Cauta informatii

  • Sunati-ne acum: 0722.359.465 | 0768.109.560 | 0768.102.944 | 0741.039.165

Curs Brutar Patiser

DESPRE CURS
Ocupaţia presupune o sferă largă de competenţe, având în vedere gama variată a produselor de panificaţie, precum şi a tehnologiilor specifice fiecărui sortiment în parte. Unităţile de competenţă fundamentale: comunicarea la locul de muncă şi lucrul în echipă sunt indispensabile în vederea desfăşurării activităţii în condiţii optime.

Alături de acestea, competenţele generale vin să completeze profilul ocupaţiei de brutar, care trebuie să lucreze cu respectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, a normelor de protecţie a mediului şi, nu în ultimul rând, a normelor de igienă şi siguranţă a alimentelor.

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE
> buletin de identitate (original și copie);
> certificat de naștere (original și copie);
> certificat de căsătorie, dacă este cazul și doar pentru cei care si-au schimbat numele (original și copie);
> diploma de studii, sau foaie matricolă (original și copie);
> adeverintă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
> dosar cu șină;

DURATA CURS: 4,5 Luni
Condiții de înscriere: Absolventi de invatamant obligatoriu
PRET CURS: 895 LEI

Info Contact
Program L-V: 09:00-17:00
Adresa: Bucuresti, Soseaua Morarilor, nr. 2 B
Email: contact@cursdecalificare.ro
Telefon: 0212550151, 0722359465, 0741039165, 0768102944
VEZI HARTA

COMPETENTE DOBANDITE
> Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca
> Aplicarea normelor de protectia mediului
> Organizarea activitatii proprii
> Aplicarea normelor de igiena si de siguranta alimentelor
> Intocmirea documentelor specifice
> Receptia calitativa si cantitativa a materiilor prime si auxiliare
> Depozitarea si transportul materiilor prime, auxiliare, a semifabricatelor si a produselor finite de patiserie
> Pregatirea materiilor prime si auxiliare
> Prepararea tipurilor de aluat pentru patiserie
> Prelucrarea aluatului
> Asamblarea semifabricatelor in vederea coacerii
> Coacerea semifabricatelor
> Pregatirea produselor finite de patiserie pentru depozitare