oras in care va gasiti un loc de munca, pentru ca centrul nostru ofera tuturor posibilitatea de a-si gasi un loc de munca, prin intermediul cursurilor. Noi va trimitem materialele online si va oferim acces la tot ce inseamna parte teoretica, iar de la dumneavoastra asteptam sa rezolvati cu practica, tot in orasul in care locuiti. Dupa ce faceti acest lucru, puteti veni la Bucuresti pentru examene. O sa fie cu siguranta un succes aceasta deplasare. Veti obtine diploma si veti putea sa va mandriti ca ati adaugat un curs de electrician in Mures la CV-ul dvs, dar mai ales va veti putea mandri cu noile oportunitati care vor aparea.

Curs electrician Arad – ce joburi pot obtine?

Pe baza cursului de electrician in Arad, oferit de centrul nostru de pregatire, puteti obtine cu cea mai mare usurinta postul de electrician la o firma extrem de mare. De asemenea, va puteti dezvolta propria afacere, deoarece diploma va va atesta ca fiind electrician profesionist si autorizat. Oferim o diploma valabila in toata tara. Urmati cursul de electrician in Arad si asigurati-va cariera cu adevarat profesionista. Puteti lucra imediat ce ati absolvit cursul. Urmati acest curs online, la fel ca multi altii, fara cheltuieli suplimentare pe drumuri si fara surprize. Va asteptam cu drag la centul nostru de calificare Alexander’s.

Curs electrician Valcea cu diploma recunoscuta

Ce avantaje ofera un centru de calificare profesionala, unde predau lectori si formatori cu experienta? In primul rand iti ofera posibilitatea de a gasi un job in absolut orice oras. Poti urma, spre exemplu, un curs de electrician in Valcea, dupa care poti alege sa lucrezi pe acest post oriunde in tara. Cursurile noastre sunt online si sunt disponibile tuturor celor interesati. Urmeaza aceste cursuri de electrician in Valcea, apoi vino in Bucuresti sa dai examenele si dupa absolvire gaseste-ti locul de munca mult visat. Te asteptam online sa impartasim cu tine intreaga experienta a formatorilor nostri.

Curs electrician 2017

Un curs de electrician in 2017 este o investitie extrem de buna. Puteti urma un astfel de curs online, prin intermediul nostru, iar apoi va puteti angaja in domeniu, pe postul de electrician. Care este avantajul Alexander’s? Este simplu. Suntem un centru de pregatire profesionala cu multa experienta, care ofera diploma recunoscuta la nivel national. De asemenea, oferim cursuri de calificare la un pret foarte bun. Puteti verifica pe site si puteti sa va inscrieti la un curs de electrician in 2017, beneficiind de reducerile noastre. Va puteti informa despre detalii pe site-ul nostru sau va puteti inscrie direct la unul din cursuri.

Curs electrician online, cu posibilitate de angajare in toata tara

curs electrician autorizat 1

curs electrician autorizat 1

Avantajele unui curs de electrician online sunt nenumarate, iar cel mai mare este reprezentat de faptul ca poti face acest curs de oriunde, chiar din confortul locuintei tale. Poti lucra de acasa si poti invata bazele acestui domeniu, dupa care ne poti vizita la sediul nostru din Bucuresti – Soseaua Morarilor, nr. 2b, pentru a da examenele. Dupa absolvirea acestora, poti sa ocupi orice loc de electrician. Iata ca un simplu curs de electrician online poate deschide extrem de multe usi pentru cariera ta. Incearca si tu sa beneficiezi de toate avantajele si inscrie-te online la cursul de electrician al centrului nostru, Alexander’s!

Curs electrician pret excelent

Urmeaza un curs de electrician la cel mai bun pret, chiar acum! Poti face acest lucru doar prin intermediul nostru. Noi oferim cursuri de calificare la pret mic, dar in acelasi timp fiind cursuri de calificare de calitate. In urma absolvirii iti putem oferi o diploma atestata si recunoscuta national, iar jobul nu va mai fi o problema. Gaseste-ti de lucru prin intermediul cursurilor de electrician pe care ti le-am oferit la acest pret mic. Vezi pe site-ul nostru mai multe informatii si afla detaliile despre cursuri si despre inscriere. Daca doriti si mai multe detalii, va asteptam in Bucuresti pe Sos. Morarilor, nr. 2b sau asteptam sa ne contactati pe mail sau la telefon.